Şimdi Ara

£LbiSe Ve SiLaHLaRINıZI 9 Degre Yapın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
27.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda sadece kendinizin qorebilecegi Ve laf olsun torba dolsun sekilde olacak bi konu
    sadece oyunda elbisleriniiz 9 degre yapabilmekle degil silahlarıda ve hatta arkanızda gezen kopeginizi LY isyu veya urcihe yada herhangi bi canavara da donusturebilyorsunuz ama sadece sizin ekranııza
    birde elbisleriniz aynı ozelikleri tasıyor ve defasn verme artma azalma gecerli olmuyor sadece Skin deqisimi sadece size farklı geliyor..
    Su ana kadar elbise ve silahların nasıl degisebilecegini denedik ileride dediğim gibi wolf degisimi elinizdeki Silahların SOM SOSUn gibi gorunmesini de deneyecegim
    nasıl yaparım veya nasıl olacak derseniz
    Oyunda BuLuNMaMANIZ GeReK oyundan Once Yapacaksınız Oyuna giricne Farkı görceksiniz.

""
    buradan programı indirebilirsiniz.
    Rar Sifresi : aslanlar

Icindekilei bi yere acin.

Sonra Silkroad'un bulundugu klasöre yönelin.

Orda media.pk2 isimli dosyayi, baska bir yere kopyalayin, cünkü onu editleyecegiz., olmadigi vakit tekrar eski halini kullanabilesiniz diye.

Simdi xvi32.exe isimli programi aciyoruz,

yukardan soldan File/Open seciyoruz, Silkroad klasörüne yönelip, media.pk2 isimli dosyayi tiklayip, open diyoruz.

Sonra üstteki menüden Search / Replace seciyoruz,

Kutucuklari Resimdeki gibi ayarlayin ...

Ilk degiskenligi Resimdeki gibi yapabilirsiniz, yani clothes_08 altta da clothes_09 sonra da "replace all" e basiyoruz. Bununla tüm 8DEG olan Garmentleri 9DEG yapiyoruz.
    ""

ßen Bisi anlamadım :) bu isten diyorsanız resimLi+VideoLu anlatim Yaptim (Forumda Flash veremediğim iciN)
    (site reklam amacLı deqildir)
    BURADAN BAKABiLiRSiNiZ.

Elbiselerden
    heavy_09 <<<< bu armor
    light_09 <<<< bu protektor
    shield icin
    Shield_0x <------- Shiled
    bow icin
    bow_0x <------- Bow

Sword icin
    sword_0X (x yerine kullandiğiniz Degre) bunu sword_0* (* yerine gormek istediğiniz degre)
    Blade ve Glavie icin
    blade_0x -->blade_0*
    ....

mesela Soyle bi ornek verim

AsLaN_HaKaN hem Guild Masterimizdir hemde Programı Bana Soyleyen dile getiren Abimdir.
    Resimdeki
    sadece gorunruden ibarettir..

yani 1 degreleirde 2 degrelerde istediginiz degreye cevirebilirsiniz..
    yada 9 degreyi 1 degreye cevireiblirsiniz kalani sizin yaratıcılıgınza kalmıs bisi.

edithttp://www.aslanlar.org/hosting/images/Jdj17640.swf Burdan izleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 11 Mart 2007; 11:35:54 >

• emeğe saygı sağol güzel paylaşım
  • Paylaşım için sağol
  • aga benim zekam yetmiyo
  • benimde.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsolo

aga benim zekam yetmiyo

Belli

• TMM dır Videosunuda ekleidm fakat forumda flashı koaymadım icin net göremebilirsiniz.
  • ellerine sağlıkda

bu sadece 8. derecelerimi 9. derece yapıyor yoksa hepsini mi?

videoyu izleyince anladım tmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 10 Mart 2007; 12:50:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NonSensical

ellerine sağlıkda

bu sadece 8. derecelerimi 9. derece yapıyor yoksa hepsini mi?

1 . degreyi istersen 8. degre yap
    6.degreyi istersen 3.
    zaten konuyu editledim bi daha oku istersen alt kismi..
    Nasıl Görmek istiyorsan Oyle
  • Guzel calısma
  • yaw site aldı başını gidiyor modlar nerdesiniz ya adamlar trojanlı şeyleri koyup koyup konular açıyolar lütfen bu topic ler le ilgilenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

yaw site aldı başını gidiyor modlar nerdesiniz ya adamlar trojanlı şeyleri koyup koyup konular açıyolar lütfen bu topic ler le ilgilenin

TROJAN lı mı uctun mu sen trojanlı faln değil indirdim fıstık gibi oldu

yalnız mete abi sword faln dğişmiyo mu değiştiremedim bi turlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

yaw site aldı başını gidiyor modlar nerdesiniz ya adamlar trojanlı şeyleri koyup koyup konular açıyolar lütfen bu topic ler le ilgilenin

birincisi bu bir editleme Programı hic bir bilgi bana gelmez
    ikincisi AVAST kaspersky ile taratttım bizzat kendim kullandıgmı gostermek icin resim koydum
    ücüncüsü edenile konus beni karalama..
    ve son olarak benim istesem konusuyu paylasmayaibilirimde sadece ben Silkroad konusucu icin burdyim birseyler paylasmak icin (cunku silkroadı gercekten seviyorum)

NotregrA
    sword_08 i sword_09 yapacaksın ama S buyuk deqiL hep kucuk yaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTeCiK -- 10 Mart 2007; 13:26:09 >
  • tmm abi yaptım saolasın cok guzel oldu
  • Ya peki bu şekilde canavarlarla oynayabilirmiyiz ? Onlarında sanırım kendilerine özel kodları vardır onları nereden bulabilirz acaba.. ?
  • efet de onu bilmek gerekiyor meslea ne kesiyorsun atiyorum mole kesiyorsun butun moleri LORD yarkana cevirebilirsin. ben sadece ilk denemeler bunlar
  • benim yaptıgım basarısız komik sonuctan sonra güzel bi paylasım anlatım olmuş saol

bir de sos ları falan da yapınca onları da anlatırsan daha güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 10 Mart 2007; 14:01:12 >
  • kardeş kurtu nası LY yapılıyo off süper olur ss varsa gösterir misn lütfen
  • arkadaslar parolayıgirin falan diyo ne yazacam ben oraya?
  • metecık usta cok saol walla bıde shıeld kodlarını werırsen super olacak bu adama o shıeld gıtmemıs :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.