lazer yaptıran var mı arkadaşlar ?
-
-
duyduğuma göre buz lazer cildi baya kötü yapıtormuş kıl dönmesi filan bi akrabam baya uğraştı bu işlerle alexandrite lazer bunu tavsiye ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: N1_1CEduyduğuma göre buz lazer cildi baya kötü yapıtormuş kıl dönmesi filan bi akrabam baya uğraştı bu işlerle alexandrite lazer bunu tavsiye ederim.
hocam alex de çok can acıtıyor ve dar alana uygulanıyor , buz daha iyi diyorlardı kararsız kaldım
-
Kız misin sen !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Kız misin sen !ne alakası var birader
-
Yaptıracağın mekanın makinesini iyi araştır.
-
ben tüm vücüdu yaptırıyorum sırt göğüs omuz karın bölgesi ense boyun ve yanaklar. %100 sonuç vermesede eskisinden eser kalmıyo. korona yüzünden 3 ay ertelemek zorunda kalmıştım son üç seans yaza kaldı. buz lazer yaptırıyorum şu ana kadar bi sorun çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97901DBF5 -- 30 Haziran 2020; 15:18:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Kız misin sen !Hala at gözlüğü takmaya devam görünüşe göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: agabisalbeniYaptıracağın mekanın makinesini iyi araştır.
neyi tavsiye edersiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5ben tüm vücüdu yaptırıyorum sırt göğüs omuz karın bölgesi ense boyun ve yanaklar. %100 sonuç vermesede eskisinden eser kalmıyo. korona yüzünden 3 ay ertelemek zorunda kalmıştım son üç seans yaza kaldı. buz lazer yaptırıyorum şu ana kadar bi sorun çıkmadı
hangi merkezde , cihazın markası ne hocam
-
Ben ense için yapıyorum. Ama buz değil. Çok memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: III I II III I IBen ense için yapıyorum. Ama buz değil. Çok memnunum.
ne yaptırıyorsunuz hocam cihazın modeli ne ?
-
Açıkçası cihazın modelini bilmiyorum. Sadece hava üflemeli bir cihaz.
-
Buz lazer daha iyi diye biliyorum ben ama yine de araştır.
-
Buz lazer
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kingo Panda
Buz lazerneden peki hocam bilginiz var mıdır
-
:(
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-97901DBF5ben tüm vücüdu yaptırıyorum sırt göğüs omuz karın bölgesi ense boyun ve yanaklar. %100 sonuç vermesede eskisinden eser kalmıyo. korona yüzünden 3 ay ertelemek zorunda kalmıştım son üç seans yaza kaldı. buz lazer yaptırıyorum şu ana kadar bi sorun çıkmadı
hocam kıllardaki değişiklikler ne? seyrekleşti mi tamamen mi gitti ve kac para?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gavuroglan -- 30 Haziran 2020; 19:51:46 > -
:(
-
bu iş için en etkili yöntem iğneli epilasyon diye biliyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne alakası var birader |
Hala at gözlüğü takmaya devam görünüşe göre. |
Benzer içerikler
- spotify liste indirme
- kuranda baykuş hikayesi
- silikon üstüne silikon tutar mı
- johnny sins penis boyu
- sürekli aksilik yaşamak
- exxen de neler var
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X