quote:Orjinalden alıntı: bora563 metecık usta cok saol walla bıde shıeld kodlarını werırsen super olacak bu adama o shıeld gıtmemıs :D al bak yazıom kodu bu deiştirme yerine yazacaın kod shield_06 buda deişmiş hali shield_08
valla helal metecik başka forumlarda açıklamamak için laga luga dan başka bişey yapmıyolar sen atlatmışsın helal
quote:Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1 valla helal metecik başka forumlarda açıklamamak için laga luga dan başka bişey yapmıyolar sen atlatmışsın helal ewet cok haklısın saolasın @notregra sende saol
http://metecik.aslanlar.org/aslanlar/index.php?topic=40.0 >>bu adresden armor we pro kodları na bakabılırısn (sıteye katkı :))
quote:Orjinalden alıntı: Flara ya ben yaptım ama sadece garmentlerde işe yarıyor ben pro-armor karışık giyiyorum. armor ve Pro icin gerekli yazıyı ekledim yukarıda.
metecık pekı sılahlara ++ nasıl kazandırıyoruz mesela +10 gıbı yapabılırmıyız onu bılıyosan yazarmsıın ?
quote:Orjinalden alıntı: MeTeCiK quote:Orjinalden alıntı: Flara ya ben yaptım ama sadece garmentlerde işe yarıyor ben pro-armor karışık giyiyorum. armor ve Pro icin gerekli yazıyı ekledim yukarıda. Birde bow yok sanırım kodların arasında.. sürekli bow_06 bow_09 falan denedim ama sanırım farklı bir isim istiyor.
quote:Orjinalden alıntı: SinapS ben glavieyi değiştiremedim occureues replaced 0 dio glavie 08 üstten glavie 09 altta olunca blade_08 i 09 yapcaksın glaviede oluyor ilginc ama OLé birder oyunda olmaman gerekli.. oyundan cıkıp yapacaksın sonra giricne gorceksin farkı.
quote:Orjinalden alıntı: MeTeCiK quote:Orjinalden alıntı: SinapS ben glavieyi değiştiremedim occureues replaced 0 dio glavie 08 üstten glavie 09 altta olunca blade_08 i 09 yapcaksın glaviede oluyor ilginc ama OLé birder oyunda olmaman gerekli.. oyundan cıkıp yapacaksın sonra giricne gorceksin farkı. saol dostum
metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür.
quote:Orjinalden alıntı: oskitz metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür. 72 ustu sılahlar zaten 8 degrees ıcıne gırıyolar yanı yapmam mumkun metecık ayrıca bu +(artı) yontemını anlatırmısın ?
quote:Orjinalden alıntı: bora563 quote:Orjinalden alıntı: oskitz metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür. 72 ustu sılahlar zaten 8 degrees ıcıne gırıyolar yanı yapmam mumkun metecık ayrıca bu +(artı) yontemını anlatırmısın ? kardeş ben tüm 8d lerin değil sadece 72+ ların 9d yapılabilirliğini sordum
quote:Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o yaw site aldı başını gidiyor modlar nerdesiniz ya adamlar trojanlı şeyleri koyup koyup konular açıyolar lütfen bu topic ler le ilgilenin Bu konudaki tek trojan sensin. Bi şekilde seni temizlemek lazım da neyse.
quote:Orjinalden alıntı: oskitz quote:Orjinalden alıntı: bora563 quote:Orjinalden alıntı: oskitz metecik bir şey soracam. acaba 8d değilde sadece 72 lvl silahları ve üstü olan giysileri bu yolla 9d yapmamız mümkünmüdür. 72 ustu sılahlar zaten 8 degrees ıcıne gırıyolar yanı yapmam mumkun metecık ayrıca bu +(artı) yontemını anlatırmısın ? kardeş ben tüm 8d lerin değil sadece 72+ ların 9d yapılabilirliğini sordum hmm o zaman soyle anlatım 72+ ların degreelerı kac ?