Şimdi Ara

Lazer Miyop Ameliyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ayla beraber 1 sene oldu ameliyat olalı ameliyatda denmez ona 15 dk da bitiyor 1 saat hastanede tutuyolar sonra eve gonderiyolar
  • erhansennn E kullanıcısına yanıt
    yok malesef, benim göz 12 numara yapmıyorlar. Göz içi lens önerdiler, ondan da korkuyorum
  • Olmadım ama araştırmıştım zamanında şuanda yıl 2015 olduğu için lazer ameliyatı çok rahat geçiyor ve kör olma riski diye birşey yok başına gelecek en kötü şey ameliyat sonrasında işkence herneyse ilk olarak gidiyosun doktora ölçüm falan yapıyorlar birşeyler sıkıyorlar gözüne sonra randevu alıyorsun ameliyat günü için sonra gel zaman git zaman ameliyat günü geliyor gidiyorsun hastaneye gözünü tamamen açık tutmak için aletle açıyorlar yapay göz damlası vs sıkıyorlar kapama hissi olmuyor istersen sakinleştirici verirler sana korkarım diyorsan sonra 2-3 dk lazer uyguluyorlar 1 göz toplamda 5-6dk sürüyor sonra sana damlalar veriyor ve gözün ışığa karşı aşırı derece hassas oluyor ilk gün güneş gözlüğü takıyorsub genellikle akşam olurlar ameliyatı ameliyattan sonra hemen uyumak için sonraki gün tekrar gidiyosun doktora tekrar bakıyorlar gözüne ara ara kontrollere gidiyorsun birde gözünde ilk haftalarda ışığa karşı hassaslık kuruna ağrı acıma olur o kadarınada dayan arkadşım 1 aya kalmadan geçiyor hepsi sonra göz sorunu olmayan bir hayat herşey hd bu arada artık tıp ilerlediği için korkmanıza gerek yok 2000 yılında falan olsaydınız olabilirdi fakat şuanda yok 17 yaşında bir kısım ameliyat yapılıyor diğeri yapılmıyor diyor sanırsam yapılmıyor lens kullanıyorum ben 1-2 sene dayanıp olacağım eğer oluyorsa 17de de olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lens varken lazer de neymiş
  • Son durakta vardı öyle bir sahne kadının gözüne çok yüksek lazer geliyordu sonra kör oluyordu sonra camdan aşağı düşüyordu daha sonra gözü yola doğru yuvarlanıyordu daha sonra gözünü araba eziyordu

• Bir terslik cikmazsa ameliyat sonrası %100 iyileşirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostoyevskii -- 14 Temmuz 2015; 9:11:15 >
  • Turan Türkoğlu kullanıcısına yanıt
    katlanırım katlanmaya sonrasında 6-7 sene sonra görme oranın düşüyor flana yazmışlar birde tam anlamıyla düzelmiyor sol gözüm 0,25 sağ 0,5 kaldı diye okumuştum birinden. bazısı tam anlamıyla düzelmiş. birde nerede olacağımızında önemi varmıdır ki mersinde bir tane göz hastanesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhansennn

katlanırım katlanmaya sonrasında 6-7 sene sonra görme oranın düşüyor flana yazmışlar birde tam anlamıyla düzelmiyor sol gözüm 0,25 sağ 0,5 kaldı diye okumuştum birinden. bazısı tam anlamıyla düzelmiş. birde nerede olacağımızında önemi varmıdır ki mersinde bir tane göz hastanesi var

Ameliyat sonrasında 0.25 falan kalabilir doğrudır fakat 0.25in hiçbir zararı olmaz sonradan tekrar artıyormuş diyorlar ama gözüne iyi bakarsan 10 saat pc bakmazsan artmaz birde gelişme dönemindeyken ameliyat olmayacaksın daha doğrusu göz numaranın artması durduğunda olursan sonradan artması neredeyse imkansız ama şansın varken denemek en iyisidir tabi paranda varsa

• Yaşım 21 ve bu zamana kadar gözlük takmadım artık tak etti gözlük istemediğimden olmak istiyorum

• Olmayı düşünüyorum ama pek göze alamıyorum. Dünya göz baya iyiymiş ama bakalım bir ara gidip muayene olucam bunun için.
    3,50-3.75 miyop var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.