Lazerle miyop ameliyatı olmayı düşünüyorum. 1,9 civarı iki gözümde. Ameliyat olan memnun veya memnun olmayan var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ameliyatı Youtube'da izle sonra ameliyat olmaktan vazgeç.
quote:
Orijinalden alıntı: S.Vettel
Ameliyatı Youtube'da izle sonra ameliyat olmaktan vazgeç.
ben de düşünüyorum yalnız benim 4 numara :S
quote:
Orijinalden alıntı: scandaL.
ben de düşünüyorum yalnız benim 4 numara :S
Alıntıları Göster
21 oldum nerdeyse ama yaptırmayı düşünmüyorum. Yusuf yusuf.
valla benimde yaş 21 gözlük takmadım pek kör kör idare ettim ama artık olmak istiyorum korkmuyorum :D
scandaL.
kullanıcısına yanıt
valal gözlük takmak hiç istemiyorum bir şekilde olaam ben ama miyopta 8 numaraya kadar düzeltiyorlar diye biliyorum 4 az bir rakam :D
S.Vettel
kullanıcısına yanıt
Neden böyle dediniz bir adet video izledim ama pek bir şey göremedim açıkçası. Aslında ne pahasına olursa olsun gözlük derdinden kurtulmak için yaptırmak istiyorum acı korku yok :D
quote:
Orijinalden alıntı: erhansennn
valla benimde yaş 21 gözlük takmadım pek kör kör idare ettim ama artık olmak istiyorum korkmuyorum :D
Olursan, konuya etkiletle veya özelden yaz merak ediyorum. Gaza gelirim belki bende. :D
bayramdan sonra gideceğim
quote:
Neden böyle dediniz bir adet video izledim ama pek bir şey göremedim açıkçası. Aslında ne pahasına olursa olsun gözlük derdinden kurtulmak için yaptırmak istiyorum acı korku yok :D
ameliyat 5 dakika bile sürmüyor diye okumuştum bir yerde. Benim de gözlerim 2.50 miyop da kaldı 3 kontroldür (6 ayda bir gidiyorum) herhangi bir değişiklik yok. Böyle giderse güzel zaten 1 sene kaldı sonra ameliyat olurum kurtulurum.
Bu arada kimya hocamız bir şeyler söylemişti göz 3 kez açılabilirmiş o bir hakkı bu ameliyatla kullanmayın falan filen. Zaten eşit ağırlığım fen'i sevmiyorum ama bu saçma gelmişti
yaş 17 bu arada
ben onu sordum ameliyat kısıtlaması diye bir şey yok dedi doktor ama ne kadar doğru bilmemde ben çok büyük riskleri yoksa yaptırmak istiyorum. insana göz gençken lazım
quote:
ben onu sordum ameliyat kısıtlaması diye bir şey yok dedi doktor ama ne kadar doğru bilmemde ben çok büyük riskleri yoksa yaptırmak istiyorum. insana göz gençken lazım
ya şimdi düşününce her yıl binlerce insan oluyor. Herhalde bir hata yapılıp göze zarar verilse herkes duyar bunu. Yine de kaliteli bir yerde yaptırmakta fayda var.
Bu arada ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun
bayramdan sonra
Dunyagozde fiyat olarak ne diyorlar acaba?
erhansennnE
kullanıcısına yanıt
20 numarayı bile düzeltebiliyorlar sıkıntı yok, hatta 20 numaranın üstüne de göze mercek takılarak tedavi yapılıyor.
ahz-ı yedA
kullanıcısına yanıt
20 numaraya lazer yapmazlar kardeş. 10 numaranın üstüne yapmıyorlar.
young_rockY
kullanıcısına yanıt
siz yaptırdınız mı ? memnun musunuz ?
quote:
siz yaptırdınız mı ? memnun musunuz ?
Beyler ameliyat olupta klavyedeki tuşları görüp yazı yazabilen olursa bir haberdar ediverin
VitaminsizAsker
kullanıcısına yanıt
o kadar mı kötü bir ameliyat bu ?
quote:
o kadar mı kötü bir ameliyat bu ?
Yok bro yorumları okuyunca ortaya bir şey atıyım dedim Ama bana da lazım bundan duyduğuma göre fazla riski yokmuş.