Şimdi Ara

Lastik Hakkında Herşey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
26.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EngiN_

2002 model brava kullanıyorum. Üzerinde 185/65/14 kış lastikleri var. Yeni yaz lastiği almak istiyorum. Önerdiğiniz marka model var mıdır? Fiyatı benim için önemli bir etken.

2002 Brava için uygun lastik ölçüsü 185/60HR14 tür. Size tavsiyemiz bu ebatta lastik alınız.

Şu an bizde kampanyada olan 226 TL den 150 TL ye düşen çok kaliteli bir lastik var.
    Yokohama 185/60R14 82T AE01 BluEarth

Bu fiyata 2. sınıf lastikleri bile alamazsınız. Mutlaka alın derim.

• polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Cumartesi günü kampanyanızdan yararlanarak lastiklerimi değiştirmiş oldum.Şimdilik memnunum.Bir uzun yol yaptıktan sonra gerçek kalite farkını görerim diye düşünüyorum bakalım.Teşekkürler.İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatcoskun

quote:

Orijinalden alıntı: Tigu68

Arkadaşlar arcım 2012 tiguan 1.4 tsi.Lastikleri dunlop ama baya yıpranmış ve sertleşmiş.İlk lastiği galiba.235/55/17 ebatlarında.

Ben bu 235 genişliği yerine 225/55/17 alsam bir sıkıntısı olur mu?artı ve eksileri ne olur.Yumuşak komforlu ve sessiz bir lastik arıyorum.En fazla 450 tl civarı adet olarak.

Yardımlarınızı bekliyorum.Nokian lastikler nasıldır?

17" lastikte 235/55/17 yerine 215/60R17 ebat kullanmalısınız. 225/55/17 arabanın statiğine zarar verir. Tüm değerleri değişir.
    lastikebatlari.com dan aracınıza uygun tüm ebatları öğrenebilirsiniz.

465 TL Nokian 215/55R17 98W XL zLine gerçekten güzel ve yumuşak bir lastiktir.

531 TL Yokohama 215/55R17 94W AE50 BluEarth bütçenizi çok aşmazsa, bunu da tavsiye edebiliriz

215/60/17 mi 215/55/17 mi tam anlayamadım... yoksa ikiside olabilir mi?

Yumuşak sessiz ve komforlu olsun tek istediğim.

Goodyear efficientgrip baya iyi bir lastik gibi. 68 db ses şiddeti verilmiş etiketinde.sizin tavsiyeniz lastikleride inceleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigu68 -- 6 Haziran 2017; 15:32:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

2002 model brava kullanıyorum. Üzerinde 185/65/14 kış lastikleri var. Yeni yaz lastiği almak istiyorum. Önerdiğiniz marka model var mıdır? Fiyatı benim için önemli bir etken.

2002 Brava için uygun lastik ölçüsü 185/60HR14 tür. Size tavsiyemiz bu ebatta lastik alınız.

Şu an bizde kampanyada olan 226 TL den 150 TL ye düşen çok kaliteli bir lastik var.

Kendi kitapçığındaki ölçüler 185/65/r14 . Bir yanlışlık olmasın hocam .

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar arcım 2012 tiguan 1.4 tsi.Lastikleri dunlop ama baya yıpranmış ve sertleşmiş.İlk lastiği galiba.235/55/17 ebatlarında.

Ben bu 235 genişliği yerine 225/55/17 alsam bir sıkıntısı olur mu?artı ve eksileri ne olur.Yumuşak komforlu ve sessiz bir lastik arıyorum.En fazla 450 tl civarı adet olarak.

Yardımlarınızı bekliyorum.Nokian lastikler nasıldır?

17" lastikte 235/55/17 yerine 215/60R17 ebat kullanmalısınız. 225/55/17 arabanın statiğine zarar verir. Tüm değerleri değişir.
    lastikebatlari.com dan aracınıza uygun tüm ebatları öğrenebilirsiniz.

