Şimdi Ara

lastik indirmek etik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen akşam arabamızı caddeye sıralı park halinde park ettik. Dangalağın biri gelmiş aracın tam çıkışına aracını park edip gitmiş. arkadaşın çıkıp eşini almaya gitmesi gerekiyordu ama arabasını çıkaramadı. Alarmı var mı diye yokladık arabayı yoktu. Sileceklerini kaldırdık bekledik gelen giden olmadı. Telefon numarası aradık bulamadık. 1 saat kadar oyalandık akşam ayazında. sonra başka bir arkadaştan emanet araba isteyerek arkadaşım eşini almaya gitti. şimdi biz orada o dangalağın tekerleğini veya tekerleklerini indirsek etik olur muydu sizce?
    sonuçta arabasına zarar vermiyoruz. bize zaman kaybettiren ve uğraştıran birine bi benzerini yapıyoruz.
    siz olsanız ne yaparsınız böyle bir durumda?

• Tekerlekli krikom var.cikmami engelleyen Aracin altina sokuyorum. Arabami cikaracak kadar yola dogru cekiyorum. Kendim cikiyorum. sonra polisi arayip yolun ortasina parketmis araba oldugunu soyluyorum. Ceza yazip cekiyorlar.

Not:insanlar kisa surede ogreniyor 3-5kere yaptiktan sonra kimse park etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Tekerlekli krikom var.cikmami engelleyen Aracin altina sokuyorum. Arabami cikaracak kadar yola dogru cekiyorum. Kendim cikiyorum. sonra polisi arayip yolun ortasina parketmis araba oldugunu soyluyorum. Ceza yazip cekiyorlar.

10 numara hareket!

• silecekleri kaldırıp beklemenizi anlamadım
  • quote:

Tekerlekli krikom var.cikmami engelleyen Aracin altina sokuyorum. Arabami cikaracak kadar yola dogru cekiyorum. Kendim cikiyorum. sonra polisi arayip yolun ortasina parketmis araba oldugunu soyluyorum. Ceza yazip cekiyorlar.

• quote:

Çok mantıklı bir hareket hocam. İyi fikirmiş.
  • Oha tekerlekli kriko, onu bagaja koysak bagaj direkt man ölür yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski aracımda vardı ufak bir şey ama 2 ton kaldırıyordu ağırlığı da 6-7 kg bir şeydi bauhausdan almıştım 50 liraya
  • Etik tabi...Hem de sonuna kadar...

Sırf böyle mallar yüzünden Tokat Öğretmenevi'nin arkasına parketmiyorum. 2 defa 1 saate yakın beklemek zorunda kaldım. Bir seferinde de yolun ortasına bırakılmış ,''Bakraç Ayran'' dağıtım aracı yüzünden hastaneye gidemeyen icapcı bir doktora denk geldim. Adam saçını başını yoluyordu.
  • quote:

Hocam bu tekerlekli kriko lastikcilerde olan mi ? Hangisinden bahsediyorsunuz acaba soyler misiniz ? Eger o degilse bende almak istiyorum.Ha eger oysa onu nasil kaldiriyorsunuz ve nereye sakliyorsunuz

• tekerlekli kriko olayına bayıldım süper fikir... bu arada hocamın bahsettiği kriko aynı lastikçilerde kullanılan tip ama onların küçültülmüş modeli ara ara bim markette de satılıyor bagajda da pek yer kaplamaz...

• hem vitesi takmişsa hem el frenini çekmişse nasıl hareket ettiriyorsunuz aracı?
  • Bu zamanda telefonlar, evler, arabalar akilli ama insanlar ahmak! Hic birisinin cikmasini engelleyecek sekilde park edilir mi? Akliyla zoru mu var bu insanlarin?

• quote:

Orijinalden alıntı: fizan

silecekleri kaldırıp beklemenizi anlamadım

aynen bnde bunu merak ettim

• tekerlekli kriko olayına bayıldım süper fikir... bu arada hocamın bahsettiği kriko aynı lastikçilerde kullanılan tip ama onların küçültülmüş modeli ara ara bim markette de satılıyor bagajda da pek yer kaplamaz...

• Etik olmayabilirdi keşke polisi arayıp çektirseydiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizan

silecekleri kaldırıp beklemenizi anlamadım

bazen araç sahibi yakınlarda falan oluyor. belki 100 metre ileride belki giriş kata girdi arabasına doğru bir kere baksa anlayacak bir sıkıntı olduğunu.
    misafirliğe falan gidince park ettikten kısa bir süre sonra arabaya bi bakarım. türlü türlü insan var birinin manevi park yeridir evinin bilmem neyinin önüdür önce silecek kaldırır yarım saat sonra çizer hiç uğraşamam gider çekerim.
    tabi herkesi kendimiz gibi sanıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Etik olmayabilirdi keşke polisi arayıp çektirseydiniz ?

arkadaşım gecenin saat 11'i polis çekici ile gelip uğraşmazki böyle şeylerle. emanet araba bulmak daha kolayıydı.

bu arada lastiklerini indirmedik zaten. düşündük sadece. başkası olsa tutar boydan boya çizerdide...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkma -- 21 Şubat 2013; 12:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkma

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Etik olmayabilirdi keşke polisi arayıp çektirseydiniz ?

arkadaşım gecenin saat 11'i polis çekici ile gelip uğraşmazki böyle şeylerle. emanet araba bulmak daha kolayıydı.

bu arada lastiklerini indirmedik zaten. düşündük sadece. başkası olsa tutar boydan boya çizerdide...

Etik değil demedim yapmadığınızı biliyorum olmayabilirdi dedim . Acil bir durum olduğunu söyleseydiniz ilgilenirlerdi belki bilemiyorum böyle bir durum başıma gelmedi . Yinede işinizi halletmişsiniz sağlık olsun :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.