Şimdi Ara

Lazerle göz ameliyatı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim gözlerimde astigmat problemi var 1.50 numaraları lazer amelıyatı cözüm olur diyorlar yaptıran var mı acaba ya da bılgısı olanlar yazabılır mı ? sımdıden tesekkurler ..

• 4.5 miyop 1.5 astigmat

1.5 seneden fazla oldu ameliyat olalı şuanki durumum 2 gözde 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

4.5 miyop 1.5 astigmat

kaç gün gözlerin kapalı kaldı?
  • Numaran düşük diye seni vazgeçirmeye çalışanlara kulak asma ilk bulduğun fırsatta git muayeneni, ameliyatını ol keyfine bak
  • Takip.
  • Bak Sana Dayımın Başından Geçen Olayı Anlatıyorum Sonuna Kadar Oku Dayım Bundan 2 Sene Önce Göz Ameliyatı Oldu Miyoptu Galiba Ameliyat Olduktan 1.5 Sene Sonra Dayım Dırdırlanıp Duruyordu Allah Allah Niye Böyle Görüyorum Diye Sonra Gözleri İyice Bulanık Görmeye Başlamış Bizde Dayımın 2 Sene Önce Ameliyat Olduğu Hastaneye Gittik Dayımı Ameliyat Eden Doktorun Oğlu Dayımla İlgilendi İşte Böyle Böyle Şikayetini Anlattı Dayım Doktorda Birşeyler Saçmalamaya Baladı Sonra Birden Ağzından Kaçırdı Galiba Cümle Şuydu ''Hemde Bu İşlere Ameliyatla Kalıcı Çözüm Bulunsaydı Babamda Ameliyat Olurdu'' Dedi Doktor Benim Jeton Hemen Düştü Dayımda Anladı Bende Anladım Çaktırmakdık Dayımla İlgilenen Doktorun Babasıda Gözlüklüymüş Doktorun Odasından Çıktıktan Sonra Dayıma Doktorun Ağzından Kaçanı Duydunmu Dedim Oda Duydum Dedi Ne Yapacak Bilmiyorum Gözlük Tak Bence

• quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: soryy

4.5 miyop 1.5 astigmat

kaç gün gözlerin kapalı kaldı?

gözlerim hiç kapalı kalmadı sadece 1. gün çok yaşardı ve görme bozuktu anında 0 olmadı yani .
    (1.gün ışığa aşırı hassas güneş gözlüğü takarsan daha iyi )

1 hafta yavaş yavaş düzeldi

1-2 ay sonra tam oturuyor görme

NOT: Karar verirken 100 kere düşünmek gerek
    ameliyat olmadan önce sana kağıt imzalatıyor herhengi bir olumsuz durumda ben sorumluyum diye
    göz kendini yenileyebilen bir organ değil gittimi tamemen gidiyor nakil yok vb. birşey yok
    böbreğini kaybetsen diyalize gider bir şekilde devam ettirirsin hayatını ama görme kaybı yaşayınca çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 25 Mayıs 2012; 1:28:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ediyorum .. Yani abimin kız arkadaşı başhekim asistanı olarak çalışıyor aksarayda avrupa göz hastanesinde onun ablası oldu memnunmuş bende gidip ordaki başhekime muayene oldum bende bir gözümde 1.50 astigmat digerinde 1.25 astigmat ve hipermetrop var adam astigmat tamamiyle gider dedi ama hipermetrop sonra tekrar gelebilir dedi sonuç olarak gözlükten kurtulursun dedi ama burdan olan arkadaşlardan bilgi almak istedim ve ameliyatta da sanırım gözbebeğini oynatmaman gerekiyormus biryere odaklanman gerekiyormuş "sorry" sen memnunsun yani yeniden doğmuş gibi görüyorsun öyle mi ? :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.