Şimdi Ara

Lc Waikiki de çalışıyorum soruları alıyim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: geno123

Lc wakiki markası adı altında neden xside ürünleri satıyorsunuz

ben çocuk reyonundayım benim reyonumda xside urunleri yok o yüzden bu konuda bilgim yok dostum ama sorarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer1905

ben çocuk reyonundayım

Hele söyle bir hacı hangi şehirde hangi mağazadasın? 8 aylık kızıma yeni kıyafetler bakmamız lazım. Hep Civil'den almak da olmuyor. Arada LCW'ye de uğramak lazım. Yakınsak bir DH indirimi yaparsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Bende 10 gün olarak çalıştım LcW'da.Oradaki müdürlerden , reyon yöneticilerden sinir krizi geçiyordum sanki dünyanın en büyük işletmecileri gibi sürekli bir laf çarpma peşindeydiler en sonunda ayrıldım ve mutluyum .Sen 2 ay iyi dayanmışsın cidden .

Destek elemanı olarak girdin galiba bayram öncesi çok yoğun oluyor bende destek girmistim sonra part oldum,normal zamanlarda pek yoğunluk yok haftasonları hariç.Müdürlerde(reyon yoneticisi)kisiden kisiye degisir bizim ry çok iyi mesela yardım eder şakalaşırız falan,ben de bu hafta ayrılıyorum dershane ücretini kapattım çıkıyorum.Yazım yanlışları ve geç cevap dan dolayı özür dilerim,dershanede ki wifi dan bağlanıyorum pek iyi çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lcw bazen cok guzel gomlek, tisort falan cikariyor. cok hosuma gidiyor aliyorum, ama ilk yikamadan sonra hemen cekmeye basliyor, tabi ilerleyen yikamalarda iyice cekiyor.
    gomlegi nasil yapiyolar anlamadim, gomlekte ceker miymis ya
  • maymunlar nereye gitti ?
  • Güzel kabanlar varmı 6 düğme kaşmir gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabindeyken burnumu bir güzel karıştırıp t-shirtlerin içine sürüyorum. Bildiğin sıvıyorum yani. Bir sorun olmaz dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

Orijinalden alıntı: [*_*]

Haftada nasıl 4 gün ? Tüm Lc Waikikiler haftada 4 gün çalıştırıp asgari ücret mi veriyor ? Öyleyse bende bir başvuracağım , mesajımı alıntıla lütfen.

part time çalışıo o anlamadın mı :) yemek vs ile asgari oluyor yani

anlamadığım kısım part time ile nasıl asgari alıyor ? Ful time calısalanar 1500 mü alıyor ozaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Pazardaki müşteriyi mağazaya çekme politikası izliyor deniliyor bu doğru mu ?

Aslında ürün fiyatları çok da ucuz değil ama müsteri bakımından rezillik diz boyu,kabin diye bir seyin oldugunu bilmiyorlar ortalık yerde cocukların kıyafetlerini cikariyorlar ee cocukta utaniyor tabi aglamaya basliyor falan,bunun gibi bircok olay oluyor.Lc degilde Koton,mavi gibi yerlerde calismak daha iyi olurdu,tabi lc nin verdigi ucreti vermezlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Baltalamayın lan konuyu Hiç istediği kıyafeti bulamayıp da atar yapan oluyor mu?

Atar yapan olmuyor pek(çocuk reyonu olduğundan),istediği ürün varmı diye sistemden bakıyorum varsa depodan getiriyorum yoksa başka lc lerde varmı diye bakıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

Haftada nasıl 4 gün ? Tüm Lc Waikikiler haftada 4 gün çalıştırıp asgari ücret mi veriyor ? Öyleyse bende bir başvuracağım , mesajımı alıntıla lütfen.

part time çalışıo o anlamadın mı :) yemek vs ile asgari oluyor yani

anlamadığım kısım part time ile nasıl asgari alıyor ? Ful time calısalanar 1500 mü alıyor ozaman ?

ya 500 600 mü ne aliodur yemek yol falan eklio üstüne o fiyatı sölüo asgari ücret 800 küsür

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrsmsk

aldığım kıyafetler ilk yıkamadan sonra küçücük oluyor ?
    Nerden geliyor bu ürünler

Dostum lc nin kalitesi belli,sen o ürünü getir fisiyle birlikte degistirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

maymunlar nereye gitti ?

Maymunlar bir yere gitmedi tisörtlerde falan kullanıyorlar.

• Bende yönetici adayı olarak 6 ay çalıştım sonra şutingen ştrayze, benimde bir sorum var kabinde bel kıtlatma yapıyomusunuz özellikle Samsun da çiftlik şubesinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Kabindeyken burnumu bir güzel karıştırıp t-shirtlerin içine sürüyorum. Bildiğin sıvıyorum yani. Bir sorun olmaz dimi?

Yok yok olmaz pis herif seni

• quote:

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay oldu,merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

şu meşur maskot olan maymunu gördünmü
  • yaklaşık 1.5 sene çalıştım, seninde bi sorun olursa beklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

ben çocuk reyonundayım

Hele söyle bir hacı hangi şehirde hangi mağazadasın? 8 aylık kızıma yeni kıyafetler bakmamız lazım. Hep Civil'den almak da olmuyor. Arada LCW'ye de uğramak lazım. Yakınsak bir DH indirimi yaparsınız artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: lucky_mouse

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay oldu,merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim.

şu meşur maskot olan maymunu gördünmü

Ben gören arkadaşları tanıyorum, Onca yıldan sonra evrim teorisi gerçek olmasada o evrim geçirip adam olup şirketin seo'su olmus diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.