Şimdi Ara

Latitude'a 100 Bin TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • latitudeye o parayı vereceğime bmw 3 serisi, a4 falan bakarım. veya insignia yada astra sedan da olabilir paranda cepte kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

araç içinde tıkırdayan şeyleri seviyorsa neden olmasın ki ?

ayrıca şunu koyan arkadaşımızıda şiddetle kınıyorum..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-volvo-s80-2.0-d3-102549697/detay

Hocamben koymuştum ancak niye kınıyorsunuz anlayamadım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Accord olabilir yada Volkswagen CC
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-volvo-s80-2.0-d3-102549697/detay

Valla bende anlamadım, lokum gibi arabaymış ilandaki.

• Sayisal lotoda tutmuş kuponu bile bile sobada yakmak ne kadar zeki bi hareketse Renoya 100.000 Tl vermek o kadar zeki bi hareket olur... Renonun değil 100.000 TL'yi, Benim gözümde HİÇ BİR ARACİ 10.000 TLyi bile Hak edecek kadar kaliteli değil... Yazik ki Caaanim Türkiyede peynir ekmek gibi satiliyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 11 Ocak 2013; 18:22:26 >
  • 85-90 lira arasına iç dış S line sunroof-biXenon deri koltuklu 15-25bin km'de A4 veriyorlar yahu :) 100 bin lirayı Renault'a bağlamak...
  • Jetta var jetta premiyum görgüsüz sinifin öncüsü (jettasi olan gorgusuzdur demek degilsiz bu saptirmayiniz). Tok kapi sesi var. Onu denesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence o paraya c180 alsın. inanın mercedesi test ettikten sonra renoya binince tercihi mercedes olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

latitüte 100.000 de verilmez be hocam.donanım diyorsanız alın size sportage tipi şekli şemali güzel.1.6 benzinli motör.ayrıcada en dolusu 58-60.000 tl 0 km.
    aradaki 40.000 tl ile benzin kullansa ömür billah bitmez o para.dizel 4.27 benzin 4.60 o 30 kuruş işin aracı alırken o kadar fark ve 2.0 motör vergisi vermek pek akıllıca olmasa gerek.

Latitude'a 100 Bin TL

motör ne ya

• Bence alsın.Devletin paraya ihtiyacı var.
  • Alınıcaksa zarar etmek yüzünden vazgeçilmesin çünki o kadar olmasada mercedes audi bmw den de yüksek meblalarda zarar edilir 0 km nin kanunu bu + bu markalarda bu zarar rakamı daha da artar.. ama bu zararı her türlü göz önüne alabiliyorsanız hiç değilse değsin yani hiç değilse mersedes e veya bmw ye veya audi ye bindimde zarar ettim dersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif

quote:

kınamak falan yok hocam o araba güzel oldugu için öyle demiştim :)

• 100 bin ne için ? reno içinmi ?

• o kadar çok tepki yağmış ki konuyu açan arkadaş kaçmış gitmiş
  • yok buradayım. konuyu açan arkadaş olarak arkadaşıma laf geçiremedim. latitude de ısrarlı.
  • C180 veya bir ton D segmenti araç varken renault ve 100 bin tl?
  • Arkadaşınızın Latitude'da ısrarlı olması çok mu mantıksız?

O donanımı o paraya sunan kaç tane 2.0 dizel motorlu ve otomatik vitesli D segmenti var piyasada?

E neden almasın ki o zaman.

Ben gider o paraya 2. elde taptaze E90 alırım ama 0'cı bir kitle var.

