Şimdi Ara

£LbiSe Ve SiLaHLaRINıZI 9 Degre Yapın :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
27.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bunu eski haline nasıl geri getirecez??
  • degıstırmedıgınız media.pk2 dosyasını sro dosyasının ıcıne tekrar atarak eskı halıne getırebılırsın (inş.. yedegını almıssındır?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxmurat41xx

arkadaşlar bunu eski haline nasıl geri getirecez??

yedegini aldıysan esksiinn ustune at almadıysan eski gridin degerleri esksii gibi yap onuda bilmiyorsan oyunu yeniden yuklemen gerek.
  • saolasın bu aklıma gelmemişti
  • germentin kodları ne????
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldWolf

germentin kodları ne????

garmentin kodu clothes diye gecio
  • clothes_0x(gorunmesını ıstedııgın)
    clothes_09(9 deggre olarak gorunur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papy0n -- 10 Mart 2007; 15:36:13 >
  • >>>>...Teşekkürler...<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörkeM! -- 10 Mart 2007; 15:39:30 >
  • yaw ben glaviemi değiştiremedim bi turlu 24 lvl sos glavie bunu kodu glavie_04 değil mi??
  • metecık bıraz yukarda da belıtrmıs blade_0(.) yazarak glavıe degıstrılıyomus !
  • quote:

Orjinalden alıntı: bora563

metecık bıraz yukarda da belıtrmıs blade_0(.) yazarak glavıe degıstrılıyomus !

tmm saolasın
  • Olunca ne yazıo programda?
  • MeTeCiK bu program sana ait değil değil mi? Ama sanki sen yazmışsın gibi anladım o yazından :Z

Yok internetten bulduysan bir taramak lazım programı, keylogger vb. için. Belki de 0 dan kendi yazdıkları keylogger ı koymuşlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beni7Bitirdi -- 10 Mart 2007; 16:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Ritter_

Olunca ne yazıo programda?

replaced ocuureus 132 falan yazıo eger sayı yerine 0 yazarsa olmadı demek 0 dan büyük bi sayı ise oılmus demek sonra cıkmaya tıkla programdan.. kaydewdilsin mi dicek. kaydet de oyuna gir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

MeTeCiK bu program sana ait değil değil mi? Ama sanki sen yazmışsın gibi anladım o yazından :Z

Yok internetten bulduysan bir taramak lazım programı, keylogger vb. için. Belki de 0 dan kendi yazdıkları keylogger ı koymuşlardır.

>Ben benim diye bi imada bulumadım benim olsa xvi32.exe dosya bu deil mete yapardım hemde nasıl yapılacaıgnın Ufak bi yonteminin buldum kendi kullandııgm Programı verdim yukarıda ben kullandımda Virus yok 2 porgramde test ettim.. yine herkesin görüsü ayridir.
  • quote:

quote:

yedegini aldıysan esksiinn ustune at almadıysan eski gridin degerleri esksii gibi yap onuda bilmiyorsan oyunu yeniden yuklemen gerek.

mesela ben 1 DG yi 5 DG ye çevirdim ve(yanlışlıkla) kaydettim
    ama
    düzeltmek için 5 DG yi 1DG ye çevirdim sayalım.
    gerçek 5 DG 1 DG olurmu?
  • quote:

quote:

quote:

mesela ben 1 DG yi 5 DG ye çevirdim ve(yanlışlıkla) kaydettim
    ama
    düzeltmek için 5 DG yi 1DG ye çevirdim sayalım.
    gerçek 5 DG 1 DG olurmu?

yılan hikayesi olur ama şunu söyliyeyim ne yaparsan yap itemin özelikleri deişmez satece görüntüden ibaret.. yardımcı olur mu bilmem bu cümle
  • quote:

yılan hikayesi olur ama şunu söyliyeyim ne yaparsan yap itemin özelikleri deişmez satece görüntüden ibaret.. yardımcı olur mu bilmem bu cümle

yanlış anladın sen beni galiba ?
  • buna bakılırsa oyunda su an 9 degree itemler mevcut sadece sronun izin vermesi kalmış
    Yani o kadar beklememize gerek kalmadı fakat 10 degree itemleri deneyen oldu mu ?
  • quote:

quote:

yanlış anladın sen beni galiba ?

olablr ... ama gercek 5dg itemi 1 dg yapabilioz mu die soruosan evet yaparsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.