Arkadaslar Gecen Gun Cafede Cocuklar KOHACK ıle moradonda gezerlerken (Cypher) Laz_Ve_Gaz adlı Arkadasımızın Helmetının +9/19 Dex Chıtın Shell Helmet Oldugunu Gordum Bu nasıL olabılır?
dupe
bu daha ne ki... adamda koxp ta var, onun koxp harpy ve troll partisine girdim
O helmet Dupe-Wipe'dan Sonrada Duruyorsa Bu işte Birşey Var demektir....
o bahsettigin adam bana kutuların ilk dupelendigi zanman yuklu sayıda kutu malı item ve 10 tane kadar da kutu vermisti biraz daha muhebbeti ilerletince adamın kutulayı dupeliyenlerden biri oldugunu ogrendim
laz we gaz adlı kısı areste mı beramusta mı ???? beyler bence +9/19 olması dorudur +8 trına we busla gecırdı ise ayrıyetten +9 geciren bı scroll var yanma ıhtımalı yoq bu scroll bastıgında eger boyle yaptıysa +9/19 olması normaldır
ya arkadaşlar sunu anlayın artık gmler itemleri kafalarına göre silioooooooooo arkadasımda +9 lycan var dupe gözümün önünde yaptılar 6 tane dupelederiler + bastılar 9 oldu hala duruyo adamlar kafasına göre silio itemlerı bi anlayın artık
Laz ve gaz cyper da o charı birden fazla oynayan olabilir cz de apos solo yapıyordum, ibnelk olsun diye trade attı yatırıyordu beni az kalsın, o zaman 60 değildi daha, sonradan niey böyle ibnelik yaptın dedim, ben yapmadım diyordu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme