Şimdi Ara

LASTİK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LASTİK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ?
    MARKA TAKINTINIZ VARMI ?
    MARKA TAKINTISI YAPMAYIN PAHALI LASTİKLER REKLAM PARASINI SİZDEN ALIYOR BUNUDA UNUTMAYALIM.

• Marka takintim yok. Ab etiket degerleri ve kullanici yorumlarina bakarak gittim kumho aldim.
  • Siz direk lastikçisiniz bari siz demeyin. Evet marka takıntım var. 4 lastiğin üzerinde gidiyoruz hepimiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Marka takintim yok. Ab etiket degerleri ve kullanici yorumlarina bakarak gittim kumho aldim.
    ıslak tutuş ve yakıt ekonomisi.
    bunları karşılayan nokian toyo yokohama ve goodyear efficientgrip çıkıyor gerisi sallama.
  • Kendimce fiyat performs ölçümü yaparım kafama yatanı alırım. Yani hem ekonomiye hemde kaliteye göre davranirim. Doğrusu da bu herkesin bütçesi beklentisi farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Siz direk lastikçisiniz bari siz demeyin. Evet marka takıntım var. 4 lastiğin üzerinde gidiyoruz hepimiz.

evet ben lastikçiyim neyin ne olduğunu biliyorum pahalı diye lastik alınmaz markalaşmamış iyi ve kaliteli lastiklerde var reklama kanıpta para tuzağına düşmeyin not markalaşmış lastikler tv reklam paralarını benden senden alıyorlar unutma
  • Su anki arabam fabrikadan ustunde Continental lastiklerle geldi,cok begendigim icin kis lastiklerinide Continental aldim.

Bundan once ki arabam fabrikadan Bridgestonlarla gelmisti,onun lastiklerinide Continental'lerle degistirmistim.

Su anki arabamin yazlik lastiklerini degistirirken tekrar ayni model lastiklerden almayi dusunuyorum.Islak zemin,yol tutus performansi ve fren performansina direk etki ediyor su anki lastikler. Modellerini hatirlamiyorum,arabanin yanina gidince editlerim mesaji.

Kisaca benim takintim yok ama Continental ilk tercihim olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 6 Mayıs 2015; 16:11:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Su anki arabam fabrikadan ustunde Continental lastiklerle geldi,cok begendigim icin kis lastiklerinide Continental aldim.

Bundan once ki arabam fabrikadan Bridgestonlarla gelmisti,onun lastiklerinide Continental'lerle degistirmistim.

Su anki arabamin yazlik lastiklerini degistirirken tekrar ayni model lastiklerden almayi dusunuyorum.Islak zemin,yol tutus performansi ve fren performansina direk etki ediyor su anki lastikler. Modellerini hatirlamiyorum,arabanin yanina gidince editlerim mesaji.

fiyatına

manşeine

taksit sayısına

tarihine
  • Ab etiket sonuclari ve yapilan testleri okuyarak lastik hakkinda fikir ediniyorum. Daha sonra aracimin surus karakterini dusunerek hangi lastikle en iyi uyum saglayacagini dusunerek kararimi veriyorum.

Lastik ucuza kacilacak bir parca degil. Ne kadar guvenlik ekipmani olursa olsun lastik kotuyse araba kendini yirtsa yine de felaketin onune gecemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Su anki arabam fabrikadan ustunde Continental lastiklerle geldi,cok begendigim icin kis lastiklerinide Continental aldim.

ANKARADAYSA ARABANA ÖRNEK SYRON TAKALIM DENE PARA İSTEMİYORUM

• Iki hafta once auto bild'de ki yaz lastigi testinde kumho ilk ucteydi,kh27 modeliyle, bir internet sitesi de 2015 üretimi lastigin fiyatini % 30indirince, hemen siparis ettim. Yakit ekonomisi B, yagisli surus performansi B, yuvarlanma sesi 68db.
  • AB etiket degerlerine bakiyorum , yerli - yabanci kullanici yorumlarini okuyorum , test sonuclarina bakiyorum. Kendimce bir f/p ürünü belirliyorum bu kriterlere göre. Ebat ara ebat oldugu icin fazla secenek olmuyor zaten. 215-40-17.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeskaGan

AB etiket degerlerine bakiyorum , yerli - yabanci kullanici yorumlarini okuyorum , test sonuclarina bakiyorum. Kendimce bir f/p ürünü belirliyorum bu kriterlere göre. Ebat ara ebat oldugu icin fazla secenek olmuyor zaten. 215-40-17.
    Geçen hafta sıfır 4 tane Lastik aldım Pirelli P1 cinturato serisi alırken üretim tarihine özellikle baktım 1 yılda yol yardım hediyesi aldım.
  • dogukanotolastik kullanıcısına yanıt
    Hocam Kocaelideyim ben ama sagol yinede,arabama Syron takmam.Adi sani cok duyulmamis bi markayi takmam yani,Continental'le mutluyum
  • Uluslararası sitelerdeki kullanıcı yorumlarına dikkat ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

quote:

Orijinalden alıntı: ayigucu

Siz direk lastikçisiniz bari siz demeyin. Evet marka takıntım var. 4 lastiğin üzerinde gidiyoruz hepimiz.

evet ben lastikçiyim neyin ne olduğunu biliyorum pahalı diye lastik alınmaz markalaşmamış iyi ve kaliteli lastiklerde var reklama kanıpta para tuzağına düşmeyin not markalaşmış lastikler tv reklam paralarını benden senden alıyorlar unutma

Hazir yeri gelmisken sorayim madem. Kumho ecowing kh27 aldim. Size gore nasil bunlar ustam
  • Fiyat performans ORANI a bakarım öncelikle. Yoksa ben de biliyorum en iyi lastiği yüksek fiyata almayı.
  • fiyatlara bakarım. ab etiket değerlerine, ıslak zeminde yol tutuşuna ve yakıt sarfiyatına bakarım. ölçerim tartarım sonra gider petlas alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

fiyatlara bakarım. ab etiket değerlerine, ıslak zeminde yol tutuşuna ve yakıt sarfiyatına bakarım. ölçerim tartarım sonra gider petlas alırım
    petlas ve diğerleri diye ayırıyorum ve gidip petlasın uygun bir ayakkabısını takıyorum arabamın ayaklarına.
  • petlas alıyorum
    f/p olarak mükemmel
    hem de yerli malı
    memnunum da
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.