Şimdi Ara

LAZER YAZICIDA ÇOK İYİ FİYAT+EXTRA YEDEK TONER HEDİYE! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
14
Favori
20.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: welowis

quote:

Orijinalden alıntı: sunnymoon

Toner ışığı sürekli yanınca yazıcı duruyor, istesen de yazdırmıyor. Reset işlemini yapınca yazdırmaya devam ediyor yani bu anlamda reset başarılı. Ancak ilk tonerle öyle 2000 sayfa baskı alamadım ben ancak 950 sayfa. (Aldığım çıktıları saydım) Ayrıntıları yukarıda yazmıştım. Ha reset işlemi de öyle Go tuşuna 7 saniye basmakla olmuyor. Yukarıda paylaştığım videodaki gibi yapmalısınız.

Demo toner oldugu icin olmus olabilir.

tam dolu niye gelmiyor yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

quote:

Toner ışığı sürekli yanınca yazıcı duruyor, istesen de yazdırmıyor. Reset işlemini yapınca yazdırmaya devam ediyor yani bu anlamda reset başarılı. Ancak ilk tonerle öyle 2000 sayfa baskı alamadım ben ancak 950 sayfa. (Aldığım çıktıları saydım) Ayrıntıları yukarıda yazmıştım. Ha reset işlemi de öyle Go tuşuna 7 saniye basmakla olmuyor. Yukarıda paylaştığım videodaki gibi yapmalısınız.

Icindeki demo, yanindaki hediyesi tam dolu toner. Ilki fabrika cikisli oldugundan yarim olabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Icindeki demo, yanindaki hediyesi tam dolu toner. Ilki fabrika cikisli oldugundan yarim olabilir

bugün öğrendiğim
    1
    resetin zor olması
    2
    bu toner in az gitmesi ya da reset in ise yaramaması.
    karar vermemi engelledi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün öğrendiğim
    1
    resetin zor olması
    2
    bu toner in az gitmesi ya da reset in ise yaramaması.
    karar vermemi engelledi

Zor degil , sadece videodaki gibi sayisiyla go tusuna basacakmissiniz resetlemek icin. Ama ilk baski alindiginda go tusuna 7saniye basarak sayfa sayisini arttiriyorsunuz (toner tasarrufuyla)
    Isterseniz bir de su urune bakin ;

• Ben de aldım.
  • ben de bugün itibariyle siparişi verdim arkadaşlar, yalnız bir kaç sorum olacak... bu demo toner sadece 700 tane mi çıkarıyor... yedek toner reset yapıldıktan sonra kaç sayfa çıkarıyor, 2000 üstü değerler söyleniyor, doğru mudur...

bir de bu reset işlemi go tuşuna yedi saniye boyunca basılınca mı oluyor, yoksa şu youtubedaki videodaki arkadaşın anlattığı gibi yapılıyor... yoksa ikisi de birbirinden farklı işlemler mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

ben de bugün itibariyle siparişi verdim arkadaşlar, yalnız bir kaç sorum olacak... bu demo toner sadece 700 tane mi çıkarıyor... yedek toner reset yapıldıktan sonra kaç sayfa çıkarıyor, 2000 üstü değerler söyleniyor, doğru mudur...

bir de bu reset işlemi go tuşuna yedi saniye boyunca basılınca mı oluyor, yoksa şu youtubedaki videodaki arkadaşın anlattığı gibi yapılıyor... yoksa ikisi de birbirinden farklı işlemler mi...

Ben de az önce verdim siparişimi, şu an için aklıma takılan soruları sormuşsunuz, kullanan arkadaşlar bu soruları yanıtlayabilirse çok güzel olur.
  • Yazıcıyı bu kampanyadan almış biri olarak soruları yanıtlayayım. Resetleme kesinlikle yukarıdaki videodaki gibi yapılıyor. Zor gibi görünüyor ama oldukça kolay. (Go tuşuna 7 saniye basılı tutarak resetleme olmuyor.) İlk tonerden reset sonrasıyla beraber toplam 950 sayfa civarında çıktı aldım. Ümidim ikinci tonerdeydeki o da şu an 350 sayfa civarında çıktı aldığım halde ilk toner gibi "toner boşalıyor" uyarısını vermeye başladı. bu demekki öbür toner gibi 700 sayfa civarında duracak, ben resetleyeceğim ve 250 sayfa daha çıktı verecek. Demo toner olayı burda bizi yanıltan olay. Bunun ilk toneri demo falan değil. Tam dolu toner. Çünkü yazıcının üstündeki kocaman etikette bile 700 sayfa vurgusu var. Yazıcının teknik belgelerinde tonerin 700 sayfa çıktı vereceği belirtiliyor ki ilk toner demo olsa herhalde ancak 200-300 sayfa vermesi lazım. İsterseniz yedek toner satan bir siteden özelliklerini okuyun onda da 700 sayfa yazıyor. Ben yazıcıyı kullanım olarak beğendim. Benim için önemli olan tonerin doldurulabilir olması. Nasıl doldurulduğunu öğrenip, toner tozu alıp doldurarak devam edeceğim.

