Şimdi Ara

LASTİK SEÇİMİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2012 model opel astra h kasa sedan aracımın 4 adet continental fabrika çıkış lastiğinden 2 tanesi ayrı zamanlarda iç yanak kısmından tamir olamayacak şekilde patlamıştı ve ilki patladığında kış önü de olduğundan ön iki lastiği gy ultragrip lastikle değiştirmiştim. Şimdi 3. lastik de aynı yerinden yarılınca şimdi arka 2 lastiğimi de değiştirmem gerekiyor. Malum stepne de ince olduğundan bir an önce lastik almam lazım.

Aşağıdaki lastiklerden hangisini alsam daha iyi olur, kararsız kaldım:

1- GY Efficientgrip perf hbde iki lastik 310 tl+7 tl kargo+30 tl sökme takma balans ön arka transfer yani lastik başı yaklaşık 170 tl'ye geliyor.

2- Hankook ventus prime3 konya bayi adet fiyatı sökme takma balans dahil 175 tl

3- Kumho kh27 ecowing konya bayi adet fiyatı sökme takma balans dahil 150 tl

Lastik ebadım 205/55/r16, bana yardımcı olacak fikirlerinizi bekliyorum sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeraNano -- 24 Ağustos 2016; 20:54:19 >

• Goodyear bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde premium contact 5 var, cok iyi bir lastik. Ama Good Year'ın yeni assymetric serisine de bakabilirsiniz. Oldukca sessiz bir lastik.

• Efficentrip performans güzel lastiktir. Tek kötü yanı zayıf yan yüzeylerdir. Ben olsam düşünmeden alırdım.

• Continental 4'lü sıfır takımı 900tl 6 taksitle aldım geçen ay. Gayet memnunum. Opel-chevrolet gibi araçlar için bence ideal.

• Goodyear Efficentrip$ın iyi olduğunu söylüyor herkes.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatak Seçimi (Acil)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 numara hocam. Bende kullaniyorum memnunum.

• conti 5 ya da fiyat performanstan daha önemliyse Petlas PT741 derim.
  • Goodyear

• Nexen lastikleri inceleyin ben çok kullandım ve memnundum.

• Yazmamışdınız ancak Aynı boyutlarda Michelin Primacy 3 lastiklerini kullanıyorum memnunum. Kumho denemiştim çok tatmin edici sonuçlar almadığımdan pirelli p7 cinturato kullandım Pirelli de çok tatmin etmeyince lastikçi michelin önermişti denemiş oldum,şimdilik memnunum (1 yıl oldu). Arkadaşım da Continantal Conti Premium 3 vardı o da oldukça memnundu lastikelrinden, michelinden sonra ona geçeceğim bende. Ebat olarak piyasada en çok bulabileceğiniz bir ebat, eğer bütçe müsaitse continantal, michelin gibi markalara yönelirdim, bütçeye uygun olması da önemliyse good year olurdu tercihim.

• zaten ikisi gy mış. diğer ikisini de gy yapın. aralarında pek fiyat farkı da yok. hem desenleri aynı olur 4 lastiğin de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

1 numara hocam. Bende kullaniyorum memnunum.

Efficientgrip mi kullanıyorsunuz, ne zamandır? Parlak ve tozlu asfaltta pati çektiği ve absnin de erken devreye girdiği şeklinde yorumlar var o yüzden karar veremiyorum ben.

Contipremiumcontact5 için de 210 lira fiyat aldım arada 40 lira oluyor 2 lastikte 80 lira değer mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

zaten ikisi gy mış. diğer ikisini de gy yapın. aralarında pek fiyat farkı da yok. hem desenleri aynı olur 4 lastiğin de.

Hocam ultragriple efficientgripin desenleri de tamamen farklı, mecburen farklı olacak 4 lastik almayacağım için.
  • TeraNano kullanıcısına yanıt
    Efficient grip kullaniyorum hocsm pati çekme sıkıntım olmadi. Ama virajlarda hafif yatma hissi veriyor. Yağmurlu havalarda yol tutuşu cok iyi ve sessiz lastik. Ben bu son 2 seçenek için tercih etmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeraNano

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

zaten ikisi gy mış. diğer ikisini de gy yapın. aralarında pek fiyat farkı da yok. hem desenleri aynı olur 4 lastiğin de.

Hocam ultragriple efficientgripin desenleri de tamamen farklı, mecburen farklı olacak 4 lastik almayacağım için.

aynı desenden almaya bak ozaman.
  • listende yok ama Michelin P3 tavsiye ederim.
    Yola pençesini saplamış canavar gibi oluyor araç
    İlla bu 3lünün arasında seçecem dersen goodyear derim.
    Diğer 2 marka ile mahkemeye varacak sorunlar yaşamıştım servisde.
  • Bu seçenekler arasında hankook öneririm.
  • Hankook yeni cikti taze taze.Testlerde de gayet iyi sonucu var.O fiyata o lastik gayet mantikli

Ventus Prime2 kullaniyorum hala,60bin oldu ve artik bitmeye basladi.Kuru ve islakda iyiler ama yol gurultusu cok var.Yanaklari saglam,kotu yollarda kaldirima in ciklarda balon,patlama sorunu olmadi hic.Ventus Prime3de bunun gelistirilmisi.

Hankook dusunmezsen,conti cpc5 veya pirelli cinturato p7 blue.Pirellilerde pahali yalniz 190tl gibi bir fiyati var bayide.

Goodyear EGPler ile ilgili genelde basta iyiler ama sonra sapittigi yorumlari var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 26 Ağustos 2016; 13:52:04 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.