Şimdi Ara

Latovleci ÇÖPÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gasaba

Rodrigues bruma nin bile bayagi bir altinda. He evet yedege alexis i istiyorum rahatsiz mi oldun?

Rodrigues 11 icin yetecek oyuncu mu?

Valla ben seneye bakinca CL maclarini hayal ediyorum. Senin vizyonun fenerle camur savasi osmanlispor a 4 atmak ise beni ilgilendirmez.

Fernando mariano feguli yi alip yanina rodriguesi koyacaksan onlarida alma. Maasi dusukse onlarinda maasini dusur cunku rodrigues linnes sol tarafi ile cl den para kazanamazsin ve o zaman o maaslar o paralar yuk olur borc olur tipki gecen selerde kewel baros arda ile bam gibi.

Ama o kadar para harcadik az biraz daha harcayip mesela brahimi asamoah olursa kanadin cl den para kazanabilirsin. O zaman o maaslar o bonservisler borc sarmalina donusmez. Takim olursun.

Rodruguesi linnesi tutacaksan ndiaye 8 milyon zarar edersin. Yazik o zaman o paralara. Ndiaye 8 milyona aldiysan tek basina anlami yok iflas edersin. Asamoah brahimi de alacaksin.

Ha linnes sag bek arti sol bek ve maliyet acisindan haklisin. Yedek olur. Rodrigues i parlatip satmak lazim hemde devre arasi. Bes para etmez bir topcu. 11 olmaz yedek te olmaz. Cok merak ediyorum rodrigues ten kim giripte bir maci cevirmesini bekliyor. Kimin ondan oooo rodrigues giriyor ceviririz bu maci diyor.

Antalya spora bak. Nasriyle etoya verilen para ortada kenarlari olmayinca ne oldu?. Nerede antalya.? O paralar simdi zayi oluyor mu olmuyor mu? Nasriyle etodan faydalaniliyor mu?

Vizyonsuz yonetici diye tam senin bakis acina denir. Neymis rodriguesle linnes maasi dusukmus. O zaman nediayeyi yerine maasi dusuk bonservissiz birini alsaydin. Ne diye girdin o paralara.

Vizyonsuz yönetici diyor . Brahimi diyor. Bonservisi en az 20+ milyon euroluk topçuyu alacakmışız ? Hangi para ile alıyoruz ? Monopoly parası ile alınıyorsa verelim .

O beğenmediğin Garrynin ingiltereden talibi var.Gary bu sezon nasıl oynamış aç bak. Hücumu hareketlendirecek bir oyuncu skoruda değiştirir merak etme (Değiştiriyorda zaten)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen brahimiye ugras feguli ayarinda birini al itirazim yok. Belki asamoah da olmauacak belli olmaz. Bedava Asamoah a ugras olmazsa ayarinda birini al itirazim yok.

Rodriguesin ingilterden talibi var 7 8 civari rakam dondu diye haber cikti evet. Uzuldum hayati fanatik fotomac tan takip ettigin icin. Ha insallah dogrudur. 2 milyona falan satarsak cok iyi. Bence 500.000 etmez.

Sag bek mariano sag acik feguli. Cok guzel. Sol bek linnes sol acik garry. Seninkadron buysa seneye beni banla. Bu mesaja dahi cevap verme seneye kadron buysa.

Ekibe zam yaptim bak. Tolgayo da ekledim.

Garry galatasary sistemi icinde topla 20 30 metre gidebilmek disinda hic bisi yapamiyor. Millet buna uyanmadan 500.000 euro bile verseler satilain.

Tolga bir an topcu olmadigini unuttu dun ve kosmak ve bosta kalan topa sut atmak disinda ilk defa topla gitti gitti gitti bu ruya 3 5 aaniye surdu ve durdu. Ayagindan aldilar topu sonra. Yazik acikli bir durum. Bu sene iyi kosarken 500.000 euro da verseler satilmali.

Dogustan sakat serdar satilmali. 500.000 euro. Fix price. Gel vatandas.

Lato linnes. Ikisini topladim bir etmedi. Satilmali.

Linnese harika deyip latoya cop demek te ayri bir kafa. Adam ileri futbol cahili. Yazik. Fanatik de okuyor aslinda ama neden futbola bu kadar cahil kalmis anlamadim.

Ha bak bana linnes ile latonun farkini ogret de ogretelim kocum. Sen yeter ki efendice sor. Ogretiriz.

^ linnes ne ise lato o. Lato orta acamiyor linnes acmiyor. Aradaki tek fark bu. ^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. İBRAHİM ÜZÜLMEZ. ADAM ORTA AÇAMIYOR YA
  • bol orta açar diye alındı düzgün orta açtığını daha göremediğim futbolcu, ya önündeki adama çarpar ya da saçma sapan bir yere gider hele dün 2 tane diğer kanata attığı toplar neydi ya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

bol orta açar diye alındı düzgün orta açtığını daha göremediğim futbolcu, ya önündeki adama çarpar ya da saçma sapan bir yere gider hele dün 2 tane diğer kanata attığı toplar neydi ya :(

Mariano söve söve topa koşuyordur kesin.

