Şimdi Ara

lazer goz ameliyati mi lens mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 yasinda gozluk kullanmaya basladim tam 13 senedir kullaniyorum suan 20 yasindayim. Bugun doktora gittik ve gozumun lazere uygun oldugu belirtildi. Miyopum ve astigmatim var. Gozlerim bi senede sinava hazirlanmama ragmen 0,25 artti. Lens kullanan ve lazer ameliyat olan arkadaslar yardimci olabilr mi? Ben 5-6 sene sonrasi icin artar diye endiseleniyorum
    Göz numaram 4.25 astigmatım ise 1.50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sindam -- 1 Temmuz 2014; 0:24:39 >

• Ben yarin doktora gidecegim ins lens alirim 7 senedir gozluk kullaniyorum imkanin varsa lazer yaptir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerekli yaşa ulaştıysan lazerle ol kurtul derim, lens 3 ayda bir değiştirmen yenisini alman gerek buda maliyet demek ha bide tak çıkar belli bi süre sonra bıktırıyor. enfeksiyon kapma riski de cabası. ufak bi dalgınlık halinde elin gözüne değerse mikrop kapma ihtimalin %99. lazer 1500 tl civarında. ben olsam ufak bir operasyonla kurtulurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oktay Cici -- 1 Temmuz 2014; 0:22:58 >
  • Göz ameliyatı olmayan birisi olarak ben göz ameliyatı olmanı öneririm, ama şu anda değil. Göz numaran çok küçük de olsa bir sene içinde artış göstermiş, hala göz numaran büyümeye devam ediyor olabilir. Bu durum ameliyat için uygun değil. Ben göz numaramın durduğu yaşta lazer ameliyatı olmak istiyorum.

• sınava hazırlandım diyorsun muhtemelen 18-19 yaşındasın.doktor o yaşta nasıl ameliyata izin veriyor hayret birşey.lazer ameliyatı için 23 24 yaş dahi erken.göz numarası bu yaşa kadar ilerlemeye devam ediyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

sınava hazırlandım diyorsun muhtemelen 18-19 yaşındasın.doktor o yaşta nasıl ameliyata izin veriyor hayret birşey.lazer ameliyatı için 23 24 yaş dahi erken.göz numarası bu yaşa kadar ilerlemeye devam ediyor çünkü.

Evet bende bu şekilde oldugunu dusunuyodum doktor böyle diyince sıze danısmak ıstedım
  • Lazer ameliyatı olma. Ameliyatında bir aksilik olursa eğer telafisi imkansız neredeyse. Ayrıca araç kullanırken gece ışık kırılması olabilir, yan etki olarak. Sana tavsiyem gözlük ile yoluna devam et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka görüşü olan var mı ?
  • Hocam ne yapicaksin milletin görüsünü doktordan iyimi bilecek burdakiler herkes kafadan birşeyler yazmis en az 2-3 doktora danis bu sorulari onlara sor

• Hocam bundan 3-4 ay önce lazer ameliyatı için Etiler Dünya Göz Hastanesine gittim muayne oldum herşey normal çıktı ameliyata engel hiç bişi yoktu yarınki gün ameliyat olabileceğimi söylediler sonra doktorun yanına gittim doktorun kendiside gözlüklüydü lazeri tavsiye eder misiniz oda zorda kalmadıkça lazeri tavsiye etmiyoruz ama illa çizdirmek istersen çizeriz dediler bende vazgeçtim gözlüğe devam ettim şuan işe yaz geldiği için lense geçmeyi düşünüyorum bence zorda olmadıkça lazere başvurma göz en büyük nimettir bu adamlar kendi gözlerini çizdirmiyorsa vardır elbet bi nedeni
  • Doktor onay verdiyse para da sıkıntı değilse lazer tabiki ben de bekliyorum bikac sene sonra olucam kismetse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.