Şimdi Ara

Lastik Hakkında Herşey (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
26.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y.alper

quote:

Orijinalden alıntı: polatcoskun

quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Astra h ve corolla icin lastik alacagiz. Corolla samsunda yaz kis, astra sivasta yazlik kislik olarak kullanilacak. Dunlop sp sport fm800 205/55/16 dusunuyoruz. Ne dersiniz arkadaslar. Fiyat olarak adet basi max 200 tl olacak.

Araçlarınızın model yıllarını ve versiyonlarını söylerseniz öncelikle söylemiş olduğunuz ebadın araçlarınıza uygun olup olmadığına bakalım sonra fiyat konusunda yardımcı oluruz.

Corolla 2011 model, astra 2012 model. İkiside 205/55/16.

200 TL ye kadar alınabilecek lastikler arasında orta kalite olarak tercih edilebilir Dunlop. Aşağıdaki linkten satınalma yapabilirsiniz.

Dunlop 205/55R16 91V Sp Sport FM800 Lastik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Merhabalar hocam. Aracım egea 1,6 mjet. Henüz kışlık lastiğim olmadığı için ve şimdiden alırsam uygun olacağı düşüncesiyle lastik bakayım diyorum.

Araçta 225 45 17 lastik var ve lastikebatları.com 205 55 16 seçeneğini verdi. Sanırım 16 inç lastikler daha ucuz olur. Tamamen uygun fiyat odaklı kışlık lastik önerebilirmisiniz.

Aracınız muhtemelen üst donanımlı, düşük donanımlarda 205/55r16 çıkar, siz bu ebadı kullanabilirsiniz ama 16" jantınız var mı peki, 17 janta 16 lastik takılmaz. Bu konuda bilgi verirseniz fiyat konusunda size yardımcı oluruz.

Anladım hocam şöyle sorayım o zaman 225 45 17 için uygun sıfır kış lastiği ne önerirsiniz.

Kış lastiğini yazdan almak pek avantajlı değildir. Kampanyalar bu mevsimde yapılmaz. Bayiler stok tutmazlar. Yine de almak isterseniz, bugün alabileceğiniz kaliteli ve hesaplı lastikler şunlardır.

329 TL Yokohama 225/45R17 91H V905 W.Drive Kış Lastiği
    410 TL Nokian 225/45R17 94H XL WR A4 Kış Lastiği

İlginizden dolayı teşekkür ederim hocam. Yalnız baya pahalıymış bu meret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mrb aracım 2009 astra h 1.3 cdti . 205/55/16 lastik var. lastiklerini yenilemek istiyorum . ne önerirsiniz. türkiye yollarına uygun
  • unitito U kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi şehirde yaşıyorsunuz. Yaşadığınız coğrafyanın yol durumu nedir, sizin beklentileriniz nelerdir. ona göre bir tavsiye de bulunalım.

Beklentileri şu başlıklar yazarsanız daha iyi yardımcı oluruz.

Fiyat
    Performans
    Konfor
    Marka/Kalite
  • Merhaba,

2007 Skoda Fabia sedan sahibiyim.

Aracım da bridgestone turanza lastikler var. Lastik ölçüsü 185 60 R14 .

Öncelikli olarak sessiz ve yakit bakımından ekonomik bir lastik onerebilirmisiniz?

• polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Kayseri'de yaşıyorum asfaltı iyi kavrayacak çukurlu yollar illaki mevcut bu nedenle dayanıklı fren mesafesi az hem ekonomik konfor da sağlayabilir. Aklımda Lassa driveways continantel premium 5 var fiyatları aynı gibi . Bilemiyorum doğru tercih mi

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih33yucel

Merhaba,

2007 Skoda Fabia sedan sahibiyim.

Aracım da bridgestone turanza lastikler var. Lastik ölçüsü 185 60 R14 .

Öncelikli olarak sessiz ve yakit bakımından ekonomik bir lastik onerebilirmisiniz?

Hem sessiz hem kaliteli ve uygun fiyatlı bir lastik

Yokohama 185/60R14 82T AE01 BluEarth Lastik

Şuan kampanyada 165 TL den temin edebilirsiniz.

