Şimdi Ara

Latitude'a 100 Bin TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
175
Cevap
0
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fransız faşisti olsaydım alırdım hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Parasını sonuna kadar hak eden bir model

Çok mu komik?

1.5 dCi bence tam bir F/P aracı.

Zaten tutumlu bir motor.İç mekanı da çok iyi.Sınıfındaki diğerleri kadar havalı olmayabilir doğru.

Ama bu onu daha kötü bir araç yapmıyor.

Bakımda da bazı markalar gibi geçirmiyorlar daha ne olsun???

1.5 Dci'si f/p aracı kesinlikle bende katılıyorum ama 2 litre dizeli pardon ama enayalik olur sadece.

• Daha dün forumdan bir arkadaşımız en dolu paket s80 powershift dizel aldı o paraya.
    Lattitude 1.5 in fiyatı makul ama 2.0 ına o para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

quote:

quote:

Çok mu komik?

Zaten tutumlu bir motor.İç mekanı da çok iyi.Sınıfındaki diğerleri kadar havalı olmayabilir doğru.

1.5 Dci'si f/p aracı kesinlikle bende katılıyorum ama 2 litre dizeli pardon ama enayalik olur sadece.

Hocam işin doğrusu 2 litre her koşulda enayilik oluyor bu segmentte.E serisine lafım yok

• passat cc kaç para ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

O paraya Latitude alsam kendimi o parayı çöpe atmış sayarım geceleri uyuyamam kesin...

bir reno kullanıcısı olarak katılmamak elde değil renonun bence en alınabilir aracı 1-megane, 2-clio diğer modellerini geçiniz

merso iyi seçim olur bence de
  • bizim arkadaş biraz macera arıyor.
  • Merak ediyorum acaba arkadasın sahibinden.com a hiç tıklayıp yaa bu arabanın 2. Eli ne eder diye bakmış mı. Şayet bakmadıysa bakmasını söyle. Yok baktı ve almaya karar verdiyse bırak alsın. Parayı kolay kazaniyordur o. Sıkılınca satar yeni araba alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Çok mu komik?

Arkadaş haklı Renault'a 100.000 TL verilir neden verilmesin onun Mercedes'ten BMW'den Audi'den ne eksiği var? sonuçta oda bir Fransız onun yanında Alman, Japon 5 para eder mi hiç?

• Renault'un kore menşeili modeline(Samsung SM5) vergi dezavantajından dolayı o kadar para vermenin ikinci elde yaşayacağı fiyat kaybını da göze alarak mantıksız olduğunu düşünüyorum. O fiyatlara gerek ikinci el gerek 0km premium olarak tabir edilen gruptan bir araç satın alabilir.
  • İllaha 2 litre dizel araba istiyorsa 0 km chevrolet cruze baksın. En son 0 km fiyatı 47 bin lira mıydı neydi.
  • Renault un eski kalitesi yok ben o parayı o araca bağlamazdım tamam güzeldir ama o kadar para ben bağlamam..
  • Benim Amca da aldı dedim o fiyata Mercedes C180 alınır naptın be amca diye ama kafayı reno ya takmış bize de hayırlı olsun demek düşer dedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

Benim Amca da aldı dedim o fiyata Mercedes C180 alınır naptın be amca diye ama kafayı reno ya takmış bize de hayırlı olsun demek düşer dedik.

Mercedes C180, evet o bir Mercedes ama benzinli ve 1600 motor(1800 motor da olabilir.) Latitude babalar gibi dizel 2000 motor ve 150 beygir. 100.000 lira çok para ama dünyada bahsedilen Latitude seviyesinde bir arabayı 50-60.000 liraya verebilecek bir marka var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 9 Ocak 2013; 0:38:42 >
  • superb varken hiç gerek yok latitude'e bence. superb için ne fiyat almış peki?
  • arkdaşa renoya o para verilir mi ya latitutetede arkayı atma sorunu var arka süspansiyonlardaki kronik bir sorun nedeniyle 60 km ile bile giderken ufak tümsek yahut çukurlardan geçerken arkayı atıyormuş bu konuda forumlara bak ben olsam gider düz vites passat alırım latute ne ya fransız o kadar para verilir mi arkdaş.
  • Eylulde o araci 85 bin tl ye birakiyorlardi. 100 bin tl gercekten yazik o arabaya

• 100bin liraya premium veya volvo almayanın akıl sağlığından şüphe ederim
  • tam fiyat/performans aracını seçmissiniz isbetli bir karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorp3867

Daha dün forumdan bir arkadaşımız en dolu paket s80 powershift dizel aldı o paraya.
    Lattitude 1.5 in fiyatı makul ama 2.0 ına o para verilmez.

hocam çok yaşayın inşallah. Bende forumu okuyayım bitsin onu yazayım diyordum. Genç bir avukat arkadaştı ve 1.6 dizel otomatik s80 i 102 bine aldığını sölemişti. Şimdi ne renault u ne de başka bir aracı karalamak ya da kötülemek değil niyetim. Ama şuda bir gerçekki aracın yarınki 2. eldeki değeri ne olacak iyi bir etüt ve analiz şart. Bununla birlikte o araç zannediyorumki D segmentinde, bir s80 E segmentte yani mukayese götürmeyecek kadar çok daha rahat. Hım sen olsan 100 bine renault alır mıydın derseniz cevabım kesinlikle hayır olurdu. Arkadaşınıza hayırlı olsun şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.