Şimdi Ara

Latitude'a 100 Bin TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadaşım latitude alma arefesinde 2000 dci Executive alacak.
    full paket:Prestij Paketi : Masaj Fonksiyonlu Sürücü Koltugu, Geri görüş Kamerası
    Elektrikli Açılır Tavan
    Metalik Renk

birkaç araca bakmış superb, passat falan. fiyata göre en çok donanım bunda diyor. bana sordu ben de haklısın dedim. açıkçası latitude'a alıcı gözüyle hiç bakmamıştım. fena değil gibi duruyor. tabi o para bende yok olsa alır mıyım bilmem. o büyük ihtimalle alacak. siz olsanız alır mıydınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 8 Ocak 2013; 15:38:26 >

• yek_ka adlı arkadaşımız 1.5 dci LTT kullanıcısı ona ulaşın yada inceleme konusu vardı ona bakarsanız fikir sahibi olursunuz.

Benim görüşüm ise 100 bin lirası var ise sıfır değilde 1 yaşında sıfıra yakın araçlar baksın.
  • 100.000 TL degil Latitude vermek, o kadar parayla Renault bayisinin onunden gecmem. O fiyata gerek sifir gerek ikinci el onlarca araba var. Bu onlarca aracin icinde BMW 3, Audi A4, Volvo S60 gibi premium araclar, Passat-Superb-Mondeo gibi kendisini kanitlamis araclar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously. -- 8 Ocak 2013; 15:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

yek_ka adlı arkadaşımız 1.5 dci LTT kullanıcısı ona ulaşın yada inceleme konusu vardı ona bakarsanız fikir sahibi olursunuz.

Benim görüşüm ise 100 bin lirası var ise sıfır değilde 1 yaşında sıfıra yakın araçlar baksın.
    latitüte 100.000 de verilmez be hocam.donanım diyorsanız alın size sportage tipi şekli şemali güzel.1.6 benzinli motör.ayrıcada en dolusu 58-60.000 tl 0 km.
    aradaki 40.000 tl ile benzin kullansa ömür billah bitmez o para.dizel 4.27 benzin 4.60 o 30 kuruş işin aracı alırken o kadar fark ve 2.0 motör vergisi vermek pek akıllıca olmasa gerek.

Latitude'a 100 Bin TL

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

latitüte 100.000 de verilmez be hocam.donanım diyorsanız alın size sportage tipi şekli şemali güzel.1.6 benzinli motör.ayrıcada en dolusu 58-60.000 tl 0 km.
    aradaki 40.000 tl ile benzin kullansa ömür billah bitmez o para.dizel 4.27 benzin 4.60 o 30 kuruş işin aracı alırken o kadar fark ve 2.0 motör vergisi vermek pek akıllıca olmasa gerek.

Latitude'a 100 Bin TL

Alıntıları Göster
    Renault bile olmayan bir araca 100 bin verilmez.2.0 motorun vergisi de çok.
    Alınacaksa 1.5dci olan versiyonu alınmalı.
    100 bin civarına ise S60 bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

vay bee demek düşer bize hocam...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yol yakınken dönsün.
    D segmentinde bana göre Audi,Bmw,Mercedes haricinde hiçbir araca 100bin lira verilmez.Veren de hata eder.
    Volvo S60 diyen olabilir ama araç sahibi @cihanair e bir sorun.

• Bu devirde 2000 motor arac almak akiili işi değil

1.6 motorlarla harika performans sunan markalar modeller mevcut

1.5 i 60.000 lira olan aracin 2.0 i 100.000 tl . Komik bir durum . Ulkemizden kaynaklaniyor tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondaPower

vay bee demek düşer bize hocam...

Alıntıları Göster
    yıl sonu audi a4 'ü bile 97 k bırakmışlardı . latitude 100 k gerçekten çok gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: applev

yıl sonu audi a4 'ü bile 97 k bırakmışlardı . latitude 100 k gerçekten çok gibi .

Alıntıları Göster
    hediye verseler binmeyeceğim bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Alıntıları Göster
    105,000 liraya akrabam makyajlı A4 2.0 tdi 177 hp aldı sıfır km. Extra olarak xenon var araçta, kumaş koltuk. Ben olsam renault alacagıma bunu alırdım.
  • quote:

O paraya Latitude alsam kendimi o parayı çöpe atmış sayarım geceleri uyuyamam kesin...

Bakacağım araçlar ise 1 yaşında (2011-2012) az kilometreli (8.000- 15.000 arası); 3 serisi, C serisi, S60 ve eğer şansım yaver giderde kelepir düşürebilirsem Audi A5 olurdu belki uzak ihtimal A4'e de bakardım ama kesinlikle bu saydıklarımın dışında araca bakmazdım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombıra552 -- 8 Ocak 2013; 16:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

Alıntıları Göster
    Allah aşkına hiç mi araba kalmadı 100 bin tl ye Latitude alıyor arkadaşınız?Vazgeçsin bu sevdadan gülerler adama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Allah aşkına hiç mi araba kalmadı 100 bin tl ye Latitude alıyor arkadaşınız?Vazgeçsin bu sevdadan gülerler adama..

Alıntıları Göster
    Latitude ne yahu. Samsung kırması araç. Bence almasın, alıyorsa da ikinci el alsın, daha az zarar eder.
  • O arabaya 100.000 tl verilmez.

100.soyleyisimdir belki ama yine soyleyeyim,arkadasiniz donanim degil araba alsin.

o paraya temiz s60 ya da audi a4 bakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

O arabaya 100.000 tl verilmez.

100.soyleyisimdir belki ama yine soyleyeyim,arkadasiniz donanim degil araba alsin.

o paraya temiz s60 ya da audi a4 bakin.
    100 bine başka araçlara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

100.000 TL degil Latitude vermek, o kadar parayla Renault bayisinin onunden gecmem. O fiyata gerek sifir gerek ikinci el onlarca araba var. Bu onlarca aracin icinde BMW 3, Audi A4, Volvo S60 gibi premium araclar, Passat-Superb-Mondeo gibi kendisini kanitlamis araclar var.

Altına imzamı atarım.
  • Araba değil vergi almış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexstz

100 bine başka araçlara bakın

Alıntıları Göster
    100 bin ve renault, hem de 2.0 lt.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.