Şimdi Ara

Lastik Hakkında Herşey (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
14
Favori
26.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: budak_1903

bridgestone turanza hatta potenza için iyi bir yorum yapmak imkansız. 2 aracımda sıfır olarak vardı. yuvarlanma gürültüsü, soğukken bir türlü yol tutmaması, kötü fren performansı derken insanı illallah ettirir. kumho kış lastiği aynı şartlarda daha az gürültü yaptı. tek avantajı sert hamurundan dolayı bozuk yollara dayanıklı olmasıdır. kolay kolay eskimez.

kıyaslama oldukca komik, bridgestone turanza, potenza yaz lastiğidir, kışlastikleriyle kıyaslamışsınız. kumho 200 TL Bristeone 450 tl aynı ebatda, kalite farkı olduğu için bu daha iyi kalitede.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir uzmana göstererek karar veriniz. Zira bir etken var evet yada hayır dedirtecek. İstanbulda yaşıyor iseniz size servis merkezlerimizde yardımcı olabiliriz.
  • 4hece10harf 4 kullanıcısına yanıt
    195/60R15 İçin bu linke tıklayarak fiyat bakabilirsiniz.
    www.lastikal.com.tr
    Lastik AL | Yaz Kış 4 Mevsim Ucuz Oto Lastik Fiyatları 2019
    https://www.lastikal.com.tr/lastik-fiyatlari/195-60r15-lastikleri

Kış lastikler belli bir sıcaklığın üstüne çıkıldığında hamur yumuşaması yapabilir. Yazın yaz lastiği kışın kış lastiği kullanmanızı tavsiye ediyorum. Yaşadığım şehirde kışlar çok çetin geçmiyor yaz kış uğraşaman derseniz gerçek dört mevsim lastikler var onları tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hece10harf

quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

NOKİAN, kışlık lastiklerde ünlüdür.
    yazlıklarda değil.

hocam 185*65*15 wr d4 modelini 215*4 = 860tlye bayisinden 7 taksitle alıyorum .
    bakalım memnun kalırız umarım

HB'de şuan tanesi 185 tl

bundan ucuzunu bulamadım
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler...

conti premium contact5 ile michelin energy saver arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz...
  • conti contact premium 5 kullanıcısıyım. lastik çok iyi yol tutuyor, özellikle virajlara çok iyi girebiliyorsun korkutmuyor. frenleme mesafesi de güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Trickle

Yanıtınız için teşekkürler...

conti premium contact5 ile michelin energy saver arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz...

michelin lastikler kalitelidir, ama
    energy saver, michelin de gördüğüm en dandik lastik.
    micheline yakışmıyor.
    premium contact5 öneririm.
  • İyi akşamlar arkadaşlar 2017 model Ford Fiesta aracım var kışlık lastik almak istiyorum. Yazlık lastiklerin üzerinde 195 50 r 16 yazıyor. Hem Petlas hemde Continental'dan fiyat aldım her ikisi de 50 değilde 55 alırsam fiyatın daha uygun olacağını ve 50 yerine 55 takmanın araç için sorun olmayacağını söylediler. Ancak ben inanamadım yine de sizlere sormak istedim sizce 50 yerine 55 lastik almam araç için sorun teşkil eder mi?
    Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

• wero W kullanıcısına yanıt
    MOTOR NEDİR?
    YENİ KASA MI?
    jant 16 mı , 15 mi?
    .
    195/50/16 : 601 mm çapındadır.
    185/55/16 : 610 mm çapındadır. %1.5 farkla (kışlık lastikte kullanılabilir)
    195/55/16 : 621 mm çapındadır. %3.3 farkla (yazlık lastikte rahatlıkla kullanılabilir, clio , i20 , 208 gibi araçlar bu ebat kullanabiliyor.)
    yazlıklarda bende öneririm. daha konforlu olur ve balon riski azalır.
    ama kışlıkta 621 mm çapına geçmek, motor performansınız zaten yetersiz ise araç daha da performanssız hale gelecektir.
    karlı buzlu yollarda daralan lastik-çamurluk arasına kar kürtüklerinin dolmasına ve donmasına sebep olacaktır. zincir zaten takılamaz.
    ama araç yeni kasa ise orjinal ebat zaten 195/55r16

www.hepsiburada.com
    Falken 185/55 R16 83T EuroWinter HS01 Kış Lastiği (Üretim: Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/falken-185-55-r16-83t-eurowinter-hs01-kis-lastigi-uretim-2017-p-HBV000007HKC7

www.hepsiburada.com
    Hankook 185/55 R 16 87 T XL W 452 Winter İ*Cept RS 2 Oto Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/hankook-185-55-r-16-87-t-xl-w-452-winter-i-cept-rs-2-oto-lastigi-p-HBV000007WM6Y

