Şimdi Ara

Latitude Doğan'ı ikiye böldü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
13.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Kuş serisi Ncap duvarı kadar sağlam mı ki?

laf tam ortaya cuk diye oturmuş :)

Turkish NCAP test merkezi kuralım bizde şahini ortadan ikiye bölene 5 yıldız verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

Orijinalden alıntı: NZM_TURKEİ

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

senelerce türk milletine gagaladılar bunları... millette gidip aldı... anamın babamın aklını seveyim gibip ilk arabamız renault 9 u almışlar... bu tenekelerin yanında tank gibi arabaydı...

biz o madurlardandık malesef.. ev parasıydı zamanında ev..

hadi 92-93 modelleri anlıyorum da komşum 2001 de ev parasını yatırdı sıfır doğana

o dönem doğanlar ev parası ise opeller kaç ev parasıydı acaba

92 için evet. Şu çok eski cep telefonları gibi. o kadar sayılı kişide vardı ki, araç da öyleydi. O Türk filmlerindeki arabalar yerini bunlara bıraktığı sıralar bir hayli pahalıydılar işte.

• Vuran araçta Renault.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craytekk

kuş serisinin bölünmediği kaza yok heralde. şükür ölen yokmuş.

Otomatik surucu firlatma olmasa cok canlar alirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala şahine 10.000-12.000 verenler var.bildigin gaz tenekesine biniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Allahtan ölen olmamış. Bence doğanlar 6 yıldız araç ikiye ayrılıyor içinden dışarı düşüp yürüyerek uzaklaşıyorsun. Sıkışma yok, ambulans bekleme yok, hastane çilesi yok.
    Şaka bir yana bizde zamanında çok bindik bu seriye, gaz tenekesi gerçekten.

Aynen bu şasiyi tasarlayan mühendis kör olmuş. Zaten dünyada bir ilk aracı parçalayıp içindeki yolcuları etrafa atan araç.

millet zamanında bu araç için kuyruğa girermiş. hep koç'un icraatları bunlar, millete tenekeleri sattılar.

Bu kimin icadı ?

Latitude Doğan'ı ikiye böldü

resmi koymayı biliyorsun ya, audi ile tofaşın kaza hasarlarını da oranla bakalım.

bu araçlar teneke değil de nedir ? her araç ikiye ayrılabilir. ama tofaşın ikiye bölünmesi için fazla koşula gerek yok diğerlerine nazaran.

Tofaşın şahini serçesi 30 sene önceki teknoloji. yeni nesil arabayla kıyaslanmaz.

pejo 106 gti lar da tabut olarak anılır. hatırlatırım. otoban faresi diyenlere bakma sen.

neyse fiat linea da şahini ikiye bölebilir. sen benin ne demek istediğimi anlamışsın. sorun yok.

passat ile koç icadı linea kafakafaya çarpışırsa ne olur.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/10806/0/1/iki-arac-kafa-kafaya-carpisti.aspx

yanlış anlamışsın. koç bu ülkeye arabayı insanları düşünmeden sattı bir dönem. zaten millette farkında değildi çoğu şeyin daha yeni yeni kişisel olmaya başlamıştı araba. güvenli olmayan modelleri kakaladı millete. ha şimdi öyle değil, ben 1980'li yıllardan bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Orijinalden alıntı: trcn

O, Latitude'den değil Doğan'dan kaynaklanıyordur Latitude'ün sağlam kalması. İşin şakası bir yana bu gördüğüm, abartmıyorum, en az 5. Doğan kazası oldu ve hepsinde de ikiye ayrılıyordu araba. Allah gücü yetmediği için bu tür arabalara binmek zorunda kalanlara daha iyisini nasip etsin inşallah.

http://forum.donanimhaber.com/m_68626811/tm.htm

işin ilginç tarafı hem araba ikiye bölünüyor hem de adamlar ayağı kalkıp yürüyor ne ölen var ne yaralanan.

aynen kardeşim ne kadar doğan kazası gördüysem hepsinde adamlar kalkıp yürüyor

• Pazarda internette sağda solda satılan bazı kaliteli araçlar da, bir ustanın atölyede kaza yapmış araçlardan kesip biçerek birleştirdiği araçlar.

