Şimdi Ara

LAZ plakalı şahin 20000$...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acilmiş kelepir resmen kaçırmamak lazım
  • Güler misin.yoksa ağlar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Güler misin.yoksa ağlar mısın?
    Satılırsa şaşmam.

Böyle bir ilan açan adamın zeka seviyesinde olan bir çok insan vardır elbet rastlar biri bu ilana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Güler misin.yoksa ağlar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Alıntıları Göster
    Sazan avı

Bu arada 34 LAZ 61 çok daha iyi plakaymış

• Adam plakayı satıyor . Arabayıda eşantiyon niyetine verecek galiba. Alan artık plakayı boynuna takıp gezer :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Bu 100bin $ eder.
  • istediği para az bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

istediği para az bile :)
    06laz61 de bir bej renk golfte, plaka için arabayı almak isteyen çok oluyor ama laz inadı işte adam da satmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

06laz61 de bir bej renk golfte, plaka için arabayı almak isteyen çok oluyor ama laz inadı işte adam da satmıyor

Alıntıları Göster
    Göreceğiz bakalım LAZ mı yaman KAZ mı yaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Alıntıları Göster
    sadece plakaya bile o parayı veren çıkabilir. arabada eşantiyon

şaka bir yana plaka takıntısı olan çok insan. şu 34laz61 e dünyanın parasını verecek olanlar vardır.

aklıma ali ağaoğlu geldi. röpörtajında bahsediyordu. nerdeyse bütün 34AGAXX plakaları toplamış. bir tek 34AGA61 i alamamış. trabzonlu sahibi o kadar uğraştığı ve ısrar ettiği halde satmamış

• Bu sahibinden.com sitesinin özellikle motorlu araçlar ilan bölümündeki ilanları tam anlamıyla analiz edip o şekilde onay veren bir ekibi acilen kurması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboalpervet

Bu sahibinden.com sitesinin özellikle motorlu araçlar ilan bölümündeki ilanları tam anlamıyla analiz edip o şekilde onay veren bir ekibi acilen kurması lazım.
    Veren Laz çıkar, malum ağaoğlundan çıkarsak Lazların huyudur ben yapıyorum ben ediyorum demelerı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RALF888

Veren Laz çıkar, malum ağaoğlundan çıkarsak Lazların huyudur ben yapıyorum ben ediyorum demelerı

Alıntıları Göster
    Kör atın kör alıcısı olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RALF888

Alıntıları Göster
    Plakanın içinde 61 olmadıktan sonra LAZ olması beni alâkadar etmiyor Lâz olmadığım için

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Plakanın içinde 61 olmadıktan sonra LAZ olması beni alâkadar etmiyor Lâz olmadığım için

Alıntıları Göster
    Bide 61 olsaydı ne kadar isticekti acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

işin ilginç olanı

61 LAZ 61 Boş duruyormuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Bide 61 olsaydı ne kadar isticekti acaba

Alıntıları Göster
    Adamın sattıgı plaka ancak 34laz53 veya 34laz08 olursa para eder , laz61 olmaz çünki trabzonda laz yoktur.Her zaman laz diyince insanların aklına trabzon gelir ama hiç alakası yoktur.Laz rize nin merkez i hariç , hemşinden başlar ve artin hopa ve borçka ya uzanır , bunun dışında kalan yerler laz değildir.Laz ların en çok olduğu yer ise hopa dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Adamın sattıgı plaka ancak 34laz53 veya 34laz08 olursa para eder , laz61 olmaz çünki trabzonda laz yoktur.Her zaman laz diyince insanların aklına trabzon gelir ama hiç alakası yoktur.Laz rize nin merkez i hariç , hemşinden başlar ve artin hopa ve borçka ya uzanır , bunun dışında kalan yerler laz değildir.Laz ların en çok olduğu yer ise hopa dır.

Alıntıları Göster
    tövbe tövbe
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.