Şimdi Ara

Latitude Doğan'ı ikiye böldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
2
Favori
13.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Allahtan ölen olmamış. Bence doğanlar 6 yıldız araç ikiye ayrılıyor içinden dışarı düşüp yürüyerek uzaklaşıyorsun. Sıkışma yok, ambulans bekleme yok, hastane çilesi yok.
    Şaka bir yana bizde zamanında çok bindik bu seriye, gaz tenekesi gerçekten.

Aynen bu şasiyi tasarlayan mühendis kör olmuş. Zaten dünyada bir ilk aracı parçalayıp içindeki yolcuları etrafa atan araç.

millet zamanında bu araç için kuyruğa girermiş. hep koç'un icraatları bunlar, millete tenekeleri sattılar.

Bu kimin icadı ?

Latitude Doğan'ı ikiye böldü

resmi koymayı biliyorsun ya, audi ile tofaşın kaza hasarlarını da oranla bakalım.

bu araçlar teneke değil de nedir ? her araç ikiye ayrılabilir. ama tofaşın ikiye bölünmesi için fazla koşula gerek yok diğerlerine nazaran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 8 Ocak 2013; 23:32:27 >

• son derece güvenlidir kuş serisi

• O kuştan bir insan nasıl sağ çıkabilir?..
  • ne çok laf ediyorsunuz ya şu şahin doğana.zamanın şartlarına uymadı üretimi durdu bitti gitti,ne istiyorsunuz arkadaş ya yaksın mı millet arabasını?.nedir bu tip konular açıyorsunuz sürekli.
    inanın bu bir kompleks göstergesidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Allahtan ölen olmamış. Bence doğanlar 6 yıldız araç ikiye ayrılıyor içinden dışarı düşüp yürüyerek uzaklaşıyorsun. Sıkışma yok, ambulans bekleme yok, hastane çilesi yok.
    Şaka bir yana bizde zamanında çok bindik bu seriye, gaz tenekesi gerçekten.

Aynen bu şasiyi tasarlayan mühendis kör olmuş. Zaten dünyada bir ilk aracı parçalayıp içindeki yolcuları etrafa atan araç.

millet zamanında bu araç için kuyruğa girermiş. hep koç'un icraatları bunlar, millete tenekeleri sattılar.

Bu kimin icadı ?

resmi koymayı biliyorsun ya, audi ile tofaşın kaza hasarlarını da oranla bakalım.

bu araçlar teneke değil de nedir ? her araç ikiye ayrılabilir. ama tofaşın ikiye bölünmesi için fazla koşula gerek yok diğerlerine nazaran.

Tofaşın şahini serçesi 30 sene önceki teknoloji. yeni nesil arabayla kıyaslanmaz.

pejo 106 gti lar da tabut olarak anılır. hatırlatırım. otoban faresi diyenlere bakma sen.

neyse fiat linea da şahini ikiye bölebilir. sen benin ne demek istediğimi anlamışsın. sorun yok.

passat ile koç icadı linea kafakafaya çarpışırsa ne olur.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10806/0/1/iki-arac-kafa-kafaya-carpisti.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 8 Ocak 2013; 23:52:53 >

• Siz hala meseleyi anlayamadığınız şimdilerde daha yeni yeni kullanılan güvenlik sistemlerinin dayanak noktasını Tofaş yıllar önce keşfetmiş.

Yani şuan son model araçlar kaza anında içindeki yolcuya zarar gelmesin diye ne yapıyor darbeyi alan yer parçalanarak kuvveti dağıtıyor, darbe emici barlar görev görüyor vs...

Bakınız kuş serisi olayı kökten çözmüş. Araç önden darbe alınca ön çamurluk hizasından tamamen ikiye ayrılarak kuvvetin yolcu kabinine gitmesini engelliyor, hatta kuvveti yok ediyor ikiye bölünerek... Aracın yarısını feda ediyor yolcuya bi zarar gelmesin diye
  • Teneke felan ama genelde kazandan sonra millet güle oynaya çikiyor araçtan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaza Samsumda olmuş. çok şükür ölen yok.

Bu arada Latitude ile N-cap a girmedi diye baya dalga geçilmişti. Fakat Latitudenin iç kısmında hiç bir zarar göremedim ben

hani eskiden nokia nın telefonları vardı ya yere düşünce 100 parçaya ayrılıp telefona bişey olmasını önlüyodu.bu tofaşlarda öyle araba kendini tuzla buz yapıp şoförü kaldırıma otomatik olarak servis yapıyo

• Maddi durumu olsa buna bende dahılım bu arabayı kapıya koymam araba dıye ama. VER ZAMI VER ÖTVYİ DAYA BENZİNİ GAZI MAZOTU halimiz bu ben bile korkuyorum altımdakı araba degil.
  • yalnız çok önemli bi noktayı atlıyosunuz. Kuş serisinin ölümlü kazası yok
  • Yine Tofaş kazası yine araç ikiye ayrılmış. Hakkımızda hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikrijohn33

Siz hala meseleyi anlayamadığınız şimdilerde daha yeni yeni kullanılan güvenlik sistemlerinin dayanak noktasını Tofaş yıllar önce keşfetmiş.

Yani şuan son model araçlar kaza anında içindeki yolcuya zarar gelmesin diye ne yapıyor darbeyi alan yer parçalanarak kuvveti dağıtıyor, darbe emici barlar görev görüyor vs...

Bakınız kuş serisi olayı kökten çözmüş. Araç önden darbe alınca ön çamurluk hizasından tamamen ikiye ayrılarak kuvvetin yolcu kabinine gitmesini engelliyor, hatta kuvveti yok ediyor ikiye bölünerek... Aracın yarısını feda ediyor yolcuya bi zarar gelmesin diye

abi bu nası bi yorumdur.gece gece yarıldım resmen

• Sanırım bende sorun var. Kuş serisi bana sanki metali falan kalın gelir onun da tam aksine reno kağıt gibi gelir. Kuş serisinde böyle düşünmenin arkadan çekişli olmasıyla bir alakası mı var acaba
  • Bölüne bölüne bitecekler inanıyorum.

Geçen sanayiye bi arkadaşı ziyarete gittim.Dükkanda 2 tane şahin vardı.Yandan darbe almışlar.Kapı bildiğin yırtılmış.

Direkler eğilmiş,zaten direkleri sütunları göstermelik yapmışlar.Sahibi aracı yaptırıp binmeye devam edecekmiş.

Arabaya ikiye bölünene kadar niye ısrar ediyor bu insanlar?
  • Bu arada latitude euro ncap'e girmemis olsada 5 yildiz alma olasiligi cok yuksek girerse zaten laguna 3 platformunu kullaniyor latitude.Laguna 3'de oldukca guvenli bir aracdir dalga gecilcek bi durumu yok bence o yuzden.

• o kadar çok saçmalanmış ki.
    belli bir süratle çapıldıktan sonra bugün milyonluk arabaları dahi ikiye bölersiniz.
  • bölünerek çoğalıyolar mübarek.

• 15 liralık araba vergiyle 40-45 lira olursa vatandaş napsın?
  • Konuyu latif doğan diye okudum, iyice gözlerim bozuldu iyimi.
  • Kuşların doğal seleksiyon ile 10 sene içinde tamamen ortadan kalkacağını düşünüyorum, kalkmayanları da devlet hurda indirimi ile pasifize eder.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.