Şimdi Ara

LCD ekran temizliği???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

parmağımla tozu silmek istedim ve sildimde ama ekranda buılanık bir leke kaldı ve gitmiyor...
    elimi yavaşça surtsem dahi oluyor..
    daha geçmez mi..

• philipsle yapmışsın sen asıl hatayı
  • bu hadise lcd lerin tamaminda var.

yapman gereken, elektronik aletleri temizlemek icin ozel bezler var. Onlardan bir tane edin ve hafif nemlendirdikten sonra kapali iken, hafif hafif sil. Ben de de oldu bu sekilde gidiyor.

PHILIPS E OZGU BIR SEY DEGIL. BAZI ARKADASLAR UKALAKLIK EDECEGINE YARDIMCI OLMAYA CALISSA NE GUZEL OLUR ??
  • lcd cleanerlar var ben sptop ekranını silmek için almıştım spreyi sıkıyorsun sonra siliyorsun bulabilirsin umarım
  • quote:

philipsle yapmışsın sen asıl hatayı

ben ne diyorum sen ne diyorsunç...

bu arada dediğiniz sprey ler ne kadar ki..nerede bulunur
  • 5 10 ytl felan kendi silme aparatları da var mecidiyeköyden bulabilirsin genellikle sarf malzeme satışı yapanlarda bulunur.
  • evet sadece msj sayın artsın diyo boş boş konuşma ayrıca philips alarak çok da iyi emiş sen kendine bak yardım edeceksen adam gibi et yoksa çekil git
    quote:

Orjinalden alıntı: ThéoMan

philipsle yapmışsın sen asıl hatayı
  • Cam bezi al arkadaşım... 2.50 gibi fiyata...
    Dikkat, toz bezi değil.

Biraz ıslat, monutörü kapa ve yavaşça sil. Üzerinden birkaç kez daha geç...
    Monitörümü aldığımdan beri bunu uyguluyorum. Cillop gibi... Kolay gelsin...
  • ben camsil ve kağıt peçete kullanıyorum hafifce kağıt peçeteyi camsille nemlendirdikten sonra monitörü kapadıktan sonra bastırmadan siliyorum... bu konu hakkında üst konuda gerekli açıklama var lütfen oradan devam ediniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.