< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lastik seçimi

-
-
Merhaba.O ebat için en iyi ürün olan C.P.C.7.Bakmayın söylediklerine.Çok çok iyi bir ürün .
O olmaz ise uygun fiyat ile G.Y. assymetric 5 olabilir .
G.Y. assymetric 6 sıcaklık değişimine görece fazla tepki veriyor.
Nokian power proof 1 uygun fiyatı ve ortanın üstü performansı ile iyi tercih.
-
Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, cpc7 için balon yaptığı, yarıldığı ve garanti konusunda yetersiz kaldığını gördüm araştırmalarda siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yorumlara bakarsan hiçbir lastik alınmaz.
-
ben lastik alırken continentallerden çok şikayet okudum. otobanda falan kendi kendine yarılıyor deniyordu goodyear aldm o yüzden.
-
Son taktığım yazlık 245 45 18 ölçüsündeki goodyear da ağırlık farkı çıktı iade edildi ve yerine continental geldi
Çok memnunum
Hangi modeli acaba?
Evet bende çok okudum yarılma vs.
O da doğru tabii ama insanda kararsız kalıyor 4 lastik olmuş 20.000₺ neredeyse yani az değil.
Yanlış hatırlamıyorsam eagle sport
Böyle bir şey mümkün mü sence? Ya daha önce o lastik bir yerden darbe almıştır, ya doğru basınçla kullanılmamıştır ya da ömrünü tamamlamıştır. Ama şu olabilir X markasında bunları yaparsan continentale göre daha dayanıklıdır, bir şey demem. Continental, michelin gibi lastikleri doğru kullandığın sürece ömrü boyunca memnun eder, ama ucuz bir lastik alırsan 1-2 sene memnun eder, sonra söversin aradaki fark da budur.
-
Goodyearda çok model var, sanırım F1 asimetrik5 ve asimetrik6 iyi olan lastikleri, diğerleri ucuz lastikler.
-
Daha önce Polonya üretimi eagle sport kullanmıştım
İdare ederdi
Sonra Almanya üretimi geldi
Fakat 3 kez balans yaptırmama rağmen olmadı
Araba 115-120 aralığında ciddi titredi
Sonra yol testi yapan bir cihaz var orada test edildi , lastikler arasında ağırlık farkı çıktı
İade gitti yerine continental geldi
Çok beğeniyorum
Hatta hiç unutmam , ilk kullandığım insignia üzerinde conti sport contact sanırım o lastik gelmişti
40 bin km de , taban da geniş lastiğin ortası 1-1.5 mm inmişti
O lastikler çıktığında yerine Lassa driways takılmıştı tam 60 bin km neredeyse erimeyen o inanılmaz takoz lastik
Conti nin 40 bin km de bitmiş hali yeni Lassa dan net olarak daha iyi yol tutuyordu
Hele ıslakta Lassa inanılmaz kötüydü
Aşınmayan lastik yapmışlar ama bunun berbat bir şey olduğunu hesap edememişler herhalde
Conti'den şaşmamak gerekir. Güvenilir bayilerden almak lazım.
-
forumda çok şikayet var araması bulması beleş.
-
Şikayet çok olabilir bilmiyorum bakmadım ama daha lastik basıncından bi haber bir ton kullanıcı da var. Eminim bu şikayet edenlerin büyük çoğunluğu kullanıcı hatasıdır.
-
Merhaba.Dikkatsizce cok fazla kullanan cok fazla kullanici var.Ne yavaslama tumseginde yavaslar ne cukur gorunce direksiyonu cevirir o neden ile cok olcu degil benim icin.Baska konular olsa balans bizulmasi,erken catlama vb. Gibi göz onunde bulundurulur.
Benimde aracimda fabrika cikisi c.eco.c.6 var.menunum.Degistirecek ilsam c.p.c.7 alırım.Butcem kisitli 8se su an nokian wetproof 1.Veye G.Y.assymetric 5.Xl olmaz makul fiyat olursa c.p.c.6.Konfor onde olursa G.y.e.g.suv 2.Boyle gidiyor bu.
Sunuda gize alin.C.p.c.7 ve ozellikle isi degisimlerinde rakiplerine gore daha az performans kaybina ugruyor.
Saglicakla kalin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bridgestone hocam sağlam lastik serttir.. beklentilerini fazlasıyla karşılar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X