• Kasımpaşa maçını çıkar, rezil oynuyor, hele dünkü performansı işin iyice tuzu biberi oldu. Üç tane topu taca attı resmen, long pass accuracyi 0 bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 23 Ekim 2017; 21:51:28 >
  • Bunu kim aldı ya resmen çöp. Aşırı derecede aksıyor eleman

• Oynadığı tüm maçlarda kötüydü ama Başakşehir maçında ilk yarının en kötüsü. Rezil herifte ne pas var ne defans. Golleri de onun yüzünden yedik. Abdullah Avcı onun üzerine oynamış resmen.

İnanmak istemem böyle şeylere ama resmen komisyon transferi gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 18 Kasım 2017; 20:24:47 >
  • top ona gelince mala dönüyor hemen geriye oynuyor linensin oyun görüşü var
  • Biz linnes oynasın dediğimizde yok olur mu Lato oynasın diyorlardı.Bu vatandaşın Linnes ten hiç bir artısı yok ahmet çalığı koy sol a daha iyi performans alırsın.
  • Allah belasını versin

• Şuna sövmek serbest olsun ya. Evde resmen çıldırdım. Adam öyle kritik yerlede faul yapıyor ki delirtti.

Kafan mı basmıyor kardeşim senin ? Niye arkası dönük adama faul yapıyorsun. 1 değil 2 değil kaç kere faul yapacaksın. Golüde senin yüzünden yedik akıllanmadın mı ? Senide hocanıda yollayacaz az kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

Şuna sövmek serbest olsun ya. Evde resmen çıldırdım. Adam öyle kritik yerlede faul yapıyor ki delirtti.

Kafan mı basmıyor kardeşim senin ? Niye arkası dönük adama faul yapıyorsun. 1 değil 2 değil kaç kere faul yapacaksın. Golüde senin yüzünden yedik akıllanmadın mı ? Senide hocanıda yollayacaz az kaldı.

Topla ileri gitmiyor ya allah belasını versin sol kanat resmen çalışmıyor başakşehir oraya eşşek bıraksa bizimkiler gidemez Tolga latov gs tarihinin en kötü sol 2lisi daha kötü varsa yazsın biri

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Şuna sövmek serbest olsun ya. Evde resmen çıldırdım. Adam öyle kritik yerlede faul yapıyor ki delirtti.

Topla ileri gitmiyor ya allah belasını versin sol kanat resmen çalışmıyor başakşehir oraya eşşek bıraksa bizimkiler gidemez Tolga latov gs tarihinin en kötü sol 2lisi daha kötü varsa yazsın biri

Tolga kanat değil. Sadece dizilişte kanatta görürsün tam anlamıyla.Bizi mahveden lato ,denayer, eren,TUDOR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Tolga kanat değil. Sadece dizilişte kanatta görürsün tam anlamıyla.Bizi mahveden lato ,denayer, eren,TUDOR

Kardeş gomis eren önde orta saha zorlanıyor Tolga kanat duruyor ama bir şey yapmıyor. Başakşehir bak nerden geliyor ?? Kanat bizi perişan eden tudor ve mal dizilimi bruma gidince ne oldu garry daha çok fırsat bulacak vs tatava yaptı sonuç ?? Bugün bruma sneijder poldiyi özlemeyen gs değildir açık net

• gs tarhinin en kötü 3 sol bekinden biri net,kontratı uzasın diye oynatıyor komisyoncu tudor
  • Galatasaray seyircisine helal olsun zorla çıkarttı bu şekilsizi..
  • Bu saatten sonra ilk 18e bile alınmamalı.

• Resmen kabız ediyor takımın oyununu. Ben böle berbat bir sol bek ilk kez görüyorum. Sanki sol bek değilde başka bir yerden devşirilmiş bir oyuncu .Pozisyon bilgisi okadar zayıf ki topa yetişemeyeceğini bile hesaplayamıyor arada kalıyor.Gitsem mi dönsem mi diye kararsız kalıp pozisyonu bir güzel yediriyor. Sabri gelsin sol bek oynasın bundan daha iyi oynar. Taraftara da helal olsun adamı zorla çıkarttık. Aklın yolu bir

Yok oyuncu küsermişte ıslıklanmazmışta geçeceksiniz o işleri. O oyuncuyu küstürsen ne olur küstürmesen ne olur. Hiç oynatmayıp 18 e bile almayacaksın böyle yeteneksizleri

• linnes bence ne çok iyi ne çok kötü linnes perfonması takıma bağlı bir oyuncu takım iyise linnes iyi takım kötüyse kötüdür geçen sene takım kötüydü oda kötü gözüktü bu sene takım iyi oda iyi gözüktü fakat latovleci vasat bir futbolcu oldugu için onun için takımın iyi veya kötü olması da cokda şeyinde olmuyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.