Şimdi Ara

lazer ve iyon tekniğine dair

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lazer ve iyon tekniğinin açıklamalarında kademe artırma ile ilgili bir bilgi yok. benim lazer tek. 10 iyon tek. 7. kademede. Teknik sayfasına bakınca diğer bina, savunma araçları için artık bunların kademesini artırmama gerek yok. yani lazer ve iyonun kullanıldığı herşey var bende. peki bunların kademesini artırmam bir işe yarıyormu? lazer yada iyon topuna bir katkısı varmı?

2. bir gezegene G.A.R. i nasıl gönderiyoruz? ben 5-10 tane roket yapıp siloya gönderdim ancak bunlarla nasıl saldıracağım?

• kademen yükseldikçe topların daha güçlü vurur !
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmastertr

kademen yükseldikçe topların daha güçlü vurur !

Yok öle bişi enerji max 12 yapılmalı lazer 10 iyonda 5 yapılmalı

Fazlası anca PUAN getirir başka bişi getirmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

kademen yükseldikçe topların daha güçlü vurur !

Yok öle bişi enerji max 12 yapılmalı lazer 10 iyonda 5 yapılmalı

Fazlası anca PUAN getirir başka bişi getirmez

+1 lazer tekniğinin artırılması lazer silahlarının gücünü artırmaz.Zaten simülasyonda da lazer tekniği ile ilgili bir veri girilmiyor.demek ki lazer tekniği silah gücünü etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 19 Şubat 2006 17:10:38 >

• oyle bi etkilerki !!!!!!!! delirmeyin yaa !
  • haydaaaa. bir karar verin arkadaşlar. araştırmalarda bu konuda bilgi içermeyen birkaç araştırma tekniğinden ikisi bunlar. zaten silah tekniği silahları geliştiriyor. ancak bu ikisi ne yapıyor?

birde gezegenler arası roketle nasıl saldırı yapılır? yani nasıl gönderilir?
  • ETKİLEMEZ !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ETKİLER !!!!!
  • quote:

ETKİLER !!!!!

ETKİKEMEZ

Warmısın iddaya ?
  • quote:

ETKİLER !!!!!

Etkilediğini nerden çıkarıyon bi tarafından mı uyduruyon.
  • etkilemese neden koysunlar o kademeleri
  • www.ogame-tr.com sitesinden alıntıdır!!!
    bu da LİNK

Bu araştırmaları yükseltebildiğiniz kadar yükseltin:

Casusluk Tekniği
    Bilgisayar Tekniği
    Silah Tekniği
    Koruyucu Kalkan Tekniği
    Uzay Gemilerinin Zırhlandırılması
    Yanmalı Motor Takımı
    İmpuls (İçtepi) Motor Takımı
    Hiperuzay İticisi

Bu araştırmaları da yanlarında yazan kademeye kadar yükseltmeniz yeterlidir. Daha üstünün oyuna bir etkisi olmaz, yalnızca istatistiksel değer taşırlar.

Enerji Tekniği - 12. Kademeye kadar
    Hiperuzay Tekniği - 8. Kademeye kadar
    Lazer Tekniği - 10. Kademeye kadar
    İyon Tekniği - 5. Kademeye kadar
    Plazma Tekniği - 7. Kademeye kadar
    Gravitasyon Araştırması - 1. Kademeye kadar

Arkadaşlar bilgimiz olmayan konular hakkında boş boş konuşmayalım,bilenlere de saygısızlık etmiyelim

• kardeşim her ikiside etkiliyo elinden geldiğince kademelerini yükselt her kademede şavaş raporuna bak görürsün(her kademede savaşa girersen belli eder kendini)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEVIL_34

kardeşim her ikiside etkiliyo elinden geldiğince kademelerini yükselt her kademede şavaş raporuna bak görürsün(her kademede savaşa girersen belli eder kendini)

Okuman yok mu arkadaşım.Etkilemiyor işte.
  • Arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim.Lazer ve iyon tekniği çok fazla etkilemeyebilir.Belki küçük bir etkisi vardır.Ama gerçekten arttırmak istiyorsanız size silah tekniğini öneririm.Arttırabildiğiniz kadar arttırın.Kademe 10 a kadar getirin bütün savunma ve filoda bulunan gemilerin saldırı güçleri 2 katı artıyor.Ayrıca koruyucu kalkan tekniğini ve uzay gemilerinin zırhlandırılmasını ilerletin.Böylece bütün savunma ve saldırı gemileri hemen güçlenir.

BU KADAR!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dark Flyer

Arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim.Lazer ve iyon tekniği çok fazla etkilemeyebilir.Belki küçük bir etkisi vardır.Ama gerçekten arttırmak istiyorsanız size öneririm.Arttırabildiğiniz kadar arttırın.Kademe 10 a kadar getirin bütün savunma ve filoda bulunan gemilerin saldırı güçleri 2 katı artıyor.Ayrıca ve ilerletin.Böylece bütün savunma ve saldırı gemileri hemen güçlenir.

BU KADAR!

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum sadece ''Lazer ve iyon tekniği çok fazla etkilemeyebilir.Belki küçük bir etkisi vardır.'' kısmı hariç,savaşta gücünüzün artması için silah tekniğini,koruyucu kalkan tekniğini ve uzay gemilerinin zırhlandırılması kademelerini artırın gerisi yalan

• quote:

Orjinalden alıntı: cem_gs

quote:

Orjinalden alıntı: Dark Flyer

Arkadaşlar şu konuya açıklık getirelim.Lazer ve iyon tekniği çok fazla etkilemeyebilir.Belki küçük bir etkisi vardır.Ama gerçekten arttırmak istiyorsanız size öneririm.Arttırabildiğiniz kadar arttırın.Kademe 10 a kadar getirin bütün savunma ve filoda bulunan gemilerin saldırı güçleri 2 katı artıyor.Ayrıca ve ilerletin.Böylece bütün savunma ve saldırı gemileri hemen güçlenir.

BU KADAR!

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum sadece ''Lazer ve iyon tekniği çok fazla etkilemeyebilir.Belki küçük bir etkisi vardır.'' kısmı hariç,savaşta gücünüzün artması için silah tekniğini,koruyucu kalkan tekniğini ve uzay gemilerinin zırhlandırılması kademelerini artırın gerisi yalan

Olabilir ben de bilmiyorum.Eksiğimi tamamladığın için teşekkürler!

• oranızdan uydurmayın etkiliyo !!
  • PEKİ ARKADAŞLAR BEN GRAVİTASYONUN KADEMESİNİ ' YAPINCA RIPLERİN (ÖY) 3 KAT DAHA GÜÇLÜ OLDUPUNU DUYMUŞTUM

AMA SİMİLASYONDA GRAVİ TEKNİĞİ DE SORGULANMIYOR...
  • duymuştum biri ööle söledi bilmem ne. Siz strateji oyunu oynadığınıza eminmisiniz. hadi ingilizce felan olsa bi derece diyecem tam anlaşılmayabilir. oyun Türkçe.

http://ogame.wikicities.com/wiki/Glossary alın burda site okuyun atıp tutmadan önce.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.