465 TL Nokian 215/55R17 98W XL zLine gerçekten güzel ve yumuşak bir lastiktir.

531 TL Yokohama 215/55R17 94W AE50 BluEarth bütçenizi çok aşmazsa, bunu da tavsiye edebiliriz

215/60/17 mi 215/55/17 mi tam anlayamadım... yoksa ikiside olabilir mi?

Yumuşak sessiz ve komforlu olsun tek istediğim.

Goodyear efficientgrip baya iyi bir lastik gibi. 68 db ses şiddeti verilmiş etiketinde.sizin tavsiyeniz lastikleride inceleyeceğim.

Sizin aracınızın olması gereken fabrikanın tavsiye ettiği ebat 17" lastikte 215/60R17 dir. Şuan aracınızda 235/55/17 var dediniz. Bu zaten yanlış takılmış bir ebat. Bunun yerine 225/55/17 takmak istediğinizi söylediniz. Bu da yanlış bir ebat sizin aracınız için. sizin 17 inch lastikte 55 yerine 60 yanak kullanmanız gerekir. Bu söylediğimiz değerlere www.lastikebatlari.com dan bakabilirsiniz.

• Hocam 2012 Kia Rio aracım var ve süspansiyon çok sert lastiklerimde kötü yakın zamanda değiştircem 205/55/16 ebatinda bana yumuşak bir lastik tavsiye edermisinz?

• quote:

quote:

quote:

Eğer kitapçığında 185/65r14 yazıyorsa doğrusu o dur. Bizim baktığımız kaynak dünya geneli bir kaynak, çok nadiren de olsa bazı ülkelere göre farklılık gösteriyor. Örneğin Fiat Brava yeni kasaya Avrupa da 2002 de geçiyor, Türkiye ye 1-2 yıl daha eski kasa gelmeye devam ediyor, böyle durumlarda biz de yanılabiliyoruz tabi. Aracın üzerinde yazan bilgi asıl bilgidir. Saygılarımızla..

• quote:

Orijinalden alıntı: opxito

Cumartesi günü kampanyanızdan yararlanarak lastiklerimi değiştirmiş oldum.Şimdilik memnunum.Bir uzun yol yaptıktan sonra gerçek kalite farkını görerim diye düşünüyorum bakalım.Teşekkürler.İyi günler.

İyi günlerde kullanmanızı diliyoruz. Kazasız belasız eskitiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam 2012 Kia Rio aracım var ve süspansiyon çok sert lastiklerimde kötü yakın zamanda değiştircem 205/55/16 ebatinda bana yumuşak bir lastik tavsiye edermisinz?

Yumuşaklık konusunda Michelin en iyi lastiktir. Bütçenize uyarsa mutlaka tavsiye ederiz. 2012 Kia Rio için 16" lastikte üreticinin tavsiye ettiği ebat 195/55R16 dır. Neden 205/55r16 almak istiyorsunuz. Özel bir sebebi yoksa tavsiye edilen ebatta kalmanız aracınız açısından daha iyidir.

Lastik Hakkında Herşey

hesaplama tablosundan da anlaşılacağı gibi %1,74 fark ediyor yaklaşık 11 mm. %3 ü geçmeyen değişiklikler için çok sorun olmaz, ama tavsiyemiz yol tutuş, fren mesafesi, yakıt ekonomisi vb. sorun yaşamamak için orjinal ebatları kullanmanızdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer kitapçığında 185/65r14 yazıyorsa doğrusu o dur. Bizim baktığımız kaynak dünya geneli bir kaynak, çok nadiren de olsa bazı ülkelere göre farklılık gösteriyor. Örneğin Fiat Brava yeni kasaya Avrupa da 2002 de geçiyor, Türkiye ye 1-2 yıl daha eski kasa gelmeye devam ediyor, böyle durumlarda biz de yanılabiliyoruz tabi. Aracın üzerinde yazan bilgi asıl bilgidir. Saygılarımızla..

