Şimdi Ara

Lazer mi?Yoksa mürekkepli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben evde kullanmak için bir yazıcı almayı düşünüyorum.Fakat tonerli yazıcıların renkli olanları galiba hem çok pahalı hemde dolum yaparken bazı sıkıntılar çıkabiliyormuş.Sizin önerileriniz nelerdir?Yani iyi bir mürekkepli yazıcı mı alayım mürekkep doldurup kullanırım.Yoksa lazer yazıcı mı?Bundan önce kullandığım yazıcılar da kartuşlara dolum yapınca kartuş hatası veriyordu ve yazdırmıyordu.Böyle problemler yaşamak istemiyorum.

• HP Deskjet Ink Advantage 2060 biraz eski bir model, HP kalitesi tarama özelliğide mevcut, aylık en fazla 1000 sayfa ki ev kullanıcısı için yeterde artar, ayrıyetten kartuşlarına dolum yapılmıyo diye biliyorum zaten yapılmazda siyah beyaz kartuş 20TL renklisi 25-30TL aralığında diye hatırlıyorum içinde 2 tane var (siyahbeyaz ve renkli) yani sarı kırmızı mavi için ayrı ayrı değil hepsi bütünleşik ben kullanıyorum gayette hoşuma gidiyor.Zamanında iyi bir F/P ürünüydü geröekten günlük kullanım için uygun bir ürün tavsiye ederim öneririm
  • Başka öneri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balzac61

Başka öneri yok mu?

tam olarak yazıcıdan beklentileriniz nedir bilmiyorum ama standart bir ev yada küçük çaplı ofisler için ideal olan epson WF2510'a bir bakın isterseniz orjinaller bitince bir kereye mahsus alacağınız kolay dolum kartuşlarını doldurup doldurup kullanırsınız. baskı maliyetini fazlasıyla düşürürsünüz ADF(çoklu tarama) lazımsa WF2520 ye bakın

http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11996

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.