Şimdi Ara

Lastik Hakkında Herşey (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
26.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim mesajada cevap verirmisin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Arkadaşlar kışlık lastik alacağım arabam skoda octavia 205/55/16. Continental Ts860 testlerde 1. ancak yorumlarda goodyear UG9 övülüyor, yol tutuş ve çekişin contiden daha iyi olduğu söyleniyor. Continental ve Goodyear bayileride tanıdık, Contideki 275 TL fiyat verdi, ancak %40 zam gelecek 350'den aşağı olmaz dedi. Goodyeardaki 240 TL dedi. Zam yok dedi. Hangisini öneriyorsunuz.

Kış Lastiğinde bize göre bu işin en iyisi NOKİAN dır. Goodyear kış lastiklerinin performansı da gerçekten başarılıdır. Fakat continental ile goodyear arasındaki bizim tecrübe ettiğimize Continental daha iyi. Goodyear kış lastiklerinde Continental'e göre hamuru daha çabuk sertleşiyor, performans kaybı daha hızlı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: schewket

Hocam merhaba aracım seat leon 1.6 tdı dsg

205/55 R16 marmaristeyim genel olarak beton yol ve soğuk asfaltta kullanıyorum yumuşak lastik alıp beton yolda kısa sürede aşınmasını istemiyorum çok sert alıpte sesteb rahatsız olmak istemiyorum..sorum şu

1. Hangi marka lastiği önerirsinz

2. Lassa driveWays ve lassa impetus revo 2+ Lastikleri için özellikler revo 2+ ın 66 dB olması kulağa hoş geliyor fakat yetrrli bigiye sahip değilim Yorumunuzu duymak istedim teşekkürler

Hocam size dayanıklılık ve sessizlik için harika bir lastik olan YOKOHAMA ES32 yi tavsiye ediyoruz.

Lassalar içinde de İmpetus2, Driveways'e göre biraz daha sert hamurludur. Lassa tercihiniz Impetus2 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Benim mesajada cevap verirmisin hocam

cevap verdim hocam, sorunuzu gözden mi kaçırdım acaba
  • Merhaba,
    2014 fiat fiorino 1.4 benzinli araç için (dört mevsim) lastik olarak öneriniz nedir. lastik ebatları 185/65 R15 . Sessiz ve yumuşak lastikler öncelikli bir sıralama yaparsanız sevinirim.
  • polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: dehhliz

Merhaba,
    2014 fiat fiorino 1.4 benzinli araç için (dört mevsim) lastik olarak öneriniz nedir. lastik ebatları 185/65 R15 . Sessiz ve yumuşak lastikler öncelikli bir sıralama yaparsanız sevinirim.

Hocam bütçe üst limitinizi de söyler misiniz. Limit düşükse boşuna çok üst segment modelleri yazmayayım.
  • Dört lastik için 1000 tl civarı bütçe ayırabilirim hocam. Bir de yaz lastiği alsam kışın da kullanabilir miyim? İl Gaziantep.
  • quote:

Dört lastik için 1000 tl civarı bütçe ayırabilirim hocam. Bir de yaz lastiği alsam kışın da kullanabilir miyim? İl Gaziantep.

Michelin 185/65R15 92T XL CrossClimate 4 Mevsim Lastiği alabileceğiniz en iyi ve gerçek 4 mevsim lastiktir. Üzerinde kar lastiği amblemi vardır. Eğer kış şartları çok çok ağır geçmiyorsa bulunduğunuz yerde, bu lastiği kesinlikle alın derim.

Şuan da fiyatı 290 TL x 4 = 1160 TL

Söylediğiniz bütçeyi çok az geçiyor ama inanın harika bir lastik, vereceğiniz paranın tam karşılığını alırsınız. Lastiği incelememek veya satın almak için linke tıklayın.

Michelin 185/65R15 92T XL CrossClimate

• quote:

Michelin 185/65R15 92T XL CrossClimate 4 Mevsim Lastiği alabileceğiniz en iyi ve gerçek 4 mevsim lastiktir. Üzerinde kar lastiği amblemi vardır. Eğer kış şartları çok çok ağır geçmiyorsa bulunduğunuz yerde, bu lastiği kesinlikle alın derim.

Söylediğiniz bütçeyi çok az geçiyor ama inanın harika bir lastik, vereceğiniz paranın tam karşılığını alırsınız. Lastiği incelememek veya satın almak için linke tıklayın.

Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için. Burdaki michelin bayisi 900 tl fiyat verdi dört lastiğe.
  • quote:

quote:

Sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için. Burdaki michelin bayisi 900 tl fiyat verdi dört lastiğe.

185/65R15 92T XL CrossClimate değildir. Bu lastik yeni çıktı, o fiyatı kimse veremez. Biz michelinin en büyük bayilerindeniz.

