Şimdi Ara

lastik indirmek etik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Tekerlekli krikom var.cikmami engelleyen Aracin altina sokuyorum. Arabami cikaracak kadar yola dogru cekiyorum. Kendim cikiyorum. sonra polisi arayip yolun ortasina parketmis araba oldugunu soyluyorum. Ceza yazip cekiyorlar.

Not:insanlar kisa surede ogreniyor 3-5kere yaptiktan sonra kimse park etmiyor.

Hocam bu tekerlekli kriko lastikcilerde olan mi ? Hangisinden bahsediyorsunuz acaba soyler misiniz ? Eger o degilse bende almak istiyorum.Ha eger oysa onu nasil kaldiriyorsunuz ve nereye sakliyorsunuz

Apartmanin garaji var. Garajin onune parkedenleri cekiuorum.

Lastikcilerde bulunan 4 tekerlekli uzun bir kolu olup bastira bastira 5 kerede araci kaldiran krikodan bahsediyorum.

Kriko garajda duruyor.

Arkasina sokuyorum yolun ortasina cekiyorum. Onune sokuyorum yola cekiyorum. 5 dk da otoparkin onu acilmis oluyor. Ben yandan cikiyorum.

Otoparkin onunde parketmeyin araciniz cekilir yazdim. Boylece araci cekilen bana degil polise sariyor. Polisle ugrasiyor. Sonrasinda da akillaniyorlar.

Kapali garaji olmayanlar apartman icinde de tutabilir. Bebek arabasi kadar yer kaplamiyor.

Edit :Aracin onunde telefon numarasi yoksa direk cekerim. Otoparktaki araclari insanlari dusunmeyeni ben hic dusunmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 21 Şubat 2013; 12:59:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

quote:

Orijinalden alıntı: fizan

silecekleri kaldırıp beklemenizi anlamadım

aynen bnde bunu merak ettim

Keşke! silecekleri kaldırınca arabanın sahibine sinyal gitse.....
  • Polisin olmadığı yerde veya anda polislik yapılabilir. Neticede vatandaşsınız.

Vatandaş olarak ulaşım ve yol hakımızla görevlerimiz var. Yanlış park hareketi kısıtlar veya rahatsızlık verir. Yolu kapatmak sadece yanlış park değildir. Temel medeni haklara ulaşımı engeler, sağlık için tehdit oluşturabilir. Yani yolu kapatmak o yolu kullanması gerekenler için bir küçük "olağanistü hal" oluşturur.
  • quote:

Tekerlekli krikom var.cikmami engelleyen Aracin altina sokuyorum. Arabami cikaracak kadar yola dogru cekiyorum. Kendim cikiyorum. sonra polisi arayip yolun ortasina parketmis araba oldugunu soyluyorum. Ceza yazip cekiyorlar.

Akıllıcaa
  • quote:

süper
    Arabam Yaris olmasa bir tane ben de alırdım

• Aracın boyasını çizmektense baya bi etiktir
  • Oncelikle hatali park eden kisinin bunu aliskanlik yada kasitla yapip yapmadigina bakmak lazim. Adam bilmedigi bir yerde fark etmeden otopark onu vb. bir yere yanlislikla park edebilir gorseydi dememek lazim cunku bir an gormeyip trafikte ne kazalar yasiyoruz. Tabi birde hastasi falan olabilir acilen durup gitmistir.
    Aliskanlik yapanin ise lastigini indirmek son derece zararsiz ve ders verici. Silecek kaldirmakta mesaj verir ama bazi araclarin silecekleri elle kalkmiyor. Forumda okumustum bmw si olan bir arkadas, silecegini kaldirirken kaportayi cizen bir sivri zekaya dava aciyordu... Ava giderken avlanmayalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meph -- 21 Şubat 2013; 14:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

hem vitesi takmişsa hem el frenini çekmişse nasıl hareket ettiriyorsunuz aracı?

Araç 2 krikoyla önden ve arkadan kaldırılarak hareket ettirilir.
  • Yeterli degil. Aynayi kirmak, silecegi bukmek ya da kapiyi gocertmek daha islevsel hareketler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/arabali-tekerlekli-kriko-2ton-hidrolik-kriko-77859089
    Şu herhalde :)

bunun arka tekerleri güzel ama önler değil. sanayiden 2. el almak da işinizi görür. otoparkın önü asfalt ise sorun yok ancak bu ürünün tekerlekleri döşeme yolda çabucak yıpranabilir. veya bunu alıp hemen metal tekerlek yaptırabilirsiniz.

• quote:

En iyi yöntem bu olsa gerek.Aynı durumla karşılaşmış olsaydım kriko alıp işimi görürdüm.
  • quote:

• quote:

İbretlik.
  • 155'i arayınca araç sahibinin cebine ulaşmaya çalışıyorlar, tabi numarası güncelse, ulaşamazlarsa ceza yazıp çekmek zorundalar

ben olsam 5 dk bekleyip 155'i arıyorum, mahalle, sokak ve kapı numarasını öğrenip de arayın
  • o krikodan iki tane alıp ,arabayı bayağı öteyede taşırız..
  • Malesef bu tip insanlar heryerde var.Eşim ameliyat oldu hastaneden çıkartıyorum adamlar arabanın arkasına bir yetmezmiş gibi iki araç birden koymuşlar.Gittim hastanede anons ettirdim eczaneleri dolaştım enson adamları bulduk tabi eşim bu arada donuyordu aşağı indirmiş bulunduk.Malesef bu konuda insanlar çok duyarsız en azından telefon numarası bırakılması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

hem vitesi takmişsa hem el frenini çekmişse nasıl hareket ettiriyorsunuz aracı?

Araç 2 krikoyla önden ve arkadan kaldırılarak hareket ettirilir.

bagajda iki tane tekerlekli kriko taşıyıcaz. çok pratik.
  • Buraya araç koyarsam bu araç nasıl cıkar diye düşünemeyen canlı modeli.

Önü açık bir aracın arkasına aracımı park ederken birisi gelirde önüne çok yanaşırsa çıkamaz diye çıkabileceği kadar mesafe bırakıyorum..

Lastiklerini indirirsen bir kişiyi daha adam etmiş olursun
  • Etiktir.
  • Olmazdı belki adamın acil olarak hastaneye gitmesi gerekecek ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.