< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
lazer yaptıran var mı arkadaşlar ? (3. sayfa)
-
-
ss bekliyoruz hocamquote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Ben bikini bölgesine yaptırdım Kaymak gibi oldum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben bikini bölgesine yaptırdım Kaymak gibi oldumo bölgeye yapıyorlar mı hocam nerede ne kadara yaptırdınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 7 Temmuz 2020; 12:52:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5acı olayı belli yerlerde oluyo kemiğe yakın yerlerde acı hissedersin. mesela göğüs kısmında acı hissedersin çünkü kemiğe yakın bi yer. hassas yerlerde acı hissedersin diğer yerlerde pek olmaz. 1. ve 2. seansta jel kullanırlar başlangıç olduğu için 3. seanstan itibaren jelsiz devam edilir kızarıklıklar ve alerji gibi noktalar çıkar ama sonrada yok olur. bi de her hafta kese yapman lazım ki kıllar dökülsün. epilasyon randevusundan tam 1 gün önce de traş olman lazım
ayda 1 kere mi değil mi onu sana epilasyon yapan kişi belirliyo ama en az 1 ay süreyle oluyo evet. bazı seanslar arası da ise 45 gün olarak değişiyo
tüm vücudu jiletle traşlıyoruz yani hocam :D
-
uzunsa önce makine ile al sonra jiletle al
-
ben de yaptırmak istiyorum ancak korkum bazı yerlerde kılların tamamen gideceği diğer yerlerde kalacağı. böyle yuvarlak top top boşluklar oluşur diye çekiniyorum. böyle bi sorun yaşayan oldu mu? tüm kıllar eşit oranda azalıyor, seyreliyor mu?
-
Ayip olur hocamquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
ss bekliyoruz hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ayip olur hocam
Alıntıları Gösteraramızda ayıbın lafımı olur hocam siz isteyin ben çıkartıp atayım
-
Yeni teknoloji. Biri 755 dalga boyu buz lazer ise 810 dalga boyu. Bu da buz lazerin kıl köküne daha iyi atışlar yapmasını sağlıyor. Adından da anlaşıldığı gibi buz lazer , alexe göre daha az ağrılı. Bi de alex bende tüylerim ha bire artıyordu nedense. Buz lazer i 8/10 dersem alex 6/10 derim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kingo Panda
Yeni teknoloji. Biri 755 dalga boyu buz lazer ise 810 dalga boyu. Bu da buz lazerin kıl köküne daha iyi atışlar yapmasını sağlıyor. Adından da anlaşıldığı gibi buz lazer , alexe göre daha az ağrılı. Bi de alex bende tüylerim ha bire artıyordu nedense. Buz lazer i 8/10 dersem alex 6/10 derimanladım hocam teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X