Şimdi Ara

Launchpad den uygulama silme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macair i alalı 3 gun oluyor,yavas yavas cozmeye calısıyorum ama bu uyguama slme işini çözemedim.Arastırdım bıraz ama yine beceremedim.FM2012 nin demosunu steamden indirdim kurdum hıcbır sorun yok sonra orjınalını satın aldım dıgerını sılemıyorum x ısaretıde cıkmıyor nede cop kutusuna tasıyabılıyorum aynı sekılde bır tane de read me diye bir dosya daha olusmus o da kalkmıyor bir yardımcı olursanız cok sevınırım.

• Öncelikle, farklı klasörler içinde iki adet FM2012 uygulaması olup olmadığını kontrol edin. Varsa, demo olanını çöpe atıp çöpü boşaltın.

Eğer sadece bir adet FM2012 uygulaması varsa, Launchpad'deki fazladan duran FM2012'nin ikonu üzerine tıkladığınızda ne oluyor bir kontrol edin. Uygulamayı bulamadığında, üzerinde soru işareti çıkıyor mu, yoksa ikisi de aynı uygulamayı mı çalıştırıyor? Soru işareti çıkıyorsa Alt tuşuna bastığınızda X işareti görünüyorsa X üzerine tıklayak silmeyi deneyin veya tutup çöp kutusuna taşımayı deneyin.

Bu yöntemlerin hiçbiri problemi çözmediyse, Terminal uygulamasından aşağıdaki komutu girip Enter tuşuna basın:

rm ~/Library/Application\ Support/Dock/*.db ; killall Dock

(Komutu buradan kopyalayıp yapıştırın ki, yazımda bir hata olmasın. Eğer ki, Lauchpad üzerinde kendinize göre bazı klasörler yarattıysanız ve uygulamalarınızı o klasörler içinde olacak şekilde düzenlediyseniz, bu komuttan sonra onları tekrar yapmak zorunda kalacaksınız, çünkü bu komut Launcpad'in eski düzenini silip tekrar yaratacaktır.)

• kullanıclar>paylaşılanda 2 tane fm klasörü vardı biri demo biri orjinal fm demosunu çöpe attım.FM demo yu calıstırınca launchpad de masaustune geri donduruyor öyle kalıyor ne soru işareti nede fm çıkıyor.Alt tusuna basınca yine x yok.Komutu da girdim yine x yok.Bu nasıl bişimiş yav yapıstı cıkmıyor valla :D

edit:belgelerde de demo klosoru varmıs onu silince otomatik launchpad den de kalktı onu gorememısım yardımın cok saol halletım şükür :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bazzinga -- 13 Ekim 2012; 12:57:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE UYGULAMA SİLME
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.