Şimdi Ara

Lastik Hakkında Herşey (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
26.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Orijinalden alıntı: polatcoskun

quote:

quote:

quote:

225/40/18 lastik bakıyorum en uygun petlas velox sport PT741 buldum sizce petlas alınır mı ?.Çoğu lastikçi petlası önermiyor.

Aracınız ve yaşadığınız şehir hakkında bilgi verirseniz Petlas ın size uygun olup olmadığı hakkında yorum yapabiliriz hocam.

1.18i istanbul hocam

225/40R18 Petlas 272 TL bu fiyatlara yakın fiyatlarda alabileceğiniz bir sürü daha güzel marka lastik var.

240 TL Kormoran 225/40R18 92Y XL Gamma B2
    https://www.lastikal.com.tr/kormoran-225-40r18-92y-xl-gamma-b2-lastik

257 TL Kumho 225/40R18 92V Ecsta PA31 Lastik
    https://www.lastikal.com.tr/kumho-225-40r18-92v-ecsta-pa31-lastik

268 TL Kumho KU39 Ecsta Le Sport 225/40R18 92Y
    https://www.lastikal.com.tr/kumho-ku39-ecsta-le-sport-225-40r18-92y-lastik

285 TL Dunlop 225/40R18 92W XL Sp Sport FM800
    https://www.lastikal.com.tr/dunlop-225-40r18-92w-xl-sp-sport-fm800-lastik

303 TL Falken 225/40R18 92W XL Ziex ZE914 Ecorun Lastik
    https://www.lastikal.com.tr/Falken-225-40R18-92W-XL-Ziex-ZE914-Ecorun

Hocam dunlopun fiyati gercekten cok uygunmuş goodyear ayarinda bir lastik degilmiydi dunlop ? Bu arada ilginiz için teşekkur ederim

Evet Dunlop iyi bir markadır. Bazı Audi modellerinde orijinal ekipman lastiği olarak çıkar.

• polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Petlas a sanayide 1000 lira fiyat almıştım ama dunlopun fiyatı gerçekten cok uygun az bişeyler daha ekleyip dunlop alayım ozaman :)
  • quote:

Petlas a sanayide 1000 lira fiyat almıştım ama dunlopun fiyatı gerçekten cok uygun az bişeyler daha ekleyip dunlop alayım ozaman :)

Aklın yolu bir :)
  • polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Terciihimi dunloptan yana kullanacagim hocam :)) ilginiz icin tekrardan tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyatlı 225/45R18 lastik bakıyorum.

Falken ZE914 ile Kumho KU39 arasında kaldım. Şu an aracımda Falkenler var ve genel olarak memnundum ancak yol sesi biraz fazla geliyor içeriye. Bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Acaba siz ne önerebilir siniz?
  • quote:

Terciihimi dunloptan yana kullanacagim hocam :)) ilginiz icin tekrardan tesekkur ederim

Ben teşekkür ederim. Araç lastikleri konusunda herzaman yardımcı olmaya hazırız. Bu konuyu aktif tutmaya çalışıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Uygun fiyatlı 225/45R18 lastik bakıyorum.

Falken ZE914 ile Kumho KU39 arasında kaldım. Şu an aracımda Falkenler var ve genel olarak memnundum ancak yol sesi biraz fazla geliyor içeriye. Bu yüzden değiştirmek istiyorum.

Falken ZE914 ile Kumho KU39 kalite konusunda ölümüne kapışırlar :) Aralarında pek bir fark yok. Bu tarz lastikler de yol sesi illa ki olur. Bana göre Kumho bi tık daha iyidir.

Nexen 225/45R18 95Y XL Nfera SU1

lastiğini de incelemenizi tavsiye ederim. Bu lastikte nu ikisinden bi tık daha ilerdedir.
  • 225*50*17 sedan binek oto kaç hava olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 807280

225*50*17 sedan binek oto kaç hava olması lazım

Lastiğe vurulacak hava arabaya göre değişir. aynı lastiği kullanan bir araba 32 psi hava basıncı kullanırken başka bir araba 34 kullanabilir. Aynı zamanda araçta bulunan kişi sayısına göre de yine değişir. araçta 1 kişi varken vurulması gereken hava ile 4 kişi artı bagaj varken olması gereken hava farklıdır. Aracınızın benzin kapağında bu bilgiler olabilir. yada www.lastikebatlari.com sitesinden bulabilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

Uygun fiyatlı 225/45R18 lastik bakıyorum.

Falken ZE914 ile Kumho KU39 kalite konusunda ölümüne kapışırlar :) Aralarında pek bir fark yok. Bu tarz lastikler de yol sesi illa ki olur. Bana göre Kumho bi tık daha iyidir.