İlginize teşekkür ederim.

Falken SN 832 185/65R14 86T

Falken marka Lastik düşündüm. Sizce nasıldır? Tane fiyatı 130 ₺

• polatcoskun P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle verdgnz bilgiler için teşekkürler,evet dedgniz gibiymis Rio aracım için orjinal ebat 205/55/16saniyordum,195/55/16 oldgnu yeni öğrendim ve yastık fiyatlarına baktım ve ekonomik bir lastik değil bana brazdaha ekonomik bir yumuşak lastik onerirmisinz?Mesela Riken de Michelin urunuymus fyati daha uygun fikriniz nedir? Tekrardan Tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco-De Lucia -- 7 Haziran 2017; 12:1:39 >
  • Peki şu lastik için fiyat alabilirmiyim?

Michelin priamcy 3 SUV 235/55R17 96H

Tşk ederim ilgin için polat kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigu68 -- 7 Haziran 2017; 22:49:29 >
  • merhaba güzel konu olmuş. sorum şu: good year f1 eagle asymetric 3 ile michelin priamcy 3 karşılaştırabilir misiniz? (yumuşaklık konfor sessizlik performans ve kalite bakımından) ikincisi ince yanak lastiğin avantaj ve dezavnatajlarını yazabilir misiniz kısaca. Biraz yazılı sorusu gibi oldu ama:) tecrübeli birisinden duymak istiyorum gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman8476 -- 7 Haziran 2017; 15:4:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlginize teşekkür ederim.

Falken SN 832 185/65R14 86T

Falken marka Lastik düşündüm. Sizce nasıldır? Tane fiyatı 130 ₺

Fiyatına göre iyi bir lastiktir.www.lastikal.com.tr sitemizden inceleyip vade farksız taksitle alabilirsiniz. İstanbulda yaşıyorsanız ümraniye ve göztepe deki servislerimizde ücretsiz montaj yaptırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Öncelikle verdgnz bilgiler için teşekkürler,evet dedgniz gibiymis Rio aracım için orjinal ebat 205/55/16saniyordum,195/55/16 oldgnu yeni öğrendim ve yastık fiyatlarına baktım ve ekonomik bir lastik değil bana brazdaha ekonomik bir yumuşak lastik onerirmisinz?Mesela Riken de Michelin urunuymus fyati daha uygun fikriniz nedir? Tekrardan Tesekkurler..

Riken ve Kormoran aynı lastiklerdir. İkisini de michelin üretiyor. Kormoran a bizim sitemizden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Peki şu lastik için fiyat alabilirmiyim?

Michelin priamcy 3 SUV 235/55R17 96H

Tşk ederim ilgin için polat kardeşim...

Michelin Priamcy 3 deseninin 235/55R17 ebadında 96H diye bir yük indexi yok, yanlış yazmış olabilirsiniz.

Bizde olan indexlerin fiyatları

103W : 660 TL
    103Y : 660 TL
    99V : 660 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman8476

merhaba güzel konu olmuş. sorum şu: good year f1 eagle asymetric 3 ile michelin priamcy 3 karşılaştırabilir misiniz? (yumuşaklık konfor sessizlik performans ve kalite bakımından) ikincisi ince yanak lastiğin avantaj ve dezavnatajlarını yazabilir misiniz kısaca. Biraz yazılı sorusu gibi oldu ama:) tecrübeli birisinden duymak istiyorum gerçekten.

Öncelikle Goodyear F1 Eagle Asymetric 3 Karşılaştırma ve segment olarak Michelin Pilot Sport 4 ile karşılaştırılmalı. Primacy ve Eagle F1 birbirleriyle aynı hedefle üretilen lastikler değildir. GOODYEAR markasında Eagle F1 Serisi, performansı ön planda olan seridir. Primacy ile karşılaştırdığınızda, sert ve performanslı kullanımlarda F1 öne çıkar. Konfor olarakta Primacy öner çıkar. Lastikleri kullanmak istediğiniz arabanın marka ve modelini ebat ile belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.

