Şimdi Ara

Launcher izinleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydir android kullaniyorum ama konu hakkinda detayli bilgi bulamadim. Launcher kurdugumuzda bir cok izin istiyor. Mesajlar galeri rehber vsvs bu guvenilir bir durummu yoksa benmi abarttim ? Yada googlein bu tur durumlar icin yapimciya uyguladigu prosedurleri varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86G53N200

.
    Aynen bende novayi kurmak istiyorumda marketten uygulama izinlerine baktigimda telefon rehber,konum,digerleri diye bir liste var bunlara otomatik izin vermis olmuyormuyuz ? Birde bunun bildirim rozeti icin uygulamasi var oda mesajlara erisim izni istiyor haliyle mesajlastigin tum uygulamara erisimi olmus olmuyormu benmi yanlis anladim ? Bu arada tamamen bilmedigimden soruyorum .

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:24:37 >
  • quote:

.
    Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Sonucta devlet sirri saklamiyoruz telefondada iste garip geldi bu izin olayi :) Bu arada bildirim rozeti icin yanlis hatirlamiyorsam novanin tesla diye bir uygulamasi var onu kurmamiz şart dimi ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:24:40 >
  • quote:

.
    Evet entegreymis ama prime surumunde entegre etmisler biraz daha kullanayimda olmadi satin alirim. Ama novanin sitesinde rozet uygulamasi yuklemeye acik acaba prime almadanda kullanabiliyormuyuz denemek lazim. Son bir soru daha sorayim buna alternatif yine bildirim rozeti destekleyen launcher tavsiyeniz varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 11 Mayıs 2020; 21:26:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU VE ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    TekTık Root & ADB Driver İşlemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:24:43 >
  • quote:

.
    Tamamdir tesekkur ederim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 0:24:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.