Şimdi Ara

Lastik seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar herkese Jetta 2006 model aracıma 4 yeni lastik almayı düşünüyorum üzerinde bulunan barum marka lastikler sıfırken de güven vermiyordu 1.5 seneye yakın oldu artık hiç güven vermiyor kuru zeminde bile hemen abs devreye giriyor ve izmir asfaltı konuşmaya anlatmaya gerek yok zaten çukurlar öylesine izmir yapısına uygun kuru/ıslak yol tutuşu olabildiğince en iyisi olabilen yakıt verimliliği, lastik gürültüsü orta seviye de olan bir lastik arıyorum lastik ebatlarım 225/45/17 ve aracın boş ağırlığı ekstralarla beraber tahminen 1.500 1.550kg vardır. Genellikle limitlerde kullanan birisiyim o yüzden yol tutuşu ve frenlemesi ve tabii ki de izmir çukurlarında yarılmayacak balon yapmayacak bir lastik arıyorum Continental PremiumContact 7 testlerde hep 1. Sıraları oynuyor o yüzden aklımda o vardı kesinleştirmiştim bile fakat çoğu kişi de garanti konusunda ve lastiğn yarılma yaptığı gibi sorunlar olduğunu görünce tekrar tereddütte kaldım açıkçası. Siz hangi lastiği önerirsiniz bu anlattıklarıma göre bir de olabiliyorsa buzlanma performansı da iyi olan bir lastik varsa onu da önerebilirsiniz tabii ki bu arka planda bir istek diğer isteklerim daha ön planda köye gidip geldiğimiz çok oluyor ve hava 0 derecelerde geziyor genelde kış aylarında ayrıca çok buzlanma oluyor. Şimdiden herkese teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba.O ebat için en iyi ürün olan C.P.C.7.Bakmayın söylediklerine.Çok çok iyi bir ürün .

O olmaz ise uygun fiyat ile G.Y. assymetric 5 olabilir .

G.Y. assymetric 6 sıcaklık değişimine görece fazla tepki veriyor.

Nokian power proof 1 uygun fiyatı ve ortanın üstü performansı ile iyi tercih.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler öncelikle, cpc7 için balon yaptığı, yarıldığı ve garanti konusunda yetersiz kaldığını gördüm araştırmalarda siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

• SqueX35 S kullanıcısına yanıt

Yorumlara bakarsan hiçbir lastik alınmaz.

• ben lastik alırken continentallerden çok şikayet okudum. otobanda falan kendi kendine yarılıyor deniyordu goodyear aldm o yüzden.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Son taktığım yazlık 245 45 18 ölçüsündeki goodyear da ağırlık farkı çıktı iade edildi ve yerine continental geldi
    Çok memnunum

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jazz için lastik ebadı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet bende çok okudum yarılma vs.

• cricet C kullanıcısına yanıt
    O da doğru tabii ama insanda kararsız kalıyor 4 lastik olmuş 20.000₺ neredeyse yani az değil.

Yanlış hatırlamıyorsam eagle sport

Böyle bir şey mümkün mü sence? Ya daha önce o lastik bir yerden darbe almıştır, ya doğru basınçla kullanılmamıştır ya da ömrünü tamamlamıştır. Ama şu olabilir X markasında bunları yaparsan continentale göre daha dayanıklıdır, bir şey demem. Continental, michelin gibi lastikleri doğru kullandığın sürece ömrü boyunca memnun eder, ama ucuz bir lastik alırsan 1-2 sene memnun eder, sonra söversin aradaki fark da budur.

• werneke W kullanıcısına yanıt

Goodyearda çok model var, sanırım F1 asimetrik5 ve asimetrik6 iyi olan lastikleri, diğerleri ucuz lastikler.

Daha önce Polonya üretimi eagle sport kullanmıştım
    İdare ederdi
    Sonra Almanya üretimi geldi
    Fakat 3 kez balans yaptırmama rağmen olmadı
    Araba 115-120 aralığında ciddi titredi
    Sonra yol testi yapan bir cihaz var orada test edildi , lastikler arasında ağırlık farkı çıktı
    İade gitti yerine continental geldi
    Çok beğeniyorum
    Hatta hiç unutmam , ilk kullandığım insignia üzerinde conti sport contact sanırım o lastik gelmişti
    40 bin km de , taban da geniş lastiğin ortası 1-1.5 mm inmişti
    O lastikler çıktığında yerine Lassa driways takılmıştı tam 60 bin km neredeyse erimeyen o inanılmaz takoz lastik
    Conti nin 40 bin km de bitmiş hali yeni Lassa dan net olarak daha iyi yol tutuyordu
    Hele ıslakta Lassa inanılmaz kötüydü
    Aşınmayan lastik yapmışlar ama bunun berbat bir şey olduğunu hesap edememişler herhalde

• Conti'den şaşmamak gerekir. Güvenilir bayilerden almak lazım.

forumda çok şikayet var araması bulması beleş.

Şikayet çok olabilir bilmiyorum bakmadım ama daha lastik basıncından bi haber bir ton kullanıcı da var. Eminim bu şikayet edenlerin büyük çoğunluğu kullanıcı hatasıdır.

Merhaba.Dikkatsizce cok fazla kullanan cok fazla kullanici var.Ne yavaslama tumseginde yavaslar ne cukur gorunce direksiyonu cevirir o neden ile cok olcu degil benim icin.Baska konular olsa balans bizulmasi,erken catlama vb. Gibi göz onunde bulundurulur.

Benimde aracimda fabrika cikisi c.eco.c.6 var.menunum.Degistirecek ilsam c.p.c.7 alırım.Butcem kisitli 8se su an nokian wetproof 1.Veye G.Y.assymetric 5.Xl olmaz makul fiyat olursa c.p.c.6.Konfor onde olursa G.y.e.g.suv 2.Boyle gidiyor bu.

Sunuda gize alin.C.p.c.7 ve ozellikle isi degisimlerinde rakiplerine gore daha az performans kaybina ugruyor.

Saglicakla kalin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridgestone hocam sağlam lastik serttir.. beklentilerini fazlasıyla karşılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.