06laz61 de bir bej renk golfte, plaka için arabayı almak isteyen çok oluyor ama laz inadı işte adam da satmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: BF033
06laz61 de bir bej renk golfte, plaka için arabayı almak isteyen çok oluyor ama laz inadı işte adam da satmıyor
Alıntıları Göster
Göreceğiz bakalım LAZ mı yaman KAZ mı yaman?
quote:
Orijinalden alıntı: BF033
Alıntıları Göster
sadece plakaya bile o parayı veren çıkabilir. arabada eşantiyon
şaka bir yana plaka takıntısı olan çok insan. şu 34laz61 e dünyanın parasını verecek olanlar vardır.
aklıma ali ağaoğlu geldi. röpörtajında bahsediyordu. nerdeyse bütün 34AGAXX plakaları toplamış. bir tek 34AGA61 i alamamış. trabzonlu sahibi o kadar uğraştığı ve ısrar ettiği halde satmamış
Bu sahibinden.com sitesinin özellikle motorlu araçlar ilan bölümündeki ilanları tam anlamıyla analiz edip o şekilde onay veren bir ekibi acilen kurması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: aboalpervet
Bu sahibinden.com sitesinin özellikle motorlu araçlar ilan bölümündeki ilanları tam anlamıyla analiz edip o şekilde onay veren bir ekibi acilen kurması lazım.
Veren Laz çıkar, malum ağaoğlundan çıkarsak Lazların huyudur ben yapıyorum ben ediyorum demelerı
quote:
Orijinalden alıntı: RALF888
Veren Laz çıkar, malum ağaoğlundan çıkarsak Lazların huyudur ben yapıyorum ben ediyorum demelerı
Alıntıları Göster
Kör atın kör alıcısı olurmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: RALF888
Alıntıları Göster
Plakanın içinde 61 olmadıktan sonra LAZ olması beni alâkadar etmiyor Lâz olmadığım için
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
Plakanın içinde 61 olmadıktan sonra LAZ olması beni alâkadar etmiyor Lâz olmadığım için
Alıntıları Göster
Bide 61 olsaydı ne kadar isticekti acaba
quote:
Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~
işin ilginç olanı
61 LAZ 61 Boş duruyormuş :D
quote:
Orijinalden alıntı: EfeoK
Bide 61 olsaydı ne kadar isticekti acaba
Alıntıları Göster
Adamın sattıgı plaka ancak 34laz53 veya 34laz08 olursa para eder , laz61 olmaz çünki trabzonda laz yoktur.Her zaman laz diyince insanların aklına trabzon gelir ama hiç alakası yoktur.Laz rize nin merkez i hariç , hemşinden başlar ve artin hopa ve borçka ya uzanır , bunun dışında kalan yerler laz değildir.Laz ların en çok olduğu yer ise hopa dır.
quote:
Orijinalden alıntı: blacksea533
Adamın sattıgı plaka ancak 34laz53 veya 34laz08 olursa para eder , laz61 olmaz çünki trabzonda laz yoktur.Her zaman laz diyince insanların aklına trabzon gelir ama hiç alakası yoktur.Laz rize nin merkez i hariç , hemşinden başlar ve artin hopa ve borçka ya uzanır , bunun dışında kalan yerler laz değildir.Laz ların en çok olduğu yer ise hopa dır.