.
    lastikleriniz fiesta larda yaygın olarak kullanılan 576 mm çapındaki 195/50R15 ise
    bence 596 mm çapındaki 195/55R15 ya geçmenizi öneririm.
    576 mm çok küçük kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 2 Aralık 2017; 10:19:11 >

• Araç yeni kasa değil 1.6 motor 105 hp otomatik vites arabadan çok anlamıyorum jant 15 mi 16 mı bilmiyorum sadece yazlık lastik üstünde yazan yazıyı biliyorum. Bu motora uygun ne alınabilir? Ben anlamıyorum giderim uygun olmayan bir lastik takar anlamadan kullanırım o nedenle soruyorum cevap için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wero W kullanıcısına yanıt
    zincir takmayacaksanız,
    lastikciler de önerdiğine göre , çamurluğa sığıyor demekki.
    195/55 tercih edilebilir.
    1.6 motor gayet yeterli.
    konfor artar,
    balon riski azalır.
    .
    aldığınız fiyatlar nelerdir?
  • 3 adet çıkma lastik buldum bu lastiklere ilave aynı lastiğin yenisinden alsam problem olur mu? Lastikler sadece 1 kış kullanılmış

• duff kullanıcısına yanıt
    Rica edecegim cikma lastik almayin.Cok iyi bir marka olsa bile teveccuh gostermeyin.O zaman zarfinda zaten tas gibi olur,bir dusunun cok memnun kalsa ilk sahibi zaten o kadar fazla kullanilmamis lastigi degistirmez.

Soyle diyeyim,vasat bir yeni lastik bile bu cikmalardan bin kere evladir.

Saglicakla kalin.

• quote:

Orijinalden alıntı: duff

3 adet çıkma lastik buldum bu lastiklere ilave aynı lastiğin yenisinden alsam problem olur mu? Lastikler sadece 1 kış kullanılmış

Çıkma lastik alıp memnun olanlar var ama alırken çok iyi düşünmeli. 3 adet olması zaten ofsayt, bir de tanımadığınız bir lastik. Tek kış kullanıldı ama üretimi ne mesela?
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Lastikleri tanıdığım birinden alıyorum markası michelin normalde tanesi 600 küsür lira bana baya bir uygun fiyata veriyor çünkü aracını sattı. Tek lastik alıp devam edebilirmiyim acaba diye merak ediyorum olmadı geri vereceğim lastikleri sava marka 4 lastik alacağım.

Soyle demek daha dogru olur.Tek tekerlekte farkli zamanda uretilmos lastik olmaai bile mantikli degil iken ,profil kaybetmis 3 lastge yeni es olsabile 4. Yu eklemek guvenlik acisindan sorun olabilir.

Ancak yine belki 1 yillik urundur az kullanilmistir 1 adet eklenebilir.

Sonucta siz bire bir goreceksiniz.Benim nacizane dusuncemi tolore debilecek dusuncede ise alip kullanirsiniz.Sonnucta guvenlikle ilgili bir durum bu her ne kadar tr de zor oyunu bozuyorsada.

• arandur kullanıcısına yanıt
    Üretimini bilmiyorum yarın bakayım.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Lastikçiler olur diyor Continental 500 Goodyear 410 Petlas 275 tl fiyat verdi

• Arkadaslar, 4 adet kislik lastik aldim. 3`u 2017`nin 32. haftasi, 1`i de 2017`nin 1. haftasi uretimi. Alirken fark edemedim. Sizce bir problem olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oh Long Johnson -- 3 Aralık 2017; 19:5:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Gerçekten bir kış kullanıldıysa,

Aynı marka model lastik alıp, arkada kullanırsanız bir sorun olmaz.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.