Şimdi Ara

LAZER YAZICIDA ÇOK İYİ FİYAT+EXTRA YEDEK TONER HEDİYE! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
14
Favori
20.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde brother 2130 var tam dolu toneri ,usb kablosu var. kutusu açılmamış vaziyette, isteyene izmir içi 150 liradan verebilirim. şuan yaklaşık 190tl piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 13 Kasım 2012; 7:33:43 >
  • Yazdığın fiyat yazıcı + extra toner ise iyi sayılır, ama sadece yazıcı ise işin zor, birkaç mesaj yukarıda @bilgisayars ' ın bir mesajı var görmedin galiba. 129 TL'ye satıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Elimde brother 2130 var tam dolu toneri ,usb kablosu var. kutusu açılmamış vaziyette, isteyene izmir içi 150 liradan verebilirim. şuan yaklaşık 190tl piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 13 Kasım 2012; 9:09:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Yazdığın fiyat yazıcı + extra toner ise iyi sayılır, ama sadece yazıcı ise işin zor, birkaç mesaj yukarıda @bilgisayars ' ın bir mesajı var görmedin galiba. 129 TL'ye satıyor...

quote:

Elimde brother 2130 var tam dolu toneri ,usb kablosu var. kutusu açılmamış vaziyette, isteyene izmir içi 150 liradan verebilirim. şuan yaklaşık 190tl piyasada.

göremedim dostum ben bişey. ben daha paketini açmadım 2 gün önce geldi cihaz. internetten fiyatı en uygun 180e buldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @rudolfo3639

Bahsettiğim 5 Kasım tarihli mesaj aşağıda.

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar bu yazıcıyı almak isterseniz İzmir deki satış yerimden satıyorum, size özel fiyatım 129 tl bilginiz olsun,orjinal tonerini 40 tl ye satıyorum arkadaşlar elimde bol stok var, . Dolumunuda yapıyoruz 15-20 tl tonerin durumuna göre fiyat çıkıyor. 0 232 465 26 65 Bilgisayars. Alsancak şubesi. Sabri Bayezit, alım anında donanımhaberden fiyat aldığınızı belirtiniz.

Konuda bahsi geçen firma temsilcisi arkadaş varsa pm den mesaj atsın ayıp olmaması için bu mesajımı silerim.

• quote:

@rudolfo3639

Bahsettiğim 5 Kasım tarihli mesaj aşağıda.

quote:

Arkadaşlar bu yazıcıyı almak isterseniz İzmir deki satış yerimden satıyorum, size özel fiyatım 129 tl bilginiz olsun,orjinal tonerini 40 tl ye satıyorum arkadaşlar elimde bol stok var, . Dolumunuda yapıyoruz 15-20 tl tonerin durumuna göre fiyat çıkıyor. 0 232 465 26 65 Bilgisayars. Alsancak şubesi. Sabri Bayezit, alım anında donanımhaberden fiyat aldığınızı belirtiniz.

Konuda bahsi geçen firma temsilcisi arkadaş varsa pm den mesaj atsın ayıp olmaması için bu mesajımı silerim.

benim paketin içinde tam dolu toner var zaten dostum

• Bahsettiğim ilandaki yazıcı da aynı; cihaz + tam dolu toner + kablo 129 TL
    Senin sattığın cihaz da aynı ama istediğin fiyat 150 TL.

Yanlış anlamadıysam, hesap ortada...

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 13 Kasım 2012; 15:42:21 >
  • quote:

Bahsettiğim ilandaki yazıcı da aynı; cihaz + tam dolu toner + kablo 129 TL
    Senin sattığın cihaz da aynı ama istediğin fiyat 150 TL.

Yanlış anlamadıysam, hesap ortada...

quote:

ozaman onunki iyimiş stok varsa alalım sonra satarız

• Valla ben alacaktım, fırsat olmadı...