O yüzden o paraya o donanımda Latitude gayet yerinde bir tercih.

ekleme: Güzel de araba ayrıca. Konforlu, geniş, sessiz, donanımlı. Tam bir D segmenti aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 13 Ocak 2013; 2:49:04 >
  • insignia 2.0 195 ps cosmo otomatik 104 bin TL yada aynı motorun 160 lıgı var 94 bin de o. latitudeden geri kalır yanı varmı ? bence fazlası var
  • Latitude 175 beygir gücündeymiş bu arada. Auto Motor und Sport (Alman dergisidir.) yaptığı karşılaştırmada -çoğu kimse inanamayacak ama- 1.5 Dci Latitude 1.6 TDI Passat'ı geçmiş. Latitude 446 puan almış, Passat 441 puan almış. Üstelik Latitude test tarihinde Passat'tan 6.000 lira daha ucuz. Şimdi bazıları Passat'ın fiyatı yüzünden 2. olduğunu söyleyecekler. Onların söylediğini kabul etsek bile ''Kore kökenli'' denilerek küçümsenen Latitude Passat karşısında ezilmemiş, aksine büyümüş. Passat için başarılı sürüş özelliklerine rağmen motorunun çekiş gücünün rakibinin gerisinde kalması ve yüksek maliyeti yüzünden 2. sıraya düştüğü söylenmiş. Üstelik yüksüz olarak 100 km hızda yapılan panik frende Latitude 8 puan alırken Passat 7 puan almış. Aktif ve pasif güvenlikte Latitude ve Passat eşit puanlar almışlar. Sürüş konforunda Latitude 83 puan almış, Passat 77 puan almış. Passat sürüş özellikleri bölümünde Latitude'ye 10 puan fark atmış. Karoserde Passat 2 puan fark atmış Latitude'ye. Anladığım kadarıyla Latitude karşılaştırmayı daha fazla fark ile kazanabilirmiş. Ama Passat'ı bu kadar ezdirmek istememişler. Bu kanıya dergideki ayrıntılı tablolara bakarak vardım. Sizin de bakmanızı tavsiye ederim. Auto Motor und Sport dergisi 2012 Test Yıllığı şu anda bayilerde. Ben geçen hafta satın aldım.
    Kısacası Latitude iddia edildiği gibi boş bir araba değil. Kanıtı sınıfının satış anlamında değişmez birincisi olan Passat ile karşılaştırma sonuçları. Ayrıca daha önceki yazımda Renault'un Formula 1 deneyiminden bahsetmiştim. Bir yorumcu bunun yol otomobillerine katkısının ne olduğunu, her gün evden işe Formula 1 araçları ile gitmediklerini söylemiş. Renault'un Formula 1 deneyimi yol otomobillerine verimli ve dayanıklı motorlar ve üstün yol tutuş olarak yansıyor. Tabi şimdi bazı Rallici kullanıcılar(!) Megane ve Fluence ile girdikleri virajlardan ve aracın kendilerine güven vermediğinden bahsedecekler. Youtube'de İngilizler Clio RS ile Focus'un hothatch performanslı modelini-adını hatırlayamadım şimdi- karşılaştırmışlar. Bu derece yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 13 Ocak 2013; 4:07:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t821926

Latitude 175 beygir gücündeymiş bu arada. Auto Motor und Sport (Alman dergisidir.) yaptığı karşılaştırmada -çoğu kimse inanamayacak ama- 1.5 Dci Latitude 1.6 TDI Passat'ı geçmiş. Latitude 446 puan almış, Passat 441 puan almış.

Renault'un 1.5 dci motoru passatin 1.6 tdi motorundan daha performanslıda ondan
    ve evet forumdaki rallici arkadaşlar 1.6 motorla ralli yapmaya kalkıyolarsa zaten ya apaçidir yada altındakini ferrari sanan züürt tesellicileri
    sonuçlta bu bi aile arabası süspansiyonları motoru şanzımanı ona göre ayarlı , gidipte yarış yaparsan tabiki olmaz , yarış yapmak isteyen paraya kıyıp clio RS yada Megane RS alcak yaylarından helezonlarına herşey virajları mükemmel alabilmek v.s. için üretilmiş bi araba ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 13 Ocak 2013; 4:22:10 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.