Şimdi Ara

Lastikten anliyan arkadaslar yardimci olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamin aracinda kullanmakta oldugu lastiklerin degismesi gerekiyor lastikci hurda olduklarini söyledi, uzerindeki lastikleri 120 bin km dir kullaniyor ve aracin fabrika cikis lastikleri aracimiz 2008 trafik cikisli, lastiklerin uretim tarihini bilmiyorum RUN FLAT almak mecburiyetindeyiz çünkü araç bmw yaz lastigi alacagiz simdilik kiş lastigimizin 1 senesi daha var marka ve model önerilerinizi bekliyorum Tesekkurler
    önler 275 40 20
    arkalar 315 35 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 bin kilometrede ise değişmeli normal periyodu 60.000 km filan sizin lastikler dümdüz olmadımı.
  • BMWlerin çoğu normal lastik kullanıyor hocam.

İlla run flat düşünmeyin.

Konforları nasıl??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

BMWlerin çoğu normal lastik kullanıyor hocam.

İlla run flat düşünmeyin.

Konforları nasıl??

Aynen çoğu bmw run flat nedir bilmiyor zaten fakat babama bir turlu anlatamadim illa run flat alalim digerleri uymaz diye tutturdu.

konforlari kötü.

• 120 bin mi? en az 50 bin daha gider, bir akrabam 1995 te aldığı Fairway aracı 2012 yılında sattı 170 bin km de.(tamamen orjinal idi kmsi) ve fabrika çıkışı lastiklerini hiç değiştirmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

120 bin mi? en az 50 bin daha gider, bir akrabam 1995 te aldığı Fairway aracı 2012 yılında sattı 170 bin km de.(tamamen orjinal idi kmsi) ve fabrika çıkışı lastiklerini hiç değiştirmemişti.

O aracı biz aldık. Şuan 210 bin kilometrede araç. 250bine kadar yolu var daha.

• Run flat lastik pahalı daha uzun km gidiyor
    Normal lastik fiyatı ucuz daha az gidiyor
    Kısaca ne kadar ekmek o kadar köfte
    Bmw araca illa run flat takacaksınız diye bir kural yok
  • Run flat lastikler yerine normal lastik takılınca aracın süspansiyonu yığılıyor gibi efsaneler var, forumda bununla ilgili konular olması lazım, tecrübeliler baya bi paylaşmıştı.
    Yani sadece lastik farkı yok süspansiyon da run flat e göre dizayn ediliyor deniyor, araştırmadan lastik almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 17 Haziran 2014; 10:53:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.