• Kampanya var dedi ( üretim tarihi 2016). Yazlıklara da 850 TL fiyat verdi. Ayrıca Gaziantep merkez de bir lastikçide 235 TL dedi tanesine sökme takma ve 1 yıl yol yardımı dahil. İnternette de fiyatı yaklaşık olarak şu şekilde
    urun.n11.com
    Oto Lastik - Kışlık Lastik & 4 Mevsim Lastik - n11.com
    http://urun.n11.com/oto-lastik/michelin-18565-r15-92t-xl-crossclimate-4-mevsim1hafta-2017-P85575997

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehhliz -- 23 Haziran 2017; 16:33:1 >

• Konu aktiftir. Sorularınızı bekliyoruz.
  • Kolay gelsin...

1. Palio 60 bg araç var orjinal lastik ebatı 165/80 13 aracı izmirde kullaniyorum. Yogun olarak yokuşlarda (iniş ve çıkış) kullaniyorum. Uzun ömürlü ve ıslak zeminde kaydırmayacak lastik hangisi.

2. Ebatı 175/70 13 yapsam olurmu.

• Merhaba fluence aracım için 205/60/R16 lastik ihtiyacım var orta seviye olarak hangi marka tavsiye edebilirsiniz.

• Hocam bizde Opel corsa d kasa var. 185 70 r14 en fiyat/performans ürün nedir?

İstanbul'da yaşıyorum kar yağdı mı aracı çıkarmıyorum zaten bizim karımız 1 hafta sürüyor. Yazlık lastik kullandım hep bugüne kadar.

Lastik boyutlarında jantı değiştirmeden bir iyileştirme yapabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: apowap54

Merhaba fluence aracım için 205/60/R16 lastik ihtiyacım var orta seviye olarak hangi marka tavsiye edebilirsiniz.

200 TL Kumho 205/60R16 92H M+S TA31 Solus
    224 TL Kormoran 205/60R16 92H Runpro B2
    229 TL Falken 205/60R16 92H Ziex ZE914 Ecorun
    264 TL Dunlop 205/60R16 92H Sp Sport FM800
    290 TL Nexen 205/60R16 92V Nblue HD Plus

Satın alabileceğiniz site adresi :
    www.lastikal.com.tr
    Lastik AL | Yaz Kış 4 Mevsim Ucuz Oto Lastik Fiyatları 2019
    https://www.lastikal.com.tr/lastik-fiyatlari?Filters=1:41,2:71,3:35,5:-1,BrandId:-1,6:-1,7:-1

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Hocam bizde Opel corsa d kasa var. 185 70 r14 en fiyat/performans ürün nedir?

İstanbul'da yaşıyorum kar yağdı mı aracı çıkarmıyorum zaten bizim karımız 1 hafta sürüyor. Yazlık lastik kullandım hep bugüne kadar.

Lastik boyutlarında jantı değiştirmeden bir iyileştirme yapabilir miyiz?

Size önerebileceğimiz bu ebattaki en güzel fiyat performans ürünü

266 TL Yokohama 185/70R14 88T AE01 BluEarth Satın almak için tıklayın :
    www.lastikal.com.tr
    https://www.lastikal.com.tr/Yokohama-185-70R14-88T-AE01-BluEarth

Bu fiyat size pahalı gelirse 140 TL ye kadar bu ebatta lastik bulmanız mümkündür. Ama fiyat performans olarak bu lastiği öneriyorum.

14" için farklı bir ebat önermiyoruz. Corsa-D için en güzel 141" ebadı 185/70R14 tür.

Tüm 185/70R14 ebat lastikleri için tıklayın.
    www.lastikal.com.tr
    https://www.lastikal.com.tr/lastik-fiyatlari?Filters=1:39,2:73,3:33,5:-1,BrandId:-1,6:-1,7:-1

• selam,

geçen gece seyir halinde düz asfalt yolda çukura girdim ve araç zınk etti resmen. gündüz baktığımda ufak bir balonlama yapmış.

lastik markası kumho . bu durumda lastiği değiştirmek gerekirmi yoksa bir kaç bin km idare eder mi.

ilave : 1 ay sonra 1000 kmlik uzun yola çıkacağım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 28 Haziran 2017; 11:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hass Nicktir

Kolay gelsin...

1. Palio 60 bg araç var orjinal lastik ebatı 165/80 13 aracı izmirde kullaniyorum. Yogun olarak yokuşlarda (iniş ve çıkış) kullaniyorum. Uzun ömürlü ve ıslak zeminde kaydırmayacak lastik hangisi.

2. Ebatı 175/70 13 yapsam olurmu.

175/70R13 YAPABİLİRSİNİZ. MUADİL EBAT OLARAK KULLANABİLİR SİNİZ. YOKOHAMA ES32 Yİ TAVSİYE EDERİZ, YUMUŞAK HAMURLU BİR LASTİKTİR. TUTUNMASI İZMİR GİBİ SICAK BİR ŞEHİRDE GAYET BAŞARILI OLACAKTIR.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.