• sizce bu ürün mu teknosada 99tl olan samsung 2165mi çok acil hemen cevap lazım sanırım bu brother go tuşuyla 2000sayfa olayı dayalan olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: herşeybenimibulur

sizce bu ürün mu teknosada 99tl olan samsung 2165mi çok acil hemen cevap lazım sanırım bu brother go tuşuyla 2000sayfa olayı dayalan olmuş

Dolum yaparak kullanacaksaniz samsung.
    Her sefernde toner alacagim diyorsaniz brother.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz52

http://bakhele.com/firsat/643/bitmeyen-kartuslu-canon-mx-375-faksl-yazc-turkiyenin-en-iyi-fiyat/

lazer'e karşılık gelip burada inkjet link'i veriyorsun ve bunu 0 mesajla yapıyorsun arkadaşım.İnsanlar bu şekilde sizlere güvenmez emin olabilirsin.Bir ilan orjinal tonerli,sen dolum setli

• quote:

Orijinalden alıntı: FASTandFAST

700 sayfa ama toner haznesi 2000+ sayfalık.Çok araştırdım.Makine numeratör kullanıyor.GO tuşuna 7 saniye basılı tutunca numeratör devre dışı kalıyor ve 2000+ sayfa basıyor.
    Karçırmayınnn.

Pazarlamacı oldum hee,tanımayan yanlış anlayacak.

Bu 2000 sayfa olayı denenmiş mi hocam?

Üretici firma TN-2060 standart tonerin 700 sayfa kapasiteli olduğunu söylüyor. Tabi sadece yazı içeren grafiksiz sayfalar basılırsa bu rakam artar orasını anladım da... 2000 sayfa olayı da çok iddialı hani.
    http://welcome.brother.com/content/dam/brother/tr-tk/products-services/printers/HL-2130/brochure/HL2130%20Brochure.pdf

Bunların en sevdiğim yanı, 50-55 TL'ye Japon malı 1 kilo toz alıp yıllarca kullanabiliyorsunuz.

• Ben gayet memnunum, çok kullanım için almamıştım ama önceki sayfada sunnymoon'un yazdıklarını okursan, 2000 sayfa olayının hikaye olduğunu söylemekte.

Onun dışında 2000 sayfa çıkardım diyeni göremedik, görsek güzel olurdu tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Ben gayet memnunum, çok kullanım için almamıştım ama önceki sayfada sunnymoon'un yazdıklarını okursan, 2000 sayfa olayının hikaye olduğunu söylemekte.

Onun dışında 2000 sayfa çıkardım diyeni göremedik, görsek güzel olurdu tabi.

ben de bu yüzden vazgeçtim. yaptim diyeni göremedik.
    galiba
    ben 1102w yi alacağım yakında.

• Benim tahminim bu cihaz tek tonerle en fazla 800-850 sayfa basacak.
    Opsiyonel büyük toneri olsa işyerine alacağız. Hani en az 1200-1500 sayfa bassa işyerine gider. Ancak 700-800 sayfa sadece ev ve küçük ofis kullanımına uygun.
  • ilk toner 900 sayfa civarı bitti sayıyı şurdan biliyorum 2 paket kağıdım vardı şuan son pakette 50 veya 60 kağıt kaldı .hepsi toner tasarruf modunda yarısı 600 dpi yarısı 300 dpi olarak yazıldı ışık yanıp sönmeye başlayınca reset videosundaki gibi reset attım silik yazmaya başlayınca da toneri biraz salldım.
  • bu yazıcıdan satmak isteyen varsa alabilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

bu yazıcıdan satmak isteyen varsa alabilirm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: müdür-42

bu yazıcıdan satmak isteyen varsa alabilirm

129 tl den sattığını yazmışın üstte bana o fiyattan lazım

diğer türlü alacak olsam

akakce.com
    Brother HL-2130 Lazer Yazıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/yazici-lazer/en-ucuz-brother-hl-2130-fiyati,451925.html

150 tl kargo dahil alabilirm zaten

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.