antalyada esteform isminde bir merkez lara bölgesinde. cihazın adını unuttum bu cuma seans var beklersen eğer öğrenip yazarım |
lazer yaptıran var mı arkadaşlar ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
valla maymundan öteydim yani şimdi çok bir şey kalmadı yine çıksa da çok ince çıkıyor pek gözükmüyor
-
acı hissettiniz mi? Seanslar kaç dakika sürüyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bacağımın fotosunu atsam maymun sanarsın yaptırmayalım da napalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justicest -- 30 Haziran 2020; 22:50:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kac seansta fark oluyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bölgesine göre değişiyor ben tüm vücut gidiyorum 30-45 dk arası değişiyor. acıyı kemiklere yakın yerlerde hissediyodunuz
-
5 ila 6
-
up
-
up
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5bölgesine göre değişiyor ben tüm vücut gidiyorum 30-45 dk arası değişiyor. acıyı kemiklere yakın yerlerde hissediyodunuz
Tüm vücut kaç seans ve fiyatı ne kadar?
-
3 sene muhabbeti var doğrumudur hocam tamamen kurtulmak icin .yoksa belirlenen seansları gitsen yeterli oluyor mu ? 8-10 seans gibi
seans aralıkları nasıl oluyor. bakırköyde epidermdi galiba ismini duymustum methedilen bir yer olarak tavsiye edermisiniz
-
8 seans - 2800 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF58 seans - 2800 TL
tüm vücut mu hocam
-
evet. bu arada epilasyon makinesinin ismi adonis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 6 Temmuz 2020; 17:5:11 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5evet. bu arada epilasyon makinesinin ismi adonis
hangi merkezde yaptırdınız hocam , kıllar tamamen bitti mi acı oldu mu ?
-
%100 bitmiyo sadece inceliyo ve az çıkıyo. antalya lara bölgesinde este form diye bir yere yaptırıyorum ağustosta son seans var sonra bitecek
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5%100 bitmiyo sadece inceliyo ve az çıkıyo. antalya lara bölgesinde este form diye bir yere yaptırıyorum ağustosta son seans var sonra bitecek
fiyat iyimiş hocam yaparken acı vs oldu mu acaba , ayda 1 kere mi gidiyorsunuz kaçıncı seanstan sonra fark hissettiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF58 seans - 2800 TL
İnternette habire reklam çıkıyo tüm vücut 10 seans 800tl diye ne kadar doğru ve ne kadar iyi olur ki
-
onlar dolandırıcı
-
acı olayı belli yerlerde oluyo kemiğe yakın yerlerde acı hissedersin. mesela göğüs kısmında acı hissedersin çünkü kemiğe yakın bi yer. hassas yerlerde acı hissedersin diğer yerlerde pek olmaz. 1. ve 2. seansta jel kullanırlar başlangıç olduğu için 3. seanstan itibaren jelsiz devam edilir kızarıklıklar ve alerji gibi noktalar çıkar ama sonrada yok olur. bi de her hafta kese yapman lazım ki kıllar dökülsün. epilasyon randevusundan tam 1 gün önce de traş olman lazım
ayda 1 kere mi değil mi onu sana epilasyon yapan kişi belirliyo ama en az 1 ay süreyle oluyo evet. bazı seanslar arası da ise 45 gün olarak değişiyo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X