Petlas 125 Sava 130 Pirelli 145 Michelin 160 Goodyear 175
Benim aracın özellikle ön 2 teker gidik. Diyorum michelin alayım kaliteli olsun 2 tane alayım, yada diyorum ver 100 lira daha fazla petlas'tan hepsini değiştir. Pek lastik işinden de anlamam, siz olsanız ne yapardınız?
quote:
Orijinalden alıntı: LeonarT
Arkadaşlar bursa'da fiyat araştırdım:
Benim aracın özellikle ön 2 teker gidik. Diyorum michelin alayım kaliteli olsun 2 tane alayım, yada diyorum ver 100 lira daha fazla petlas'tan hepsini değiştir. Pek lastik işinden de anlamam, siz olsanız ne yapardınız?
fiyat olarak değilde birazda kalite sağlamlık olarak araştır derim, michelin diyorum..
Petlas alın kendi aracımdada petlas var %100 Türk malı hemde kaliteli lastikleride.
Teşekkürler cevaplarınız için. Şu an işteyim 5 gibi çıkıcam ve birini alcam artık :(
quote:
Orijinalden alıntı: LeonarT
Arkadaşlar bursa'da fiyat araştırdım:
bence tercihinizde arka lastiklerin durumu da nemli.eğer arka lastiklerinizde kısa süre sonra değişecek durumdaysa bence 4 tane almanız önemli.ayrıca güvenlik açısından sadece çekişin olduğu tekerlere yeni lastik takmak çok kabul edilir değil.bence 4 lastik alın biraz yemenizden içmenizden kesersiniz ama en azından kafanız rahat olur.marka konusunda yardımcı olamayacağım ben continental kullanıyorum petlas pirelli michelin kullanmadım hiç.ancak conti önerebilirim.
4'ünü değiştirmek her zaman 2'sini değiştirmekten daha iyidir, bu yüzden 4 adet Petlas
normalde petlası tavsiye etmezdim ama madem ki 4 tane birden alcan o zaman petlas alman mantıklı