Yokohama 185/60R14 82T AE01 BluEarth Lastik

• quote:

Orijinalden alıntı: unitito

Kayseri'de yaşıyorum asfaltı iyi kavrayacak çukurlu yollar illaki mevcut bu nedenle dayanıklı fren mesafesi az hem ekonomik konfor da sağlayabilir. Aklımda Lassa driveways continantel premium 5 var fiyatları aynı gibi . Bilemiyorum doğru tercih mi

LASSA DRİVEWAYS ÇOK YENİ BİR LASTİK HENÜZ PEK TECRÜBE EDİLMEDİ. CONTİNENTAL DE ASFALT SESİ ŞİKAYETİ ÇOK FAZLA ALIYORUZ. MICHELIN ANADOLU YOLLARINDA BİRAZ FAZLA YUMUŞAK KALABİLİR. YOKOHAMA ES32 TAVSİYE EDEBİLİRİZ.
  • Selam ;
    Grande Punto için 185/65/15 Yaz lastiği veya 4 mevsim lastik arıyorum.
    Kriterlerim
    Sessizlik
    Konfor
    Yılda 10bin km yapıyorum.

Nokian weatherproof nasıldır?
    Nokian Line
    Yokohoma AE01
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukru96

Selam ;
    Grande Punto için 185/65/15 Yaz lastiği veya 4 mevsim lastik arıyorum.
    Kriterlerim
    Sessizlik
    Konfor
    Yılda 10bin km yapıyorum.

Nokian weatherproof nasıldır?
    Nokian Line
    Yokohoma AE01

Micheline CrossClimate 4 Mevsim lastiği tam sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir lastiktir.
  • Ufak bi yarık var sizce sıkıntı yaratırmı

Lastik Hakkında Herşey

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyBRZ

Ufak bi yarık var sizce sıkıntı yaratırmı

Lastik Hakkında Herşey

Resimde gördüğüm kadarıyla bir darbeden dolayı değil lastiğin eskiliğinden dolayı çatlaklık oluşmuş görünüyor. Detaylı bakıp lastiği söküp incelemeden net birşey söylemek doğru olmaz. Eğer darbe kaynaklı değil ise bu şekilde bir müddet daha kullanılabilir. Fakat darbe kaynaklı ise hemen değiştirmeniz gerekir.

• Konu günceldir. Sorularınızı bekliyoruz.
    Bol çukurlu, bozuk yollarda Petlas nasıldır?
    aracımda 2011 mıchelin primacy var 215 50 17 astra j 42.000 km de araç saçma ama sizce 50.000 km yi gösterirmi bu lastikler hafif yanaklarda çatlaklar var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

aracımda 2011 mıchelin primacy var 215 50 17 astra j 42.000 km de araç saçma ama sizce 50.000 km yi gösterirmi bu lastikler hafif yanaklarda çatlaklar var .

Eğer lastikler 2011 de aracı aldığınızda takılan lastikler ise mutlaka değiştirmenizi tavsiye ederiz. Şuan 6.yılı lastiklerin. Araç altında lastik ömrü ortalama 5 yıldır. Yanlardan çatlama yapması da lastiğin eskidiğini gösterir. Diş derinliği iyi olsa bile kauçuk kalitesi 6 yılda ciddi zayıflar, sizin ve sevdiklerinizin güvenliği için en kısa zamanda lastiklerinizi değiştirmenizi tavsiye ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

Bol çukurlu, bozuk yollarda Petlas nasıldır?

Petlas genel olarak sert hamurlu bir lastiktir. Bozuk yollar için dayanıklı olabilir. Konfor beklemeyiniz. Zaten çukurun bol olduğu bir yolda konfordan ziyade dayanıklılık ön planda tutulmalıdır.
  • Konu günceldir. Sorularınızı bekliyoruz.
  • Lastikal sizin siteniz mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mjordan2345

Sa Aracımda 175 65 r14 lassa lastikler var. Arada alım fişini buldum .2014 yılında takılmış.Önler biraz kötü durumda.Katalogdan baktım fabrika değerleri 175 70 r14 diyor.Şimdi continental taktırmayı düşünüyorum.Hangi ebatı takmalıyım.İnternette 70 yerine 65 takmak konforu düşürür.Yol tutuşunu ve estetik görünümü arttırır demişler.Sizce napmalıyım?

Aracınızın marka ve modeli hakkında bilgi verirseniz, uygun olup olmadığı hakkında yorum yapabiliriz.

Palio 2006 1.3 multijet katalogda 175 70 r14 ama piyasa 175 65 r14 dolu ve uygun continental mi takiyim ne öneriyosunuz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.