Buna kimse "dur yapamazsın, yapmamalısın bu işi" demiyor. Aracın önü mavi passat, arkası beyaz passat.. "Komple boyanmış ve Değişeni yok.." - Neden boyandı? "keyfe keder", temizlik boyası, çizik boyası, güneş yanığı.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Şükür ölen yok
    Ayrıca yunus gözüm latitude kaza diye bir daha konu açma bende 2 kez oldu senin araca bir şey oldu sanıyorum

Abi düşünmeniz yeter çok sağolun :)
  • Bundan nasıl ölü çıkmamış ben onu anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

İşin daha da ilginci Kuş Serisi'nde ikiye bölünüp de can kayıplı kaza yok.

aradım ama bulamadım . direğe çarptıği bir kaza videosu vardı. daha darbe içeriye ulaşmadan kaza anında ikiye bölünme özelliği sayesinde yolcuları güvenli bir şekilde yola bırakıyordu.
    hah buldum ... http://www.youtube.com/watch?v=ac0K-M16L8o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 9 Ocak 2013; 11:12:55 >

• Çok ciddi kaza, Latitude fatality yapmış resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Geçenlerde bir arkadaş vardı "kuş serisi ne zaman ortadan kaybolacak" diye.
    kuş serisi kaybolmayacak. çünkü aracı ikiye bölünen şahin sahibi , ön yarısına ucuza yeni bir arka yaptıracak , arka kısma da yeni bir ön kısım yaptıracak. adamın bir aracı var ike ucuza 2 arabası olacak. işte şahinler artık üretilmiyor ama sayıları böyle günden güne artıyor.

süper bir yorum . hakikaten doğan ne olmuş öyle , tır çarpmış gibi .
  • Ölenin olmaması mucize
  • o ne la az kalsın araba atomlarına ayrılıyormuş
  • quote:

aynen öyle. her kazada bölünüyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahtan ölen olmamış. Bence doğanlar 6 yıldız araç ikiye ayrılıyor içinden dışarı düşüp yürüyerek uzaklaşıyorsun. Sıkışma yok, ambulans bekleme yok, hastane çilesi yok.

Aynen bu şasiyi tasarlayan mühendis kör olmuş. Zaten dünyada bir ilk aracı parçalayıp içindeki yolcuları etrafa atan araç.

millet zamanında bu araç için kuyruğa girermiş. hep koç'un icraatları bunlar, millete tenekeleri sattılar.

Bu kimin icadı ?

resmi koymayı biliyorsun ya, audi ile tofaşın kaza hasarlarını da oranla bakalım.

bu araçlar teneke değil de nedir ? her araç ikiye ayrılabilir. ama tofaşın ikiye bölünmesi için fazla koşula gerek yok diğerlerine nazaran.

Tofaşın şahini serçesi 30 sene önceki teknoloji. yeni nesil arabayla kıyaslanmaz.

pejo 106 gti lar da tabut olarak anılır. hatırlatırım. otoban faresi diyenlere bakma sen.

neyse fiat linea da şahini ikiye bölebilir. sen benin ne demek istediğimi anlamışsın. sorun yok.

yanlış anlamışsın. koç bu ülkeye arabayı insanları düşünmeden sattı bir dönem. zaten millette farkında değildi çoğu şeyin daha yeni yeni kişisel olmaya başlamıştı araba. güvenli olmayan modelleri kakaladı millete. ha şimdi öyle değil, ben 1980'li yıllardan bahsediyorum.

Benim yanlış anladığım bişey yok şahinin teknolojisi zamanındaki pejodan bmw den farklı değildi.1975 de pejoda da airbag yoktu.

hatta dediğim gibi 2000 li yıllarda ürettikleri 106 lar şahinden şase olarak gelişmiş değil.

bildiğim kadarıyla şahinin tasarlandığı yıl 1975 (fiat 131) , fiat 124 serçenin 1965

geçip de bu araçları bugün kullanmak zorunda olmamız sorun. koç herhangi bir icat yapmadı.hatırladığım kadarıyla piyasadan şahini kaldırınca millet olmaz öyle şey dedi.senin yaşın küçüktür bunları hatırlamazsın

sonuçta tofaş, fiat ne verirse onu üretti. bugün ürettikleri modern güvenli linea gibi koçun herhangi bir icadı yok.

• Doğanı Ferrari gibi görenler var.
  • Bu konudan kan çıkar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kimin icadı ?

Benim yanlış anladığım bişey yok şahinin teknolojisi zamanındaki pejodan bmw den farklı değildi.1975 de pejoda da airbag yoktu.

hatta dediğim gibi 2000 li yıllarda ürettikleri 106 lar şahinden şase olarak gelişmiş değil.

bildiğim kadarıyla şahinin tasarlandığı yıl 1975 (fiat 131) , fiat 124 serçenin 1965

geçip de bu araçları bugün kullanmak zorunda olmamız sorun. koç herhangi bir icat yapmadı.hatırladığım kadarıyla piyasadan şahini kaldırınca millet olmaz öyle şey dedi.senin yaşın küçüktür bunları hatırlamazsın

sonuçta tofaş, fiat ne verirse onu üretti. bugün ürettikleri modern güvenli linea gibi koçun herhangi bir icadı yok.

dikkat edersen icat değil, icraat yazdım ben. koç dandik şasili araçları türkiye piyasasına soktu kardeşim. hadi serçeyi es geçelim, yakın zamanlardaki doğan, şahin ne sağlam araçlar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eden Hoover -- 9 Ocak 2013; 12:50:15 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.