< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahcavdar -- 2 Ekim 2022; 10:21:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Lazer Göz Ameliyatı Hakkında
-
-
Hocam ben dahil etrafımdaki bazı kişiler bu ameliyatı oldular ama burada en önemli etken doktor. Hastanenin adı vs önemsiz detaylar. bazı doktorların hastanelerle anlaşmaları var gidip o hastanede yapıyor. Mesela 2009 da benim doktorum Türkiye hastanesi ile çalışıyordu orada oldum. Zaten 10dk lık bir işlem. Eşim sanırım 2004 de Etiler Dünya Göz de olmuştu. Babam 92-93 de rusyada oldu ki o zaman lazer falan yok direkt neşter ile.
Benim görüşüm hala daha güzel olmasına rağmen, araç sürerken önümde bir ambulans gidince tepe lambası ledleri aşırı rahatsız ediyor.
Kısaca düzgün bir doktor bul derim.
-
Ben de tam bu yüzden açtım konuyu hocam. Maalesef inanılmaz bir bilgi kirliliği var. Belki daha önce olanların tavsiye edebilecekleri doktorlar/hastaneler vardır dedim.quote:
Orijinalden alıntı: gercekbekoHocam ben dahil etrafımdaki bazı kişiler bu ameliyatı oldular ama burada en önemli etken doktor. Hastanenin adı vs önemsiz detaylar. bazı doktorların hastanelerle anlaşmaları var gidip o hastanede yapıyor. Mesela 2009 da benim doktorum Türkiye hastanesi ile çalışıyordu orada oldum. Zaten 10dk lık bir işlem. Eşim sanırım 2004 de Etiler Dünya Göz de olmuştu. Babam 92-93 de rusyada oldu ki o zaman lazer falan yok direkt neşter ile.
Benim görüşüm hala daha güzel olmasına rağmen, araç sürerken önümde bir ambulans gidince tepe lambası ledleri aşırı rahatsız ediyor.
Kısaca düzgün bir doktor bul derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X