Şimdi Ara

Lazer epilasyon hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 1-2 aydır araştırıyorum lazer epialasyonu. Ensem ve sakal üstü için lazer epilasyon yaptırmak istiyorum ve kararlıyım. Şehrimde ki tüm yerleri araştırdım ve fiyat konusunda bilgiler aldım.

Ancak bazı kişiler tekrar çıkar diyor, bazı kişiler 2-3 yıl sonra daha çok çıkar diyor. Kimisi zararlı diyor. Hele ki bu linkte ki konuyu gördükten sonra vazgeçesim bile geldi.

Lazer yaptıran var mı ense si için ?

• Yokmu bilgisi olan arkadaşlar . Konu önemlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspıre

Yokmu bilgisi olan arkadaşlar . Konu önemlidir.
    Zararlı değil merak etme.Ben de araştırdım bayağı bir.Ben de bütün vücut kıllarını aldıracağım.Çok çıkar diyeni de hiç duymadım ve bununla ilgili internette de bir şey görmedim.

Aslında bu soruyu lazer epilasyon yapan merkeze sorsaydın daha iyi olurdu.Sen sakal üstünü ne kadara yaptıracaksın ve kaç seans?
  • Konuştuğum bir lazer merkesi sakal üstünün seans fiyatının 50 tl olduğunu ve 5-6 seansta sona ereceğini belirtti.
  • Tekrar çykmasy gibi bir durum yyllarca yapylan bilimsel gözlemler neticesinde görülmedi. Daha çok çykmasy mevzusu ise yine öyle bir durum yok.Zararly oldu?u da henüz gözlemlenmi? bir ?ey de?il.

Benim sana ki?isel önerim bu i?i yapan devlet hastaneleri varsa oralara gitmen. Hem iyi bir hekimse dermatolog sana daha açyklayycy bilgiler verecektir hem de daha sa?lykly bir ortamda aklynda soru i?aretleri kalmadan ve ekonomik bir fiyata i?ini göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Tekrar çykmasy gibi bir durum yyllarca yapylan bilimsel gözlemler neticesinde görülmedi. Daha çok çykmasy mevzusu ise yine öyle bir durum yok.Zararly oldu?u da henüz gözlemlenmi? bir ?ey de?il.

Benim sana ki?isel önerim bu i?i yapan devlet hastaneleri varsa oralara gitmen. Hem iyi bir hekimse dermatolog sana daha açyklayycy bilgiler verecektir hem de daha sa?lykly bir ortamda aklynda soru i?aretleri kalmadan ve ekonomik bir fiyata i?ini göreceksin.

Bu işi yapan devlet hastanesi yok bildiğim kadarı ile. Sadece medicalpark yapıyor. O da devlet hastanesi değil. Medicalpark'ta baya pahalıya patlar.

• aspıre A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 20 Eylül 2014; 22:03:51 >
  • quote:

.
    Başka fikir verecek olan yok mu arkadaşşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

Zararlı değil merak etme.Ben de araştırdım bayağı bir.Ben de bütün vücut kıllarını aldıracağım.Çok çıkar diyeni de hiç duymadım ve bununla ilgili internette de bir şey görmedim.

Aslında bu soruyu lazer epilasyon yapan merkeze sorsaydın daha iyi olurdu.Sen sakal üstünü ne kadara yaptıracaksın ve kaç seans?

Bende vücudumun tamamını yaptırmayı düşünüyorum, araştırdım biraz erkeklerle ilgili genital bölgelerin yazdığı yazılar bulamadım. Senin yaptıracağında genital bölge dahil mi?
  • ense ve sakal üstüne yaptırrdım.

http://www.estepoint.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

ense ve sakal üstüne yaptırrdım.

Biraz bilgi verirmisiniz ? Ne zaman yaptırdınız mı ? Tekrar çıktı mı ?
  • quote:

Bolu'da Tıp Fakültesi Hastanesi yapıyor. Bir arkadaşım gidiyor.

Ben de Boluda oturuyorum.O dediğin arkadaşın hangi bölgesine ve ne kadara yaptırmış acaba sorabilir misin.Ben devlet hastanesine ve Tıp fakültesine fiyat için mail atıyorum adamlar cevap göndermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

quote:

Bolu'da Tıp Fakültesi Hastanesi yapıyor. Bir arkadaşım gidiyor.

Ben de Boluda oturuyorum.O dediğin arkadaşın hangi bölgesine ve ne kadara yaptırmış acaba sorabilir misin.Ben devlet hastanesine ve Tıp fakültesine fiyat için mail atıyorum adamlar cevap göndermiyor.

Alıntıları Göster
    Sakal üstü derken galiba sakal üstüne bir sakal çizgisi çekiyorlarmış.İnternetten okudum.Sana da böyle bir işlem yaptılar mı?Ayrıca kaç seans sürdü ve toplam fiyat ne kadar?
    Lazeri yapanlar kadım mıydı?Kadınsa eğer nasıl davranıyorlar müşteriye?

• Lazer epilasyon yaptıran kemoterapi alamıyormuş diye bir söylenti duydum ayrıntısını bilen var mı?
  • quote:

Sakal üstü derken galiba sakal üstüne bir sakal çizgisi çekiyorlarmış.İnternetten okudum.Sana da böyle bir işlem yaptılar mı?Ayrıca kaç seans sürdü ve toplam fiyat ne kadar?

Hocam sakal üstüne çizgi de çekiyorlar. Ayrıca sakal üstünden bahsedilen yer elmacık kemiği üstü yani yanakların. Sadece sakal çizgisi değil.
    Bence yapanın bayan olması bişeyi değiştirmez. Utanılacak sıkılacak bişey yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Englishman In New York

Lazer epilasyon yaptıran kemoterapi alamıyormuş diye bir söylenti duydum ayrıntısını bilen var mı?

Bu konuda bilgim yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspıre

quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

ense ve sakal üstüne yaptırrdım.

Biraz bilgi verirmisiniz ? Ne zaman yaptırdınız mı ? Tekrar çıktı mı ?

genellikle kışa doğru yaptırdım.
    hiçbirşey de garanti yoktur.
    ama başarı oranı %80 - 90 a kadar çıkıyor. tabi cihazlara da bağlı biraz.

tekrar çıkar tabi ama eskisi gibi yoğun ve sağlam değil.
    cılız ve seyrek oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Englishman In New York

Lazer epilasyon yaptıran kemoterapi alamıyormuş diye bir söylenti duydum ayrıntısını bilen var mı?

asılsızdır. bunu kanıtlayıcı bir bir tespit yok.
  • quote:

piyasada çoğu güzellik & estetisyen bayandır.

bayanların davranışları gayet normal. anormal bir durum yok. zaten profesyoneller. sadece işlerini yapıyorlar.herkes gibi

bazı yerler çekiyorlar bazıları ihtiyaç duymuyorlar sakal çizgisi çekmeye.

bana sakal çizgisi çeken de oldu çekmeyende...

ben ense için 4 seans girdim. sakal üstü için 3 seans girdim.

fiyatları değişkenlidir. cihaza semte bağldır.

sakal üstü = 50 TL ense de 40TL. paket alırsanız daha uygun fiyata gelir.

• Bende yaptırdım sakal üstü ense koltukaltı tertemız oldu ıkı yıl oluyor hıc bışey cıkmadı cıkmıyorda paket halınde aldın 250tl verdım cıkmayana kadar gıttım nerden baksan 15-20seans.yer antalya
    Saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.