• quote:

quote:

merhaba güzel konu olmuş. sorum şu: good year f1 eagle asymetric 3 ile michelin priamcy 3 karşılaştırabilir misiniz? (yumuşaklık konfor sessizlik performans ve kalite bakımından) ikincisi ince yanak lastiğin avantaj ve dezavnatajlarını yazabilir misiniz kısaca. Biraz yazılı sorusu gibi oldu ama:) tecrübeli birisinden duymak istiyorum gerçekten.

Öncelikle Goodyear F1 Eagle Asymetric 3 Karşılaştırma ve segment olarak Michelin Pilot Sport 4 ile karşılaştırılmalı. Primacy ve Eagle F1 birbirleriyle aynı hedefle üretilen lastikler değildir. GOODYEAR markasında Eagle F1 Serisi, performansı ön planda olan seridir. Primacy ile karşılaştırdığınızda, sert ve performanslı kullanımlarda F1 öne çıkar. Konfor olarakta Primacy öner çıkar. Lastikleri kullanmak istediğiniz arabanın marka ve modelini ebat ile belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.

aracım giulietta spor paket. araca göre lastik seçimi yaptığımda bu iki model lastik çıktı karşıma. aracım her ne kadar performans aracı gibi dursa da ben konforu daha çok önemsiyorum. benim için sessizlik ve sağlamlık ön planda. her iki modelde desibel oranlarına baktığımda eagle f1 daha düşük olduğu için onu tercih edip aldım. tabi michelin kullanmadığım için kıyas yapamıyacağım. ancak michelin lastiklerin daha yumuşak hamurlu olduğunu ve daha sessiz olduğunu çok yerde okudum acaba yanlış tercih mi yaptım diye düşünüyorum sürekli. keşke ikisini deneme fırsatım olsaydı

• quote:

quote:

quote:

aracım giulietta spor paket. araca göre lastik seçimi yaptığımda bu iki model lastik çıktı karşıma. aracım her ne kadar performans aracı gibi dursa da ben konforu daha çok önemsiyorum. benim için sessizlik ve sağlamlık ön planda. her iki modelde desibel oranlarına baktığımda eagle f1 daha düşük olduğu için onu tercih edip aldım. tabi michelin kullanmadığım için kıyas yapamıyacağım. ancak michelin lastiklerin daha yumuşak hamurlu olduğunu ve daha sessiz olduğunu çok yerde okudum acaba yanlış tercih mi yaptım diye düşünüyorum sürekli. keşke ikisini deneme fırsatım olsaydı

Aldıysanız artık hayırlı olsun diyelim. Bu konuyu da bu yüzden açtık zaten, almadan önce danışılsın diye. Lastik alırken bir çok kriter var,

Aracın karakteri
    Kullanıcının ne beklediği
    Şehrin mevsim ve yol şartları
    Fiyat performans ilişkisi
    Bütçe
    Marka beklentisi
    Konfor mu? Performans mı

Biz bunları sorarak lastik almak isteyene en uygun lastiği tavsiye ediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aldıysanız artık hayırlı olsun diyelim. Bu konuyu da bu yüzden açtık zaten, almadan önce danışılsın diye. Lastik alırken bir çok kriter var,

Aracın karakteri
    Kullanıcının ne beklediği
    Şehrin mevsim ve yol şartları
    Fiyat performans ilişkisi
    Bütçe
    Marka beklentisi
    Konfor mu? Performans mı

Biz bunları sorarak lastik almak isteyene en uygun lastiği tavsiye ediyoruz.

Benim yazdığım kriterlere göre değerlendirmeniz nasıl. En azından okuyacaklar için faydalı olur

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.