Şimdi Ara

Lcd ekran titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben lcd monitör aldım eve geldim taktık kasaya açar açmaz ekran titrek titrek açılmaya başladı.
    Bu sorunu çözmek için google da çook arama yaptım ama hiçbiri işe yaramadı.
    Sizin önerileriniz var sa allah rızası için bi el atın.
    Saygılar...

• Sorun kabloda olabilir. Yoksa eger servise verin cokkurcalamayin hocam garanti disi kalmasin aman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kablo yeni alalı 1 gün oldu.
    Şimdi ise pc nin yerini değiştirdim ama gene var.
  • S.a donanımsal arızası olabileceği gibi bir kaç ayardan da kaynaklanabilir. Öncelikle bilgisayar da masa üstünü sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünü seçin. Açılan pencerede gelişmiş ayarlara girerek monitör kısmına gelerek ekran yenileme sıklığını 60 hz olduğunu teyit edin. artı olarak ekran çözünürlüğünü düşürerek deneme yapın . Ekran üzerinde auto botununu bularak ona basın ekran ayarlarını otomatik yapsın. Farklı bir kablo deneyin. Hatta farklı bir pcye bağlıyarakta deneme yapmanızı tavsiye ederim. Bunların hepsini yaptığınız halde hala titreme sorunu varsa ekrandan kaynaklanan donanımsal bir arıza olduğu kesindir.
  • Bir arkadaşımda kablo düzgün temas etmediği için yapıyordu. Başka kabloyla denedin mi?
  • Ekran modundaki hz değerini değiştirip öyle dene. genelde lcd ekranlar 60 hz değerinde çalışıyor. Bilgin olsun.
  • arkadaşlar hertzi 75-60-72 falan hepsini yaptım ama gene aynı kablonun da bozuk olacağından şüphem yok.
    AMA bazı arkadaşlar manyetik alan falan diyor monitörün yanında hiçbişi yok ve pc yerini gene değiştirdim,
    ama ama ama haaalllaaa gene aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde titreme sorunu.
    geçen ay açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.