Şimdi Ara

Latitude'a 100 Bin TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabanın 2.0 motorlusunun satış adedini merak ediyorum gerçekten de.
  • 100 bin tl arabaya verecek parası varsa zaten bu motorun vergisinide öder.
    Ama audi volvo gibi markaların modelleri varken latitude biraz mantıksız kaçar sırf donanım var diye.
  • Gayet te alinir. Herkes istedigi arabayi alir. Sanki parasi laf edenlerden cikacak arkadas.
    Ne donanim eksigi var ?

Makyaj gecirecek ve 1.6 dizel gelecek. O motor efsane. Acele yoksa beklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer alırsa bikaç sene sonra satmak istediğinde 60 bin zor edeceğini söyleyin kendisi vazgeçer zaten.
  • Renault Latitude gibi bir araca 100 bin TL vermek banada pek mantıklı gelmedi ancak tabiki zevk meselesi çok beğendiği bir araçsa kişinin kendi kararıdır saygı duymak lazım ama tabi forumdaki herkesin ortak fikri olan başka araçlar tavsiye ederim BMW,Mercedes,Volvo olabilir.Eğer sıfır araç düşünülüyorsa Ford Mondeo veya Citröen DS5 tavsiye ederim.
  • Kesinlikle böyle bir şey yapmazdım...
  • Latituda konularında okuduğum kadarıyla belli bir kilometrelerden sonra sesler gelmeye başlıyormuş.Kronik sorunları olan bir araba olarak hatırlıyorum.100bin renaulta verilmez bence o donanımlar belli zman sonra bozulmaya başladı mı ? Daha önüne geçemezsiniz.Renault marka imajını yükseltme peşinde ama bunun için bence önünde daha çok zamanı var.Renault alınıcak arabalar clio megane olabilir.Ben bunlardan başka arabalar için renaulta hiç bakmazdım.Sonucta 100 bin araba için gerçekten çok iyi para parkta yanınıza f10 gelirse adamı uzun süre düşünceye sokar.
  • c180 alınır.
    1.6 156hp benzinli 7gtronic ile ile 2.0 motor dizel 6At + vergi farkı aynı tüketimi sunar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kesinlikle 100 bini Latitude e vermezdim. Alacağım tek araç Mercedes C180 olurdu.
  • Farklı araçlara yönelmenizi tavsiye ederim çok büyük değer kaybı yaşarsınız Latitude ile
    Değer kaybını geçtim. Bütçeniz gayet iyi. 100.000 liraya çok daha iyi arabalar var
  • tipini beğendiğini söyledi. haksız da sayılmaz.

adamda para çok tip için bile 100 bini sayar.
  • 100 bin tl parayı Renault'a yatırmak çok koyardı bana.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-yeni-kasa-audi-a4-dizel-otomatik-vites-ihtiyac-sebebiyle-acil-110820032/detay
    Yazıktır günahtır ya bir şu A4'e bakın bir de latitude denilen araca
  • Hocam uzun suredir 1.5 LTT kullanıyorum. Sırf kullanıcıyım diye 2.0 DCI tavsiye edecek değilim. 2.0 DCI kullandım yanı o arac 2.0 için degil hemde fiyatta çok yuksek üzerine 10 bin daha koyup a4'e yöneliniz.

ama aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hocam uzun suredir 1.5 LTT kullanıyorum. Sırf kullanıcıyım diye 2.0 DCI tavsiye edecek değilim. 2.0 DCI kullandım yanı o arac 2.0 için degil hemde fiyatta çok yuksek üzerine 10 bin daha koyup a4'e yöneliniz.

ya da 1.5 dci a yönelsin. performansı yetersiz kalırsa diyor. ama 1.6 TDI passata yakındır zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hocam uzun suredir 1.5 LTT kullanıyorum. Sırf kullanıcıyım diye 2.0 DCI tavsiye edecek değilim. 2.0 DCI kullandım yanı o arac 2.0 için degil hemde fiyatta çok yuksek üzerine 10 bin daha koyup a4'e yöneliniz.

ya da 1.5 dci a yönelsin. performansı yetersiz kalırsa diyor. ama 1.6 TDI passata yakındır zannımca.

1.5 in yetmediği yerde 1.6 nasıl yetecek allah aşkına :)

Ama bana kalırsa bu devirde 2.0 araç almak pek iş değil. çok masraflı en iyisi ufak hacımli az yakan gitmeyen araçlardan alın. Bakmayın 1.5 dcı de üzmez yani. 1.5 tavsiye ederim 67 68 bazında ful bir araç bulursunuz. :)

55 bin km dir bende oldukça memnunum içine binenler aldığım fiyat karşılığında bundan iyisini almayacağımı söylüyorlar her zaman

• Parası çok olan adam biraz daha katıp 320d alır. O parayı renulta verirsen 2. elde yarı yarıya zarar edersin.
  • ya ben de zaten 1.5 dci scenic kullanıyorum. fena değil. işimi görüyor. arkadaşa dedimzaten 1.6 TDI passat benim scenicden farksızdır. sen 1.5 lttude al.

yek_ka hocam tsk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Parası çok olan adam biraz daha katıp 320d alır. O parayı renulta verirsen 2. elde yarı yarıya zarar edersin.

AYnen . bende o parayı renault ya bağlamazdım. Çok fena zarar ettirir o araç . 3.20 d veya s60 tercihi daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

ya ben de zaten 1.5 dci scenic kullanıyorum. fena değil. işimi görüyor. arkadaşa dedimzaten 1.6 TDI passat benim scenicden farksızdır. sen 1.5 lttude al.

yek_ka hocam tsk ederim.

Hocam arkadaşınıza sayfamızı öneririm aklına takılan bir soru olursa sayfada yazsın :)

http://www.latitudefanclub.com/forum.php
  • Super b alınır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.