Nexen 225/45R18 95Y XL Nfera SU1

lastiğini de incelemenizi tavsiye ederim. Bu lastikte nu ikisinden bi tık daha ilerdedir.

Merhaba cevabınız için teşekkürler. Lastik etiketlerine baktım da;

Lastik Hakkında HerşeyLastik Hakkında HerşeyLastik Hakkında Herşey

Buraya bakılır ise kumho en mantıklı seçim gibi duruyor. Yine de siz nexen iyidir diyorsanız o yönde tercihimi kullanacağım teşekkür ederim

• Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta bende 2005 model Ford fıesta aldım, 1.4 tdci. Araçta abs yok.

Usta baktığında lastikleri değiştirsen iyi olur demişti ve Bridgestone önermişti. Abs olmadığı için.

Başka markalarda önerebilir misiniz?

Ben kendim ufak bir araştırma yaptım ve gerek yakıt gerekse ıslak zemin konusunda şu lastik markalarının iyi olduklarını gördüm;

Continental Conti Eco Contact 5

Lassa Greenways

Goodyear effıcientgrip compact.

Lastik ebatları 175/65/14

Sizce de bu marka ve modeller iyi mi, abs olmayan bir araç için? Ben özellikle Lassa düşünüyorum, fiyatı daha uygun olduğu için.

• ProduceR. kullanıcısına yanıt
    lassa
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    Diğer alternatifler;

KolayOto
    Hankook Ventus Prime2 K115 225/45R18 95V XL
    http://kolayoto.com/hankook-ventus-prime2-k115-225-45r18-95v-xl.html

www.hepsiburada.com
    Petlas 225/45 R18 95W XL Velox Sport PT741 Oto Lastik Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/petlas-225-45-r18-95w-rf-velox-sport-pt741-oto-yaz-lastigi-uretim-yili-2017-p-OTOZSU26706

• eek88 E kullanıcısına yanıt
    Turbo dizel fiesta aracım olsa, yazlıkta 185/65R14 kullanırım. Yol tutuş ve konfor artar.

Yakıt da az bi miktar artar ama dizel olduğu için sorun olmaz.

Hyundai i20 bile 1.2 motorda 195/55R16 lastik kullanıyor.

Dacia sandero stepway 205/55R16 kullanıyor.

• Aracım toyota yaris 1.4 dizel. 185/60/15 ebatlarında lastik bakıyorum.
    Ağırlıklı şehir içi kullanımlı..
    4 yıl önce Bridgestone er300 taktırmıştım.
    Aracı çoğunlukla eşim kullanıyor. Bayanlar çukur ve kasisten geçerken çok dikkatli değiller. :)
    O yüzden balon yapma riskine karşı Michelin gibi yumuşak lastik istemiyorum.
    Yine bridgestone / lassa bakıyorum. T001 yada greenways nasıldır? Max. bütçe 1000 TL...
    Başka önerileriniz var mı? teşekkürler.
  • Merhaba. 1998 Ford Mondeo Ghia 2.0 var. Jant 14" . Söylediği lastik ebatı da 165/85R/14. Ben bu konuları anlamıyorum. Şimdi ben araca 1 inç lastik mi bakmalıyım? Ve var ise öneriniz, 4 adet yaz lastiği almam gerek. Arabada kışlıklar varmış.

Teşekkürler

• Üstad selamlar,

Aracimda 215/45/17 pzero nerogt mevcut. Basık olduğundan dolayı arkada lastikleri karoser trasladi. Lastiğin yere basan kısmında olmadığı için pek üzerinde durmadim. Dodlar 2015 lastik kaliteli olduğu için. Lakin arkaya bı iki kişi binince gelen ses rahatsızlık vermeye başladı sürüş zevkimi kaçırıyor ve güvenlik açısından başıma iş açar mı acaba diye düşünmeye sevk etti. F/P lastiği olarak 205/45/17 falken lere yoneleyim diyorum. Bütçeyi düşük tutuyorum pirellileri satıp ondan gelen parayla yeni alayım diyorum. Tavsiyelerin nedir, selamlar.

• Selam 245/40/R19 ebatında yol sesi az olan ve iyi tutan performanslı kullanıma yatkın bir lastik önerebilir misiniz acaba fiyat çok sorun değil almışken düzgün bir şey almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 17 Temmuz 2017; 18:24:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar

Aslında lastik ebatı ile oynamayı sevmem.

Araç superb ve lastiği 225/45/17, yaşadığım ilde doğalgaz çalışması olduğu için yollar berbat durumda, biraz yükseltmek adına 215/50/17 kullansam bir olumsuzluk olur mu ? TÜV de sorun çıkar mı ? (+ %2 lik fark olacağını biliyorum)

• Konu ölmüş

Ruhuna El fatiha 😬

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.