Şimdi Ara

LastikPark Kalitesizliği Ayıplı ürün iade almıyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kendilerine gore üründe sorun yok sadece iyi niyet icin degistiriyoruz diyorlar.Birde parayi sadece yeni urun alirsaniz verecek yoksa onuda vermiyor.Ben 2 kez aracıni mahkemeyle degistiren biri olarak eger kullanabilir durumdaysa lastiklerimi geri alir tespit davasi acar ihtar gonderirim.Dava basvurumuda evime yakin ama sakin bir yerde yaparim.Yukaridaki arkadasin dedigi gibi benimde ilk davada hakim tatile gitti avukatlar mazeret gosterdi 3 ay ileri tarih verildi.
  • Forumda araba iadesi ile ilgili bir konu vardı. Davası uzun bir süre sürmüş. 100 e aldığı araç 150 olmuş. Mahkeme alış değerini geri verin demiş. Oda aracın ikinci eline bile denk gelmiyormuş.

Arkadaşım bilgisayarını servise verdi. Servis onarım süresini geçirince, arkadaş yenisini talep etti. Firma neredeyse 2 sene önceki alış fiyatını iade etti.

Çok adil bir teklif olmasada kabul etmenizde fayda var. Uğraşmaya değecek bir kazanç sağlayacağını düşünmüyorum. 2800 ödenmesi gerekirken 1800 ödeyecekler. Mahkeme vs uğraşsanız 2300 olacak muhtemelen.

Müşteri olarak bir daha goodyear almazsınız. Olur biter. Burası Türkiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemize uygun f/p ürünü hangi lastik arkadaşlar
    Araç megan 4 205/50/17 şuan turanza var fabrika lastiği memnun değilim çok sert takoz gibi
    Bütçe orta olmalı jantta alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastikPark Kalitesizliği Ayıplı ürün iade almıyorlar
    Şikayetçi olduk bakalım kaç sonraya kalırız bilmem ama lastiklerimi alırım inşallah
  • WizardArms kullanıcısına yanıt

6 ay yasal süresi var hakem heyetinin, o süre kullanılıyor sonuna kadar genelde. ona göre hesabınızı yapabilirsiniz hocam.

• sushi. S kullanıcısına yanıt
    Bilgin var mı bilmiyorum sormak istedim evet desiğin gibi 6 ay süresi varmış bana çıkma lastik takmışlardı 2016 hiç güvence vermiyordu kalkarken patinaj frenlerken abs sürekli devrede küt küt fren yapıyordu ben verdikleri 1840 lirayı kabul ettim 1300 lira daha ekleyip lastik aldım lazım çünkü 6 ay ekime kadar riskle süremezdim sorum şu şikayetimi değiştirmek istiyorum 2080 liraya almıştım onları 1840 ödediler aradaki 240 lirayı isteyebilir miyim yada onların bana ödediği 1840 lirayı onlara geri ödesem bana yeni lastik değişimi çıkar mı
  • WizardArms kullanıcısına yanıt

olmaz herhalde hocam, sonuçta siz o sorunlu lastikleri de geri verdiniz firmaya muhtemelen. bilirkişi onları inceleyecekti. bu durumda bilirkişinin inceleyeceği bir şey de yok ortada.

kaymakamlığa gidip hakem heyetine sorarsanız daha net cevap alabilirsiniz. ama iyi yapmışsınız, kabak lastikle dolaşmaktansa lanet olsun demek gerekiyor bazen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.