Şimdi Ara

LCD 17'-19' Çözünürlük ve Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç gündür uğraşıyorum mesajlar atıyorum yazıyorum çiziyorum (ilgilenenlere teşekkürler) ama işin içinden çıkamadım yardımızı bekliyorum.. Eee artık büyük düz kare bir ekranın zamanı geldide geçiyor dedim ve 17" FLAT CRT lerden başladım, 17" LCD lere kaydım son olarak 19" LCD lerde kaldım (fiyatlarda iyi, çok büyük fark yok)... 17" de Samsung 740 BF ve Philips 170C7FS, 170X7FB-FS ilk baktıklarım Samsung daha iyi gibi.. 19" ise Samsung 960 BF ve 960 BG tam karar veremedim. Tabi Widescreen istemiyorum...
    Arkadaşlar beni asıl düşündüren şuydu; bu 17" asıl 19" LCD lerde desteklenen max.çöz. 1280x1024'ü masaüstü ve oyunlarda kullanmazsak, en uygunu sistemi ekr.kartını yormaz diye gider 1024x768 (veya bir üstü) yaparsak başıma gelecekler. Bu konuda bilginizi bekliyorum... Max.çöz düşürürseniz görüntü bulanıklaşır çamurlaşma olur renkler yazı karaterleri bozulur falan diye okudum bunun aslı nedir?. Bu olay 17" LCD ye göre 19" de daha mı fazla göze batar?. Oyunlardaki performans ne olur?... Masaüstü çöz. hadi 1280x1024 yaptık diyelim ama oyunda da bunu 1024x768 düşürdük peki o zaman ekran kenarında siyah bir çerçeve kalacak mı?... 19" alırsamda belli olmayan bir vakte kadar, ben oyunda-masaüstünde max. çöz. 1280x1024 kullanamayacağımki. Ama öte yandan şimdi 17" alıp 2 sene sonra tekrar zırtpırt ta monitör değiştirecek halimiz yok. Off ya ne yapsak etsek en doğru kararı versek...
    NOT: Birde DVI dijital bağlantı olayı var. 960BG de DVI-D deniyor. 960BF de DVI-I. Analog 15pin belli değil. Ekr.kartım DVI-I destekliymiş. Biryerde okudum ekr.kartında DVI-I girişlere LCD de DVI-I de olsa DVI-D de olsa uyar deniyor sizler nasıl yaptınız?. Tabii bu yazdığım modellerden DVI kablosu çıkıyormu çıkarsa çok iyi olurdu...http://www.samsung.com/tr/products/monitor/tft_lcd/index.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfens -- 14 Nisan 2007; 0:50:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.