Şimdi Ara

Lastik seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar herkese Jetta 2006 model aracıma 4 yeni lastik almayı düşünüyorum üzerinde bulunan barum marka lastikler sıfırken de güven vermiyordu 1.5 seneye yakın oldu artık hiç güven vermiyor kuru zeminde bile hemen abs devreye giriyor ve izmir asfaltı konuşmaya anlatmaya gerek yok zaten çukurlar öylesine izmir yapısına uygun kuru/ıslak yol tutuşu olabildiğince en iyisi olabilen yakıt verimliliği, lastik gürültüsü orta seviye de olan bir lastik arıyorum lastik ebatlarım 225/45/17 ve aracın boş ağırlığı ekstralarla beraber tahminen 1.500 1.550kg vardır. Genellikle limitlerde kullanan birisiyim o yüzden yol tutuşu ve frenlemesi ve tabii ki de izmir çukurlarında yarılmayacak balon yapmayacak bir lastik arıyorum Continental PremiumContact 7 testlerde hep 1. Sıraları oynuyor o yüzden aklımda o vardı kesinleştirmiştim bile fakat çoğu kişi de garanti konusunda ve lastiğn yarılma yaptığı gibi sorunlar olduğunu görünce tekrar tereddütte kaldım açıkçası. Siz hangi lastiği önerirsiniz bu anlattıklarıma göre bir de olabiliyorsa buzlanma performansı da iyi olan bir lastik varsa onu da önerebilirsiniz tabii ki bu arka planda bir istek diğer isteklerim daha ön planda köye gidip geldiğimiz çok oluyor ve hava 0 derecelerde geziyor genelde kış aylarında ayrıca çok buzlanma oluyor. Şimdiden herkese teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba.O ebat için en iyi ürün olan C.P.C.7.Bakmayın söylediklerine.Çok çok iyi bir ürün .

O olmaz ise uygun fiyat ile G.Y. assymetric 5 olabilir .

G.Y. assymetric 6 sıcaklık değişimine görece fazla tepki veriyor.

Nokian power proof 1 uygun fiyatı ve ortanın üstü performansı ile iyi tercih.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, cpc7 için balon yaptığı, yarıldığı ve garanti konusunda yetersiz kaldığını gördüm araştırmalarda siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SqueX35 S kullanıcısına yanıt

Yorumlara bakarsan hiçbir lastik alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.