• Bu ne yazıcıymış arkadaş,189TL ye hp de var aynı sitede insanlar hala bunda walla
  • ben de aldım bir tane
  • Madem bu kadar yazıcı alan var benim nerdeyse bedavaya sattığım kartuş niye satılmıyor arkadaş! Sıfır orjinal mal veriyoruz alan yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hp-51649a-renkli-kartus-49-101618922/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Madem bu kadar yazıcı alan var benim nerdeyse bedavaya sattığım kartuş niye satılmıyor arkadaş! Sıfır orjinal mal veriyoruz alan yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-hp-51649a-renkli-kartus-49-101618922/detay/

Lazer yazıcı topic'in de toner yerine kartuş satmaya çalıştığın için olabilir mi

• :-))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrserafettin

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Madem bu kadar yazıcı alan var benim nerdeyse bedavaya sattığım kartuş niye satılmıyor arkadaş! Sıfır orjinal mal veriyoruz alan yok.

Lazer yazıcı topic'in de toner yerine kartuş satmaya çalıştığın için olabilir mi

oda bir sebep ama asıl sebep sizin sattığınız kartuşun artık pek kullanılmamasıdır. Çok ama çok eski bir kartuş modeli.

• Arkadaşlar bu yazıcıyı almak isterseniz İzmir deki satış yerimden satıyorum, size özel fiyatım 129 tl bilginiz olsun,orjinal tonerini 40 tl ye satıyorum arkadaşlar elimde bol stok var, . Dolumunuda yapıyoruz 15-20 tl tonerin durumuna göre fiyat çıkıyor. 0 232 465 26 65 Bilgisayars. Alsancak şubesi. Sabri Bayezit, alım anında donanımhaberden fiyat aldığınızı belirtiniz.

Konuda bahsi geçen firma temsilcisi arkadaş varsa pm den mesaj atsın ayıp olmaması için bu mesajımı silerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 5 Kasım 2012; 15:38:33 >
  • Size Ö.M. da gönderdim görmediniz galiba.
    Bahsettiğiniz yazıcı ilk mesajdaki yazıcı herhalde, sizde kartuş olayı nasıl? cihazın içinden çıkan toner, demo toner mi acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar bu yazıcıyı almak isterseniz İzmir deki satış yerimden satıyorum, size özel fiyatım 129 tl bilginiz olsun,orjinal tonerini 40 tl ye satıyorum arkadaşlar elimde bol stok var, . Dolumunuda yapıyoruz 15-20 tl tonerin durumuna göre fiyat çıkıyor. 0 232 465 26 65 Bilgisayars. Alsancak şubesi. Sabri Bayezit, alım anında donanımhaberden fiyat aldığınızı belirtiniz.

Konuda bahsi geçen firma temsilcisi arkadaş varsa pm den mesaj atsın ayıp olmaması için bu mesajımı silerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Size Ö.M. da gönderdim görmediniz galiba.
    Bahsettiğiniz yazıcı ilk mesajdaki yazıcı herhalde, sizde kartuş olayı nasıl? cihazın içinden çıkan toner, demo toner mi acaba?

quote:

Arkadaşlar bu yazıcıyı almak isterseniz İzmir deki satış yerimden satıyorum, size özel fiyatım 129 tl bilginiz olsun,orjinal tonerini 40 tl ye satıyorum arkadaşlar elimde bol stok var, . Dolumunuda yapıyoruz 15-20 tl tonerin durumuna göre fiyat çıkıyor. 0 232 465 26 65 Bilgisayars. Alsancak şubesi. Sabri Bayezit, alım anında donanımhaberden fiyat aldığınızı belirtiniz.

Dostum kusura bakma görmedim, konuyu kirletmemek icin pm attım

• Tekrar mesaj gönderdim ama onu da görmedin herhalde. Bence cevabını burdan da yazabilirsin.

Sendeki cihazlarda çıkan toner tam dolu mu yoksa demo toner mi diye sormuştum...

Bir de; yazıcı kablosu da var mı kutusunda?

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 5 Kasım 2012; 21:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Tekrar mesaj gönderdim ama onu da görmedin herhalde. Bence cevabını burdan da yazabilirsin.

Sendeki cihazlarda çıkan toner tam dolu mu yoksa demo toner mi diye sormuştum...

Bir de; yazıcı kablosu da var mı kutusunda?

quote:

Yazici kablosu dahil ve tam dolu toner.

• Cruj gs macini izleyen var mi tv reklami yapmislar d smartda ayni fiyat devam ediyor stok 100 adet yaziyor yenicarsim icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FASTandFAST -- 7 Kasım 2012; 22:41:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.