hocam bende 130 kiloyum hayat artık zindan olmaya başladı bana ne olur bana yardım et nasıl çift haneyi göreceğim. |
Lay's Klasik Patates cipsi 150 gram 4,99TL (GETİR BÜYÜK) (3. sayfa)
-
-
Ben de mayıs ayına kadar obez idim.
Amsterdam' da 4 gün boyunca bununla doz yüklemesi yaptım.
Önce alkolu, sonra ödem yapan suyu ve şimdi yemeyi bıraktım.
1 ay izin sonrası işe döndüğjümde arkadaşlar "Zaafiyet mi geçirdin, bu ne hal?" diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediler....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 4 Ağustos 2022; 18:46:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür ürünlerde( bisküvi, cips, kuru gıda, makarna vs) skt olmaz arkadaşlar. 1 sene sonra da cips tuketseniz bir şey olmaz. Ama o taze tat olmaz. Ben de geçen sene bol miktarda bir kampanyadan almıştım sonra spor vs derken yemedim hepsi kaldı 1 sene sonra yiyeyim dedim kötüydü hepsi çöpe gitti ama lays tarzı değillerdi bu yine daha taze kalır.. Yani önümüzdeki aylarda tuketecekseniz sorunsuz alabilirsiniz tett é bakmadan. Ben de bir iki tane olsa alacağım da 10 15 tane alması geliyor kargo için o kadar spor ve kalorili düşününce ikilemde olan almasın benim gibi. Evde yoksa almazsiniz...Bir de böyle çok alinca gerçekten zevk almiyorsunuz, çöpe gitmesin yiyeyim mantığı ile işkence gibi tuketiyorsunuz sonra... Ayda yılda bir kere yiyince o tat güzel geliyor. Afiyet olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 4 Ağustos 2022; 9:51:59 >
Evet 4.99TL ya satılması büyük saçmalık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende 15 yada 12 adet almayı düşünüyorum 3 al 2 ode var ama 60/30 ile daha uyguna gelecek de odeme olarak cashback icin tosla oluyor mu hangi karti kullansak aliriz banka kampanyasi var miydi?
Kapali şekilde dursa katkisiz olduğundan kışın falan yesek dayanır mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 4 Ağustos 2022; 12:35:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serin yerde dursun her türlü 2 yılı var o cipslerin sıkıntı yok. toslayı bilmiyorum uygulamaya girip kontrol et.
-
Arkadaş şaka gibi..cips alıyor tarihe bakıyorlar..yahu ondaki koruyucular yedi ceddine yeter adamın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş şaka gibi. hemen üstte bizzat üründe koruyucu olmadığını yazdığım halde, hala daha koruyucu olduğunu yazanlar var, ne kadar garip bi durum değil mi...
-
Tamam sadesnde yok,palm yağı var yine sıkıntı yok yani korkma..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uyuşturucu özendirmekten şikayet ederlerse gtün yanabilir haberin olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yozgatlı mısın sen ?
-
Bana gelenler ürt tarihi: 05/2022 stt:/ 10/2022 gayet uyguna geldi 12 tanesi 30 tl :D
-
forumdaki çöp konulardan bunu kaçırmışım
-
Millet sanıyor ki stt tarihi bir gün geçince ürünün içindeki çip bozulma reaksiyonlarını başlatıyor:D Kaldı ki bu ürünlerde stt yok tett var. Yani tavsiye edilen tüketim tarihi. Adı üstünde
haşhaşlı olan modelinden var bizim bölgede 7 tane yapıştırdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X