Şimdi Ara

Lazer epilasyon hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seyitkatıp

Bende yaptırdım sakal üstü ense koltukaltı tertemız oldu ıkı yıl oluyor hıc bışey cıkmadı cıkmıyorda paket halınde aldın 250tl verdım cıkmayana kadar gıttım nerden baksan 15-20seans.yer antalya
    Saygılar

Antalyada nerde yaptırduınız acaba ?

yazın arasturma yapmıştım sıcaktan dolayı olmaz demıslerdı bir de fiyatlar cok yüksekti..
  • quote:

Bende yaptırdım sakal üstü ense koltukaltı tertemız oldu ıkı yıl oluyor hıc bışey cıkmadı cıkmıyorda paket halınde aldın 250tl verdım cıkmayana kadar gıttım nerden baksan 15-20seans.yer antalya
    Saygılar

Antalya'da nerde yaptırdığınızı bana özel mesajla iletirmisiniz acaba ?
  • Arkadaşlar erkeklerde genital bölge dahil, tüm vücut lazer epilasyon yapılıyor mu?
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar Lara güzellık merkezı var sampı kavşağında orda oldum cok güler yüzlü ıyı ınsanlar var bu ışı bılen senelerdır yapan kendınızı rahatca teslım edebılırsınız.

Yaz kış olayı var evet yazın olursan ucuza olursun ve güneşe cıkamazsın denıze felan gıremezsın yoksa leke kalır. Kısın yapılır rahatca bu ış ama ozamanda parasıda ucuk oluyor. Ama ben bıraz uyanıklık yaptım yazın gıttım toplu halde parayı ödedım ıstedığım yerlerı belırtdım ama kışın gıttım lazer yanı yazın ucuz ödr kışın yaptır kımse bışey dıyemez bır seans saten 10dakka bıle sürmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saygılar

Sakal üstüne çizgi çektirerek mi yaptırdınız?
  • Evet cızdırdım kardeş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet cızdırdım kardeş..

Antalya'da nerde yaptırdığınızı özel mesajla iletirmisiniz bana ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.