Bildirim
LASTİK ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pirelli Diablo Rosso II -
quote:
Orijinalden alıntı: entarhan
Pirelli Diablo Rosso II
kullandın mı? -
Ben CBR250 de Rosso 2 kullanıyorum. Cok memnunum. Ama onların da Alman malı olanları ve Brezilya malı olanları var. Alırken dikkat etmek lazım.
Bir de şimdi Rosso 3 çıkmış ama küçük motorlara uygun olanları var midir bilemiyorum.
Bence en iyisi motolastik.com'u sitedeki telefon numarasından arayın. Baya yardımcı oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kirmik
Ben CBR250 de Rosso 2 kullanıyorum. Cok memnunum. Ama onların da Alman malı olanları ve Brezilya malı olanları var. Alırken dikkat etmek lazım.
Bir de şimdi Rosso 3 çıkmış ama küçük motorlara uygun olanları var midir bilemiyorum.
Bence en iyisi motolastik.com'u sitedeki telefon numarasından arayın. Baya yardımcı oluyorlar.
motolastikte motoruma uyan sadece rosso 2 var -
quote:
Orijinalden alıntı: matrix506
kullandın mı?
Yooo! O lastiklerden hiç birini kullanmadım. Sadece en pahalısı budur, demek ki en iyisi olma olasılığı daha yüksektir diye düşündüm, o yüzden önerdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X