Şimdi Ara

Lastik yanakta küçük çizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 1 ay önce yeni r14 hankook kinergy eco2 aldım. Yanakta sürtme etme yok nasıl oldu bilmiyorum. Aracı sadece haftasonları kullanıyoruz. Tesadüfen bakarken farkettim lastikte küçük çizilme olmuş. Derin değil ama bakınca iç gıcıklıyor.

Bir sorun olurmu yada o yırtık daha çok çoğalırmı ? Bilgisi olan arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.

• Bisey olmaz ondan.

1 sene kullandigimiz lastikleri soküp incelesek bunun gibi kac tanesini buluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi götünü görmüş meselesi :) sorun yok hocam lastiğiniz sapasağlam. Yarık ya da balon olmadığı müddet sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni lastik olunca insanın içi gıcıklanıyor işte :) içim rahatladı şimdi teşekkürler sağolun.

• Yikamaci yakından tazzikli su tutmuş bi şey olmaz ama yine de yıkama için verdiğiniz yere dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackfalcon16

Hocam yeni lastik olunca insanın içi gıcıklanıyor işte :) içim rahatladı şimdi teşekkürler sağolun.

Hocam fakir ülkelerde bu lastiklerin dişleri gittiği zaman elle yeni diş açıyor adamlar. Hatta bi aratın "kabak lastiğe diş açmak" diye, bizim ülkede bile bunu yapılmasını öneren ustalar var ömrünü uzatmak diye yazmış. Lastik yanakta küçük çizik  Görseniz ağlarsınız yani. Bunun bir sorunu olmaz size. İçiniz rahat olsun.

• Hiçbir sorun olmaz hocam ama yinede içim rahat olsun diyorsanız. Çizik olan lastik ön tekerdeyse arkadakiyle değiştirin. Süratliyken ön tekerin patlaması daha riskli çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arka Lastik Aşınması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kgt

• hsy

bu kadar ince yanaklı 14inç lastikmi varmış, amma kasmısşın dostum ya 14inc jantları 18-19 gibi göstermek için

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

Yanak %65 ya tabanda çok kısa ya da fotodan öyle gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tsufrankwoli

Yanak %65 ya tabanda çok kısa ya da fotodan öyle gözüküyor.

resimden öyle görünüyor galiba dediğiniz gibi, 113mm yanak varmış lastik bu sanırım. 175 taban çok ince gözüküyor bana göre, yolu nasıl tutuyor ki bu virajda falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Nisan 2021; 12:37:50 >
  • resmi yukarıdan çektiğim için öyle çıkmış :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.