Şimdi Ara

Lastik Bulamıyorum Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 1 haftadır kafayı yemek üzereyim.
    195-55-15 ebat lastik arıyorum.
    bursa ve kocaelide gezmediğim yer kalmadı.
    fahiş rakamlara satılanlar dışında lastik bulamıyorum.
    continental-270tl
    michelin-240tl
    good year-300tl
    fiyat çekiyorlar. bir lastiğe bu kadar para vermek istemiyorum.
    araştırmalarım sonucu hankook k110 veya k115 almak istiyorum fakat bulmak imkansız.

bütçeme uygun sadece
    pirelli cinturato p1 buldum 174tl fiyatı fakat 2011 sonu üretimli.
    bir de internette kumho kh31 var tane fiyatı 125tl.

uygun ebatta lastik nerede bulabilir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 4 Mart 2013; 13:15:06 >

• pirelliotolastik diye bir site var,oldukça geniş bir lastik ürün çeşidi mevcut.

Olmazsa hepsiburada'ya bak,kardeşime en son Nokian kışlık lastik almıştım,2 günde geldi.Tarihi de yeni idi.

Ben de en son Michelin ya da Pirelli alacaktım ama f/p açısından ve merak ettiğim için kararı Japon üretici Toyo'da kıldım.225 40r18 lastik takımını 1000 tl'ye aldım.Sanırım yarın gelir.
  • bende 205-60-16 lara 280-300 vermektense 205-55-16 lara 205 civarı verdim ve hiçbir fark hissetmedim.sizde farklı ölçülere bakın bence
  • hiç ugrasma hocam internetten al anlaşmalı yerlerde taktırıyorsun. En kotu 30 tl'ye 4 lastik takma +balans yapan yerler bol var. Ama aracına rot ayarı da yaptır bence tamamını 40-50'ye halledersin. Cunku rotunda bozukluk varsa yeni lastigi de yersin aşınır o yuzden rot+balans mutlaka yaptır taktırdıgında
  • ben hankook k715 aldım ıslak zeminde sanki yerler kuru gibi gidiyor. Michelin ynı ayarda lastikleri 300 tl demişti ben 125'e aldım pazarlıkla hankookları ama şimdi sordum 160 civarı fiyatları vardı ankarada. Kesinlikle Hankook öneririm Sıfır volkwagenlerde bile hankook lastik kullanılıyor bi bayinin önunden gecersen bi göz at isteersen

• Benim de orjinal ebatım 195 55 15
    ama muadili olan 185 60 15 almayı düşünüyorum.
    Fiyatları daha uygun ve bulması kolay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan zaten üzerinde goodyear ultragrip 7+ kışlıklarım var 185-60-15 ebatında. ama hem kalın yanak sevmiyorum, hem de tabanı daraltmak istemiyorum. virajlarda limitleri zorlamayı seviyorum, hadi yanak neyse de tabandan feragat etmek bana - yol tutuşu olarak geri dönecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

şuan zaten üzerinde goodyear ultragrip 7+ kışlıklarım var 185-60-15 ebatında. ama hem kalın yanak sevmiyorum, hem de tabanı daraltmak istemiyorum. virajlarda limitleri zorlamayı seviyorum, hadi yanak neyse de tabandan feragat etmek bana - yol tutuşu olarak geri dönecek.

http://www.hepsiburada.com/liste/dunlop-19555-r15-85v-sp-sport-lm703-lastik-/productDetails.aspx?productId=otysf778037&categoryId=259720

100 lira paraf para kampanyası var
    118 liraya gelir size lastiğin teki

• quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

şuan zaten üzerinde goodyear ultragrip 7+ kışlıklarım var 185-60-15 ebatında. ama hem kalın yanak sevmiyorum, hem de tabanı daraltmak istemiyorum. virajlarda limitleri zorlamayı seviyorum, hadi yanak neyse de tabandan feragat etmek bana - yol tutuşu olarak geri dönecek.

http://www.hepsiburada.com/liste/dunlop-19555-r15-85v-sp-sport-lm703-lastik-/productDetails.aspx?productId=otysf778037&categoryId=259720

biliyorum geçen hafta o lastiği alıyordum tam, hepsiburada'ya mesaj attım sordum, üretim tarihleri 2011 başıymış malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bende 205-60-16 lara 280-300 vermektense 205-55-16 lara 205 civarı verdim ve hiçbir fark hissetmedim.sizde farklı ölçülere bakın bence

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

biliyorum geçen hafta o lastiği alıyordum tam, hepsiburada'ya mesaj attım sordum, üretim tarihleri 2011 başıymış malesef

baya bahtsızsınız

kumho kh 31 ucuz ama iyi lastik değil 73 db sesi var
     Lastik Bulamıyorum Yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 4 Mart 2013; 14:30:38 >

• ya aslında ses konfor çok da önemli değil, iyi yol tutsun çabuk bitmesin istiyorum.
    önceden sava intensa hp vardı, ilk 10bin falan çok iyi yol tutuyordu sonradan rezil bir hal aldı. 20bin'de elden çıkardım.
  • Toyo proxes t1r da bakabilirsiniz,fiyatı oldukça uygun fakat sadece kuru havada iyi,yağmur performansı iyi değil,kar-buzda zaten yok gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınızın aynı platformu olan c3'ün lastik ebatı 185/65/r15 kullanmaktayım. Fiyati gayet uygun ve piyasada bol bulunabilir.
  • quote:

merhaba arkadaşlar 1 haftadır kafayı yemek üzereyim.
    195-55-15 ebat lastik arıyorum.
    bursa ve kocaelide gezmediğim yer kalmadı.
    fahiş rakamlara satılanlar dışında lastik bulamıyorum.
    continental-270tl
    michelin-240tl
    good year-300tl
    fiyat çekiyorlar. bir lastiğe bu kadar para vermek istemiyorum.
    araştırmalarım sonucu hankook k110 veya k115 almak istiyorum fakat bulmak imkansız.

bütçeme uygun sadece
    pirelli cinturato p1 buldum 174tl fiyatı fakat 2011 sonu üretimli.
    bir de internette kumho kh31 var tane fiyatı 125tl.

uygun ebatta lastik nerede bulabilir acaba?

üstat ebatı değiştirmenize gerek yok lastik bayimiz var size elimizdeki marka ve fiyatları yazayım
    Michelin 225tl
    goodyear 240
    dunlop 150tl
    tigar 150tl
    goodride 110tl
    formula 150tl
    pirelli P1 190tl (yeni üretim)

tigar goodride michelinde 1 yıl yol yardımı tüm fiyatlarada kargo dahil ayrıca 4adetde sibopla 1 takım oto halı paspas seti gönderelim :)

• hankook genel merkezle görüştüm, depolarında bir takım ventus v12 evo varmış, onları getirtiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.