Biz Karadenizler Espriktüel insanlarız.Nekadar sinirli de olsak espriye açığız.O yüzden beyendim gerçekten güzel.Ama orada aptal yerine konan bazı kelimeler var.Öyle aptalca hareketler sadece Karadenizde değil Dünyanın heryerinde var.Eğer bu yazdıkların Bilindik Temel fıkraları gibi bir fıkra ise güzel.Ama Lazlarla alay etmek için yaptıysan ozaman DELIDOKTOR arkadaş senden Avarel ve Aptal Adam yok demektir.Yarası olan gocunur diyelim çıkalım içinden.Bir Deli kuyuya taş attı diye hepimiz kuyuyamı atlıyalım.Zaten ismide DELİDoktor der çıkarız işin içinden.Yaramız yokki gocunalım...
Türklerle, karadenizlilerle vs. içinde bulundugumuz toplumla ilgili yapılan hakaret tarzı trajikomediler hep tepki alır...
ewt aslında komik de diil hani maile gelmiş paylaşaıyım dedim.. yargısız infaz yapmayın. mike'ın fantazisi güzeldi ama..
sonuç ne oldu peki[?]
[baris]
ben yazacaktım bunu ama laz olan vardır diye öyle pat diye atmadım buna inanmayan olursa pm den yahoogroups taki tam linkini de verebilirim
evet sonuna kadar borçkaartvinli ye yani abime katılıyorum
Karadenizliler ve Lazlar hep karıştırılıyor birbiriyle.Ben ikisi de değilim ama üniv.de bir Laz arkadaş vardı bu muhabbetlere kıl oluyordu.Bence de bu konularda biraz hassas olmak lazım,bazen Türklerin yaptığı şeyler diye de bunun gibi şeyler yazılıyor. Gerginlik yapar derim..
Baksanıza <b>Korkudan</b> cevap bile yazamıyor garibim... <center>[ban][spam][rntg][spam][ban]</center>
tokalak kim o zat acaba açık ol
İnsanlar farklı yaratıklar. Algıda yanılma yada farklı algılama her insanın başına gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme