Şimdi Ara

£LbiSe Ve SiLaHLaRINıZI 9 Degre Yapın :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
0
Favori
27.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bora563

metecık usta cok saol walla bıde shıeld kodlarını werırsen super olacak bu adama o shıeld gıtmemıs :D

£LbiSe Ve SiLaHLaRINıZI 9 Degre Yapın :)

al bak yazıom kodu bu deiştirme yerine yazacaın kod shield_06 buda deişmiş hali shield_08

• valla helal metecik başka forumlarda açıklamamak için laga luga dan başka bişey yapmıyolar

sen atlatmışsın helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1

valla helal metecik başka forumlarda açıklamamak için laga luga dan başka bişey yapmıyolar

sen atlatmışsın helal

ewet cok haklısın saolasın

@notregra
    sende saol
  • ya ben yaptım ama sadece garmentlerde işe yarıyor ben pro-armor karışık giyiyorum.
  • Kurtu değiştiren varsa ss koysun lütfnnn
  • http://metecik.aslanlar.org/aslanlar/index.php?topic=40.0 >>bu adresden armor we pro kodları na bakabılırısn (sıteye katkı :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flara

ya ben yaptım ama sadece garmentlerde işe yarıyor ben pro-armor karışık giyiyorum.

armor ve Pro icin gerekli yazıyı ekledim yukarıda.
  • metecık pekı sılahlara ++ nasıl kazandırıyoruz mesela +10 gıbı yapabılırmıyız onu bılıyosan yazarmsıın ?
  • ben glavieyi değiştiremedim occureues replaced 0 dio glavie 08 üstten glavie 09 altta olunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orjinalden alıntı: Flara

ya ben yaptım ama sadece garmentlerde işe yarıyor ben pro-armor karışık giyiyorum.

armor ve Pro icin gerekli yazıyı ekledim yukarıda.

Birde bow yok sanırım kodların arasında.. sürekli bow_06 bow_09 falan denedim ama sanırım farklı bir isim istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

ben glavieyi değiştiremedim occureues replaced 0 dio glavie 08 üstten glavie 09 altta olunca

blade_08 i 09 yapcaksın glaviede oluyor ilginc ama OLé birder oyunda olmaman gerekli.. oyundan cıkıp yapacaksın sonra giricne gorceksin farkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

ben glavieyi değiştiremedim occureues replaced 0 dio glavie 08 üstten glavie 09 altta olunca

blade_08 i 09 yapcaksın glaviede oluyor ilginc ama OLé birder oyunda olmaman gerekli.. oyundan cıkıp yapacaksın sonra giricne gorceksin farkı.

saol dostum
  • metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür.
  • Süper paylaşım. Eline sağlık metecik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oskitz

metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür.

72 ustu sılahlar zaten 8 degrees ıcıne gırıyolar yanı yapmam mumkun

metecık ayrıca bu +(artı) yontemını anlatırmısın ?
  • bu da benm char hehe

£LbiSe Ve SiLaHLaRINıZI 9 Degre Yapın :)
  • quote:

quote:

metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür.

kardeş ben tüm 8d lerin değil sadece 72+ ların 9d yapılabilirliğini sordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

yaw site aldı başını gidiyor modlar nerdesiniz ya adamlar trojanlı şeyleri koyup koyup konular açıyolar lütfen bu topic ler le ilgilenin

Bu konudaki tek trojan sensin.
    Bi şekilde seni temizlemek lazım da neyse.
  • quote:

quote:

quote:

kardeş ben tüm 8d lerin değil sadece 72+ ların 9d yapılabilirliğini sordum

hmm o zaman soyle anlatım 72+ ların degreelerı kac ?
  • SinapS
    eline 7 degre eldiven giyersen 9 degre gozukecek :) 8 degre eldiven var SIRTARIYOR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.